Reklama

Reklama

Epizody(25)

Obsahy(1)

Hal Jordan je zkušební pilot z planety Země, a je také první člověk, který byl vybrán prstenem do skupiny Green Lanternů. Tato skupina se snaží udržet mír v celém vesmíru. Hal se podrobí zkoušce a začne obhajovat spravedlnost, mír a chránit vše živé proti všemožnému vesmírnému zlu. (Terva)

Recenze (15)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Green Lantern TAS je nový seriál věnující se komiksovému hrdinovi Halu Jordanovi. Zatím byl odvysílán pilotní dvojdíl. Animace CGI mi trochu naháněla strach a poté, co jsem viděl nějakou pirátsky pořízenou ukázku jsem z toho nebyl vůbec moudrý a nevěděl, co od toho čekat. Nicméně musím přiznat, že mě seriál svým vizuálem uchvátil. Super taky bylo, že se opět nevěnuje tomu, jak Hal k prstenu přišel, ale jsme vtaženi rovnou do akce. Zatím velká spokojenost a těším se na další díly. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Sláva! Green Lantern se konečně dočkal svého vlastního seriálu. To mi problesklo hlavou, když jsem se o tomto projektu dozvěděl. Jaké ovšem bylo mé zděšení, když jsem uviděl naprosto otřesnou CGI animaci ve stylu "Úžasňákových" nebo, k čemu jinému bych to přirovnal. Tenhle styl animace se opravdu někomu líbí? No zřejmě ano, když se chytla i taková, po vizuální stránce, zrůdnost jakou jsou animované Star Wars: Klonové války. Nicméně, abych pouze nekritizoval a nebyl při pohledu na mé hodnocení za schizofrenika, jinak je vše v naprostém pořádku. Hal Jordan hláškuje, příběh je také zajímavý a postavy nejsou nesmrtelné(aspoň ne ty vedlejší). Suma sumárum ve sledování budu pokračovat, třeba si na ten CGI hnus časem zvyknu, nebo mne naopak definitivně odradí. PS: Kdy se konečně dočká nějakého animovaného filmu, nebo seriálu Flash?! ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Příběh pilotního dvojdílu se mi celkem líbil, děj odsejpal pěkně. Po celé první (a zároveň poslední) sérii musím trochu přehodnotit. Začal jsem tento seriál sledovat proto, abych se dozvěděl více o Green Lantern universe. Ale jsem docela zmatený, protože některé věci jsou zde jinak než v předchozích animovaných filmech. Takže nevím co je kánon a co ne. Jinak poměrně zajímavý počin, ucházející CGI animace a humor. Společně v The Clone Wars to byla vlastně tento rok (2012-2013) jediná all-new space opera, která se vysílala, takže byla povinnost na to koukat. A neprohloupil jsem. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animovaných seriálů, co znám. Bál jsem se CGI animace, ale zvykl jsem si na ni poměrně rychle a musí uznat, že k seriálu sedí výborně. Seriál ale nestojí na animaci, ale na skvělých postavách a propracovaném příběhu. Nebo dvou příbězích, každém o 13 dílech, na které jsou sice občas nabaleny epizodní příběhy, ale ty pořád pasují do celku. Největší devizou seriálu jsou ale perfektní postavy. Hal Jordan je přesně takový jaký má být, stejně tak i Kilowog. Ještě lepší jsou ale dvě postavy vytvořené pro tento seriál, umělá inteligence Aya a hlavně Red Lantern Razer. 90 % In brightest day, in blackest night, No evil shall escape my sight Let those who worship evil's might, Beware my power... Green Lantern's light! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Scenárista seriálu James Krieg se nechal inspirovat komiksovou sérií „The Rat Patrol“. Skutečnost okomentoval slovy: "Je to válečný příběh, ale namísto celé armády se věnuje pouze čtyřem postavám." (Caszidy)
  • Producenti byli požádáni, aby se v seriálu neobjevili klasičtí nepřátelé Green Lanternů - Sinestrovy jednotky. Namísto nich se naopak měli objevit méně známí nepřátelé jako jsou Red Lanterns, Star Sapphires či Blue Lanterns. (Caszidy)

Reklama

Reklama