Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Takový seriálový ala Taken (96 hodin). Matka se schopnostmi (tedy skoro) Jasona Bourneho hledá uneseného syna. Originalita sice nic moc, odhadnout kdo je a kdo není padouch moc složité není, ale s atmosférou a napětím to tak hrozné není. Jen ten speciální výcvik hlavní hrdince moc nebaštím. Zábavné jsou české lokace, které jsou co chvilku tu Paříž, Vídeň či Moskva nebo Budapešť - takže jeden z důvodů proč se na seriál podívat :) Ale ten český dabing je teda bídný. (Kupodivu nejvíce mne za uši tahá Voříšková nadabovaná Voříškovou.) Průměr, některé epizody slabší průměr. (Viděna první série/10 epizod, tv) Tři vězdy s hooodně odřenýma ušima. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

S nadsazkou mozno povedat, ze ide o femimnisticku verziu Taken, ci Bourneoviek. Prvy diel dobry, celkom ma navnadil. Zvysok ale znacne hapruje aj napriek obcasnym pozitivam. Serial je plny kliske a logickych kotrmelcov, posledne casti su plne deus ex machina rieseni, kde sa scenaristi zjavne dostali do kuta a pribeh posuvali dalej tym, co ich prve napadlo. A absolutny zaver bol uplne zbytocny. ()

Reklama

pm 

všechny recenze uživatele

Jak nemám ve zvyku hodnotit seriály, které jsem neviděla celé, po 8. dílu "Pohřešovaného" vím, že níž jít rozhodně nemůžu, tedy za předpokladu, že 10. epizoda děj skutečně uzavře. (Jasně, že neuzavřela, jasně, že se to rozplizne do další série. Dobře mi tak. 18.5.) Že je Missing béčková záležitost? Nechápu, proč by na podobnou oddechovku měl někdo dát víc peněz. Nevadí mi čitelnost postav ani předvídatelný děj, které k tomu patří. Líbí se mi, když ruské a italské postavy mluví vlastním jazykem, není to samozřejmost. Žánr, který nevyhledávám, ale taky potřebuji občas vyčistit hlavu, asi proto se celkem bavím. A vlastně jsem ráda, že to s Paulem a agentem Zero je tak, jak jsem předpokládala. Mám už jen dvě otázky, z nichž jedna je, kdo zemře další. Jediná má připomínka se týká Karla Rodena: je na čase, aby změnil kadeřníka. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy jsou za první dva díly, pak jde seriál do kopru. Silně tomu napomáhá naprosto příšerná Tereza Voříšková které zdatně sekunduje Nick Eversman, úspěšný vysokoškolák s chováním a IQ desetiletého dítěte. Bez těch dvou by byl seriál o půlku lepší, ale o čem by to pak bylo, že. Ještě že už zastřelili Rodena - tedy doufám. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Béčkový TV seriál s účastí českých herců a s českou lokací. Inu, zázrak to není, a protože všechno už tu mnohokrát bylo, je vše předvídatelné a nepřekvapující. Našince však potěší přemíra pražských a karlovarských ulic a hlavně kromě Karla Rodena i Tereza Voříšková. Děvče překvapilo. Bohužel, občas někde klopýtne, ale to se dalo očekávat. Pro mě však bylo překvapením pidirole Miroslava Šimůnka a jeho rvačka s hlavní představitelkou Ashley Judd. Takový výkon bych od něj opravdu nečekal. Seriál určitou atmosféru má, a o napětí také není nouze, přesto je dokonalost hodně daleko. Ona ta předvídatelnost zkrátka sráží vše na kolena a to je nejhorší, co může dílo potkat protože se okamžitě stává nezajímavým. Švih to má, rychle to ubíhá, komploty se vytvářejí a řeší každou minutou. Na můj vkus by to mohlo být trošičku akčnější. Ono když se něco začne dít, přijde mi to dost rychle ukončené. Veledílo to tedy není, ale průser rozhodně také ne. ()

Galerie (295)

Zajímavosti (9)

  • Ve scénách, kdy je hlavní hrdinka v paříži, je možné zahlédnout českou telefonní budku společnosti O2 nebo reklamu na Českou spořitelnu ve výloze. (Frki16)
  • Seriál měl v Indii předčasnou premiéru 11. března 2012 na stanici STAR World. (griph)

Reklama

Reklama