Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

The Fades, nebo-li Vyhaslí nemohou být viděni, cítěni ani dotknuti ostatními lidmi. Pomstychtivý Vyhaslý Polus hledá způsob jak se opět stát člověkem a zničit tak lidskou rasu. Paul je dospívající chlapec, který trpí apokalyptickými sny a aby toho nebylo málo, začíná vidět duchy Vyhaslých. Je tedy na Paulovi, aby zastavil Poluse a všechny Vyhaslé před zničením lidstva. (Jane18CZ)

(více)

Videa (5)

Ukázka z filmu 3

Recenze (51)

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Seriál, který na mě působil rozpolceným dojmem. Na straně jedné jde o atmosféru a na té druhé se autoři snažili protlačit humor a vztahy mezi adolescenty. Nápad není až tak originální, jedná se o vykradenou Hlídku od Lukjaněnka a kdyby zde nebyly některé poněkud otravné postavy, bylo by to také o moc lepší. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

V tomhle seriálu všechno funguje. Kamera, kostýmy, herci, hudba. Všechno do sebe zapadá. Zpočátku jsem měla pocit, že je příběh trošku přitažený za vlasy, ale s každým dílem mě tenhle pocit opouštěl a během 2-3 dílů byl pryč. The Fades se s ničím nemazlí, když máte pocit že všechno půjde tak jak předpokládáte, tak vás seriál překvapí. Vynikající, opravdu zasloužených 5* ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rozjezd zajímavej, dojezd mdlej. Trochu mi to připomínali britskou variaci na americký Supernatural, akorát bez výplňových epizod a se zaměřením na hlavní příběh. Škoda, že tak zajímavý nápad nakonec skončí jako další z řady béčkových fantasy, kde logické principy prostě moc nejsou. Některé postavy jsou fajn (Leo Fitz z Agents of SHIELD a Natalie Dormer), některé naopak maximálně na pěst (trapný záporák, přítelkyně), ale aspoň se to nebere úplně vážně a má to takový pubertální styl humoru. Postavy nejdou pro "fuck" daleko, ale zas tak přisprostlé a ironické jako Misfits to není. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Velká Británie u mě seriálově dost boduje. The Fades (Vyhaslí) přišel s nevšedním nápadem a výborným provedením. Od prvního dílu se to zlehka rozjíždí a postupně nabírá lepší a lepší kvalitu (atmosféra čím dál lepší)! Herci byli pro mě neznámí a o to víc jsem nadšená, protože lepší obsazení jsem si přát nemohla. Pomalu a jistě se tu rodí herecká hvězda - Iain De Caestecker(Paul). Další postava, která mě zaujala je Mac (Daniel Kaluuya) a to asi především proto, že jeho nezapomenutelné hlášky odlehčují od příběhu a navíc skvěle pobaví. ,,Tolkien měl zvrácenou sexualitu? - Oko Mordoru, ten muž byl jasně strachy bez sebe z vagín. Závěr série byl famózní a už se nemůžu dočkat další série! ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

BBC prostě umí, jen mě sere, že ukončují minisérie ještě před tím, než se pořádně rozjedou. The Fades je další mistrovské dílo od Farrena, který už prokázal svojí kvalitu u Luthera. Největší plus má seriál za výběr herců, který je naprosto úžasný, hlavně díly Lily a Joeovi (Naomi a Chris) ze Skins. Přepadla mě úplná nostalgie a ty postavy jsem si úplně zamiloval, i když Joe hraje hlavního záporáka a Lily strašnou krávu :D Ale prostě stejně to byli mí oblíbenci. Příběh je zajímavý a sem tam se dočkáme i nějakého zvratu. Poslední dva díly jsou dost silný a hlavně při jedný scéně v posledním díle mi zvlhli oči. Všechny díly jsem zkouknul za dva dny a strašně mě sere, že už se rozhodlo, že druhou sérii nenatočí. Snad si to někdy rozmyslí, byla by chyba, kdyby to skončilo na dobro. Zamiloval jsem si Maca, nechápu že ho tu lidi tak nenávidí, kdyť to byla jedna z nesympatičtějších postav a jeho úvody byli naprosto luxusní. Oblíbené postavy: Mac, Natalia( jen jako vyhaslá), John, Anna ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama