Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Kristannu Loken v úvodních titulcích je opravdu zábavné sledovat. Jedná se pouze a jedině o lákadlo. Ve filmu je asi tak 30 vteřin a to navíc skoro není ani poznat. Potenciál celkově značně nedotažený. Tématika dobrá, několik kvalitních záběrů a střihů, nicméně jinak je to plytké až hanba. Slabá akce, nevýrazní hrdinové. Klasické béčko. V rámci rozpočtu solidní podívaná, ale vyšší ambice rozhodně ne. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Drobné filmové zpestření pro fanoušky PC herní serie Rainbow Six a SWAT. Využití atraktivního koloritu práce speciální jednotky do podoby nezajímavého děje a zápletky. Setkáme se tradičně s výcvikem, se členy týmu a jejich specializací, samotným zásahem proti nepříteli v terénu a záchranou rukojmích. Režie a kamery se snaží vše celé všelijak atraktivně nasnímat (first-person shooting, sledování dráhy letu střely) a v tomhle se jim to daří. Děj se potácí mezi pracovními problémy týmu, velitele a hlavního padoucha. Bohužel všechny postavy jsou natolik nesympatické, že je vám jedno jestli se dožijí konce směny. Práce SWATu je zde taky podivně prezentována a bohužel ani moc nenahlédneme do výzbroje a speciálních vychytávek, kterými táhle zvláštní jednotka disponuje. Každopádně jako video titul z prostředí speciální jednotky, šmrncnutý televizně pojatým příběhem lze tento film statečně shlédnout. ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

On to není dobře zpracovaný film, celkově po hereckých, scénaristických i režijních stránkách, ale koukatelný to je. Sice pánové obsadili do hlavní role nejvíce nesympatickýho týpka, co mohli, ale budiž. Lokenka tam není snad ani minutu, to taky posrali. A ten výcvik a konečné oddělávaní není zase tak špatně natočené. No ta režie vlastně docela jde. Ale jinak je to špatné no.. Menší SPOILER: .... Konec jsem tedy očekával víc depresivní, špatný, ale bohužel to dopadlo dobře. 55% ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Brutálna paľba od navoskovaných členov zbytočného komanda. Aj málo času stačí na nudné motívy a balastom vyplnený scenár od piky. Nič dychberúce, či nebodaj originálne sa nekoná a ste tak svedkom zbytočných lightmotívov o pomste, kde zväčša sa pristihnem ako fandím Patrickovi. NIektorý budú spomínať na časy T-1000, iným ostávajú oči pre plač, že kde tá jednotka urobila chybu. Všade navôkol a pod vedením neschopného filmárskeho dozoru. (videné 30.11.2018, Dajto) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička byla docela svižná, ale vesměs taková chladná a nijak zvlášť zapamatovatelná. Jenže nabídla navíc aspoň poměrně charismatické herce, o kterých si může dvojka tak akorát zdát. Tohle je takové levné téměř televizní pokračování, u kterého se divák nedokáže vžít do hlavních hrdinů ani si užít akční sekvence. A to je dvakrát špatně. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama