Reklama

Reklama

Hellraiser: Deader - Winter's Lament

(amatérský film)
USA, 2009, 30 min

Režie:

Jonathan S. Kui

Recenze (10)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

O něco lepší, než předchozí Prophecy (2006), ale stále to zavání odpadem, co nemá s původní sérii nic společného. Dávám 3*** za zručnou kameru a zajímavý amatérismus. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem to shlédl. Předchozí amatérský film představující tuto hororovou sérii jsem hodnotil aspon jednou hvězdou na 20%, zde už musím dát odpad. Vše šlo vedle. Technická stránka, nápady, to vše na mizivé úrovni. Snaha se cení, námět v poho, ale bohužel. Hodnorím jen na 9% = odpad! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já doufal, že se Jonathan S. Kui polepší, ale on natočil pomalu ještě větší kokotinu, než tomu bylo v minulém případě. Jeho amatérské shorty jako pocta Hellraiseru jsou skoro jedna velká nuda. Na youtube jsem shlédl všechny tři části a můžu s klidným svědomím říct, že první dva párty může divák v poklidu přeskočit, protože se jinak unudí k smrti a až na závěr, dojde k menšímu zlepšení. No a opět zbytečně dlouhá stopáž (přestože to trvá jen 30 minut, v tomto podání je to nekonečné čekání na závěrečné titulky). Tu jednu * dám za těch posledních cca 3-4 minuty. ()

Johny M. odpad!

všechny recenze uživatele

Ne tak amatérský jako Hellraiser: Prophecy, zato bez cenobitů... a těch pár záběrů podivnýho Pinheada to nezachránilo... ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějaký originální námět a zpracování. Ovšem podobnost S Návratem mrtvých je víc než zřejmá. Za mě 2*. Kdyby šlo o vlastní námět, dal bych víc. ()

Wulz 

všechny recenze uživatele

Stačili kousky na YouTube. U všech těch krátkomontážních (jedno který je lepší, ani jeden)... Ehmmm... Marně čekám na nový díl v roce 2017, který už se blíží ke konci.... Chtělo by to znovuzrození!!!! ()

Reklama

Reklama