Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pilot mi víc než seriál připomínal film, konkrétně Taken - matka, bývalá agentka, hledá uneseného syna. Poutavé krimi s akcí. Jako film výborný, jako seriál má slušný potenciál, je dost otázek, málo odpovědí, o úrovni víc prozradí další díly. # Po 3 dílech: sklouzává do průměru, už není tak chytlavý, ale akční je a navíc objevuje se Tereza, tak uvidíme... Jen se obávám, aby to nebyl jeden z těch nekonečně natahovancýh seriálů. # Po 4. díle: Vytrácí se napětí, seriál se víc hrabe v minulosti, než aby se posouval dopředu, to nemám rád. Stejně jako Seane Beana. Začíná to být nějak moc mysteriózní, aby to nebyli druzí Lost. # Ale 6. díl parádní (v rámci možností). ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Až se zjeví halivoudská hvězda, prdelatý a upocený kokot Šimůnek s mastnou loknou do čela, půjdu na odpad, tedy ne, že bych šel špacírem na skládku, ale definitivně tento seriálek pohřbím, což sice nikoho nezajímá, nicméně na to já seru, děti. Takže proto hodnotím po druhém dílu, aby si ty dvě směšné hvězdy chvíli užil...bože mě netrestej, to je kokotina! ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele

Bože, ty herecké výkony Voříškové jsou fakt hrozné. Tohle je skvělý důkaz toho, jak skvělé herecké obsazení (Roden, Bean) dokáže zničit jedna slabá osobnost. A to není vše. Už, když Paul zemřel, tak mi bylo jasné, co se ve skutečnosti stalo. Napětí nulové, příběh jako z každé druhé kriminálky a Vořísková společně s Eversmanem naprosto zničili i ty jediné dobré části. Hvězda za Beana a Rodena. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

S nadsazkou mozno povedat, ze ide o femimnisticku verziu Taken, ci Bourneoviek. Prvy diel dobry, celkom ma navnadil. Zvysok ale znacne hapruje aj napriek obcasnym pozitivam. Serial je plny kliske a logickych kotrmelcov, posledne casti su plne deus ex machina rieseni, kde sa scenaristi zjavne dostali do kuta a pribeh posuvali dalej tym, co ich prve napadlo. A absolutny zaver bol uplne zbytocny. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Vyděny všechny díly ( tedy snad všechny ) Nic nemůže navnadit na seriál lépe než známé tváře a hlavně hezké slečny ( a že Ashley Judd hezká je, o Tereze Voříškové ani nemluvě ) Bohužel si nemůžu nějak žádnou z těchto slečen oblíbit natolik, abych se v ději nenudil. Dost nezáživný seriál, který by mohl být o trochu lepší kdyby se někdo obtěžoval trochu víc vypilovat scénář. To je jako TAKEN ( 96 hodin ) ale natáhlej do sposty nudných scén a dílů. ()

Galerie (295)

Zajímavosti (9)

  • Ministerstvo kultury ČR v rámci Programu podpory filmového průmyslu přispělo v roce 2011 dotační částkou 66 milionů Kč. V daném roce se jednalo o nejvyšší dotační částku z celkových 260 milionů a 40 dotovaných projektů. [Zdroj: ppfp.cz] (Artran)
  • Ve scénách, kdy je hlavní hrdinka v paříži, je možné zahlédnout českou telefonní budku společnosti O2 nebo reklamu na Českou spořitelnu ve výloze. (Frki16)

Reklama

Reklama