Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

The Fades, nebo-li Vyhaslí nemohou být viděni, cítěni ani dotknuti ostatními lidmi. Pomstychtivý Vyhaslý Polus hledá způsob jak se opět stát člověkem a zničit tak lidskou rasu. Paul je dospívající chlapec, který trpí apokalyptickými sny a aby toho nebylo málo, začíná vidět duchy Vyhaslých. Je tedy na Paulovi, aby zastavil Poluse a všechny Vyhaslé před zničením lidstva. (Jane18CZ)

(více)

Videa (5)

Ukázka z filmu 4

Recenze (51)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Po prvním a druhém díle jsem čekal další seriál, který budu pravidelně sledovat, bohužel se z toho časem vyvinulo cosi beztvarého a nudného. Nevím jestli se mi to zdálo ale vždy v dalším díle se postavy chovaly víc a víc nelogicky a hloupě. Místo akce se pořád mluvilo a každý měl nějaký ten svůj komplex. Námět je dobrý, na zemi zůstali duchové, kteří nemohli přejít na druhou stranu a tak jsou čím dál víc nasraní (kdo by sem jim taky divil), takže jsem logicky čekal hororovou duchařinu, i když trochu odlehčenou. A ono z toho byl sitcom o problémech dospívajícího kluka, který vidí duchy a má božský komplex. Další sérii už sledovat nebudu. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

První epizoda mě nechala chladnou a akorát to vě mě vyvolalo reakce ve stylu WTF? Ale to co se začne dít od 4. dílu, je naprosto neskutečná paráda. Já vážně nevím, jak to ti Briti dělají. Herci jsou výborní. Především mi neznámý Iain De Caestecker mě jednoduše odrovnal. Konec je cliffhanger toho nejhoršího druhu a já chci 2. řadu. Tak nic, seriál po 1. řadě zrušen. ()

Reklama

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Seriál, který na mě působil rozpolceným dojmem. Na straně jedné jde o atmosféru a na té druhé se autoři snažili protlačit humor a vztahy mezi adolescenty. Nápad není až tak originální, jedná se o vykradenou Hlídku od Lukjaněnka a kdyby zde nebyly některé poněkud otravné postavy, bylo by to také o moc lepší. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rozjezd zajímavej, dojezd mdlej. Trochu mi to připomínali britskou variaci na americký Supernatural, akorát bez výplňových epizod a se zaměřením na hlavní příběh. Škoda, že tak zajímavý nápad nakonec skončí jako další z řady béčkových fantasy, kde logické principy prostě moc nejsou. Některé postavy jsou fajn (Leo Fitz z Agents of SHIELD a Natalie Dormer), některé naopak maximálně na pěst (trapný záporák, přítelkyně), ale aspoň se to nebere úplně vážně a má to takový pubertální styl humoru. Postavy nejdou pro "fuck" daleko, ale zas tak přisprostlé a ironické jako Misfits to není. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

V tomhle seriálu všechno funguje. Kamera, kostýmy, herci, hudba. Všechno do sebe zapadá. Zpočátku jsem měla pocit, že je příběh trošku přitažený za vlasy, ale s každým dílem mě tenhle pocit opouštěl a během 2-3 dílů byl pryč. The Fades se s ničím nemazlí, když máte pocit že všechno půjde tak jak předpokládáte, tak vás seriál překvapí. Vynikající, opravdu zasloužených 5* ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama