Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Většinu svých všedních pracovních dnů tráví Bill Marks tím, že prostě jen sedí v letadle a dává pozor. Jako „vzdušný šerif" je zodpovědný za bezpečnost cestujících v letadle, a už ho to dávno nebaví. Nesnáší létání a všechny s tím spojené otravné fronty a čekání. Jenže tentokrát je všechno jinak. Neviditelný terorista ho během letu začne bombardovat esemeskami, v nichž požaduje, aby vláda na jeho tajný účet zaslala 150 milionů dolarů. Jinak každý dvacet minut někoho v letadle zabije. A v tichosti svá slova doloží činem: vzápětí je v letadle nalezena první mrtvola. Stejně jako divák, i Liam Neeson alias agent Bill Marks se snaží přijít na to, jak neznámý terorista dokáže zabíjet lidi v letadle, aniž by si kdokoli čehokoli všiml. A zatímco agent rozjede mrazivý závod s časem, vyjde najevo, že padouchův účet je vedený právě na jeho vlastní jméno. Je snad on sám tím vyděračem a únoscem letadla? Anebo je znovu všechno jinak? A tím nejsou překvapivé dějové zvraty filmu zdaleka vyčerpány... (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

hupicek

hupicek (hodnocení, recenze)

Film se mi líbil moc, mělo to švih , Akorát mě štvalo , že jsem napřed podezřívala skoro polovinu letadla , než jsem na to přišla kdo by to vlastně mohl být****😉

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

LarisaDavid

LarisaDavid (hodnocení, recenze)

barancek

U mňa to je tak isto, aj keď som ho v podstate uhádla okamžite na začiatku, ako si od neho pýtal zapáliť cigaretu, pretože som si povedala: "To bude isto on!". Neskôr som hádala aj toho fízla, pretože sa nepozeral zrovna nevinne a prívetivo. Ale ma prekvapilo, že mal pomocníka toho černocha, to som naozaj nečakala. 

Uživatel Narcis smazal svůj příspěvek.

petoo

petoo (hodnocení, recenze)

Dobry film.. až na jednu vec, citujem z prvej strany : ,,Rada do života: Keď vás všetci v lietadle majú za teroristu a situácia začína byť pekelne vyhrotená, povedzte im že vám dcérka zomrela na rakovinu.. ,, Asi tak nejak :D

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

ani to nebolelo, počkať si na 1080p RIP. Pecka film, chcelo by to viac takýchto stiesnených jednohubiek :-)

Vôbec by som sa nebránil nejakému pokračovaniu, povedzme... vo vlaku, alebo na lodi ;-) Inými slovami, Nebezpečná rýchlosť v 21.storočí :-)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

V podstate je plán nášho vraha až tak dokonalý, že je až neuveriteľný. Všetko sa odohráva presne tak ako sa len dá od Hollywoodskeho thrilleru tejto kategórie čakať.

Ale je to v celku dobrý akčný film so zaujímavým obsadením a tak trochu nečakanými zvratmi (vždy si kladiete otázku "kto umrie teraz?). // takže na takých 75% to rozhodne má - 4*

na příspěvěk reagoval DaViD´82

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Proč se to jmenuje Non-Stop ?? Jinak parádní napínák

Související novinky

Star Wars chtějí oscarovou posilu

Star Wars chtějí oscarovou posilu

16.03.2014

Výběr herců pro příští výlet do předaleké galaxie je náramně komplikovaný. Zatím jím úspěšně prošel jen Adam Driver (J. Edgar, Lincoln), který si zahraje zatím nespecifikovaného záporáka. Jinak se… (více)

Reklama

Reklama