Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film, to bylo teda otřesný a to ve všech ohledech !!!! Jako hlavní hrdina, nejenže nic nepředvede a ještě nedovede projevit emoce, jako je vztek, lítost, radost a nebo starost o svoje členy týmu. Spoiler !!! Ke konci filmu, kdy část jeho týmu je mrtvá, další člen je těžce zraněný a už nikdy se nechce vrátit do S.W.A.T.U. a zbytek členů je v těžké depresi a zkroušeně koukají do země, jak se sluší a patří, tak se ten rádoby hlavně akční top ten hrdina otočí k nějaký ženský a řehtá se na ni jako kobyla. Na to že tenhle film, má být nonstop akční kanonáda jak tady mnozí tvrdí, tak se tady navíc dost kecá, takže trošku akce lehce před koncem (v obchodě) a docela slušná akce na závěr. A je fakt že někteří členové týmu, nebyli na pěst a Robert Patrick roli záporáka stále zvládá fakt na jedničku, ale těch fatálních hovadin je tady tolik, že i kdybych tenhle komentář protáhl na šest stran á čtyřky, tak budu teprve v polovině. Takže oproti jedničce která sice měla svoje chyby, tak tohle "pokračování" působí jako kolonoskopie, chlapská strana ví co to je za bolestivou záležitost. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Neškodný akční výplach, který osamělému sobotnímu večeru ostudu rozhodně neudělá. Tempo, šampónoví (ne)herci, strhující akce a tuna imbecilních scén. Pro milovníky odpočinkových televizních filmů na jedno použití jasná volba, celé to připomíná mix C.S.I., Hawaii Five-O a původního (skvělého) S.W.A.T.u. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa vtipkovať asi takto: „Tak to od Booma nebol veľký Boom!“ Nechcem byť arogantný, ale tento film je typickým príkladom toho, že ani charizma hlavnej hydiny (Gabriel Macht) a krásne baby (Carly Pope, Shannon Kane) nie sú garanciou a nedokážu zachrániť scenár, čo nemá hlavu a patu. Škoda, že sa k tomu zase došlo vo svete kinematografii. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane sa jedna o jedno z tych lepsich parazitnych pokracovani slavnejsieho originalu, ktore divaka nijak neurazi, neznechuti a ani velmi neunudi, ale na druhej strane ziadna stranka tohto filmu nedokaze prekrocit vody priemeru, takze vas film ani prilis neuspokoji. Ak mate chut na nieco v tomto style, pustite si dva diely serialu Flashpoint a zabavite sa ovela lepsie. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ačkoli už jednička nebyla kdoví jaký akční trhák a dvojka je hodnocena ještě hůře, z mého pohledu se až o takový propadák nejedná. Filmu možná ublížila absence nějakého zvučnějšího jména, ale ve výsledku se jedná o standardní záležitost nevybočující z normálu, do jisté míry postavená na Machtově charisma. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno