Reklama

Reklama

John (Mark Wahlberg) byl jako malý velmi opuštěný, i proto pronesl to pošetilé přání, aby jeho plyšový vánoční dárek začal mluvit. Stal se zázrak a mluvící medvěd se stal mediální hvězdou a miláčkem davů. Jak roky ubíhaly, chlupatému Tedovi zůstal jediný fanoušek – John. Ti dva si náramně notují v pohledu na život (maximální pohoda), na holky (divošky mají přednost), na práci (jen když není zbytí) a John i díky tomu velkoryse přehlíží, že okolí se na jeho soužití s méďou dívá čím dál rozpačitěji. Sežrat mu to dává především jeho holka Lori (Mila Kunis), která je sice nadmíru tolerantní, ale i u ní platí přísloví o chození se džbánem pro vodu. Takže když se ucho utrhne, dostává John nekompromisní ultimátum. Buď Lori, nebo plyšák. A tak se John ocitá na zásadní životní křižovatce, ze které vede jen jedna cesta. Nebo to tak aspoň vypadá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 829)

Abcbc 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak tato nevtipná zhovadilost může mít tak vysoké hodnocení. Každý, komu už není 16 a má smysl pro humor, to musí vidět stejně. Jsem člověk se smyslem pro humor, ale tohle vážně vtipné není ani zdálky. Pár vtipů (minimum) vydařených, nápad filmu dobrý, provedení příšerné. ()

BH7 

všechny recenze uživatele

Nějak ideálně mi film zrovna nesedl. Určitě vyjádřil spoustu zajímavých životních myšlenek, které vložil do živého plyšového medvěda, ale popravdě to není styl filmu, který by mě nějak víc nadchl. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut jsem si říkal, co se tady proboha komu líbí na příběhu o plyšákovi. Jenže. Pak ten plyšovej dement otevřel hubu.. Pak už jen hulí, chlastá, fetuje a ošuká každou sukni svým neexistujícím penisem ( kvůli tomu taky píše nasranej dopis do Hasbra :-DDDD )... "Šukal jsem ji za regálem pastiňákem a pak jsem ten pastiňák prodal rodince se čtyřma dětma." A důsledně likviduje vztah svýho nejlepšího kamaráda. Naštěstí nakonec všichni dostanou rozum, plyšák zdechne a lítá z něj vata, ale.... Happyend je nádhernej a kurva se těším na dvojku. Báječnej rodinnej film pro dospělý. 90% Dokonalej komentář RedAK ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Průměrná odpočinková komedie.Nejlepší jsou asi hlášky živé plyšové hračky ,nerozlučného kamaráda M.Wahlberga.Méďa který pořád hulí.pije pivo,sexuje a pořádá mejdany to némůže dobře dopadnout. ()

chnapo1 

všechny recenze uživatele

Námet bol pekný, aj prvá polovica filmy sa mi páčila, potom to bolo trochu nezmyselné a nudné, lebo to čo sa dialo nesedelo so žánrom filmu, a teda výsledok bol nemastný neslaný. Záver to ale napravil a aj vďaka Mile Kunis dávam 70%. ()

MichalHavros 

všechny recenze uživatele

Uchvátivá, energická sprostá a nenormální komedie, tak toto je ,,Ted'' u tohoto snímku si každý najde své místo, jen je důležité brát fimy s rezervou tou, že jsou to prostě jen filmy.. 5* ()

entokr odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem HNUS! Vulgárnější, odpornější, oplzlejší film jež se obléká do kabátu přístupnému dětem a snaží se tak zhoršit už tak dost strašnou situaci dnešních dětí jsem neviděla! A Mark Wahlberg je vůbec ten nejhorší herec ever! Hraje tu totálního šul*na a evidentně mu to sedí. ()

Hurikan_mdx 

všechny recenze uživatele

Perfektní nápad, skvěle zvládnutá mimika animace, ale, upřímně, ten příběh je jak z turecké telenovely. Skvělé vtipy místy sklouzávaly k americké kýčovitosti, zacházejí až moc za hranici snesitelné sprostoty, ale stále zbylo dost dobrého humoru. Film zcela odpovídá svým 70%. U mě nakonec zvítězily 4 hvězdy (tady se o odřených uších nedá ani mluvit, možná spíš "bez uší") za tu skvěle zvládnutou rvačku. Asi není úplně lehké se prát s něčím, co existuje jenom v počítači... ()

Bajerys 

všechny recenze uživatele

60% Ale jo je to dobrá komedie se skvělým potenciálem. Ale není zas tak dobrá jak jsem si myslel. Film má určitě vtipný scény, ale přijde mi, že tomu něco chybí. Možná by film více fungoval kdyby byl film kratší a některé scény by se jednoduše dali vystřihnout. Ale i tak musím pochválit Setha MacFarlena, který dokázal natočit film který je zábavný a dokonce v něm hraje jednu z rolí, samotného Teda. ()

fuchsova85 

všechny recenze uživatele

Tento film hodnotí spousta mých známých jako super. Tak jsem si řekla proč se na to nepodívat. Ale byla jsem hrozně zklamamá. Jde o prostou a bezduchou hloupost. Něco mezi pornem a pohadkou. Takže z mého pohledu vymyvaní mozků. ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Kravinka. Dobré jsou jen dvě scény - párty s Flash Gordonem a Wahlbergova bitka s Tedíkem. Jinak vlastně nic moc. Slabé tři. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

ale joo, no.. Verbal má zas pravdu... ale když já si nemůžu pomoc! Ten medvěd je prostě Boží! :o) Ty ksichty, co hází za podívanou jistě stojí.... :o) ()

doMchek 

všechny recenze uživatele

Vulgárno-poetický, otvorene-skrytý výsmech kultov doby, paradigiem, vzťahov. Kruté, láskyplné, odpútané a smiecho-výbušné. Ďaleko od pomyselnej dokonalosti a veľmi podarené! ()

Dhanill 

všechny recenze uživatele

...bez větších očekávání a tudíž spokojen s tím, co jsem dostal a s vědomím, že "Dvojku" nemám připravenou zbytečně:) ()

Konev 

všechny recenze uživatele

I ta 1* je moc, ale aspoň trochu děj tam byl. Celkové to není k zasmání, ale spíš k pláči. Kdyby to bylo aspoň trochu pro děti, ale těmi výrazy a sprostotou je ten film určen pouze pro dospělého, znuděného diváka, který by si ho mohl pustit jako kulisu k vaření večeře. ()

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

05.05.2020

Už tuto neděli 10. května startuje nový český projekt od tvůrců Petra Cífky, Daniela Zemana a Filipa Brouka. Seriál Kapitán Říp bude vyprávět bláznivý příběh comicsového superhrdiny, který drží… (více)

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

02.07.2013

Mark Wahlberg a Peter Berg právě dotočili válečný thriller Lone Survivor o Talibánem obklíčené a zlikvidované jednotce amerických mariňáků, a už si brousí zuby na další skutečný příběh. American… (více)

Reklama

Reklama