Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

V této době bych asi už čekal propracovanější animaci. Hlavně co se týče projeví postav. V obličeji každý strnulý a tělem také nikdo nic nepředvede. Po tomhle mám chtít, aby to nahradilo živé herce? Má to být film a to bez hraní nejde. Stará Final fantasy v tom byla rozhodně lepší. Tohle je zpracováním na úrovni řadové počítačové hry. Naštěstí ale příběh a troška emocí film zachraňují. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Že se Hvězdná pěchota z roku 1997 přeci jen nedočkala důstojného pokračování? Ne v hrané formě, ale film Invasion vám dá zapomenout na Hrdiny Federace nebo Skrytého nepřítele. CGI animovaný film je opravdu parádní kompenzací za zbabraná pokračování. Příběh začíná drsnou akcí a drsnou akcí i skončí. Země je ohrožena a je na pár mariňácích, aby to broukům nandali. Charaktery jsou velice poutavé a o to víc překvapí, že jejich likvidace je poměrné rychlá a poměrně i dost rozsáhlá. Příběh je klasický akční sci-fi o výsadku na opuštěnou loď Federace. Takže něco mezi Aliens a videoherním Dead Space. Animace jsou opravdu úchvatné a lepší vizuál byste asi stěží hledali. Co lze vytýkat je zbytečně protahovaný konec. Za mě tedy je Starship Troopers: Invasion jeden z nejlepších animovaných počinů. Když zazní hudební motiv z jedničky, je to už jen třešnička na dortu. (75 %) ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem ve víc. Ať už v případě béčkového příběhu plného nesmyslů, tak co se týče akce a postav. Střílení hopsajících brouků působilo neživě a "papírově", přičemž drsní vojáci padali hloupě v počtu jak mouchy, ale se mnou to ani nehlo, protože zosobňovali jen prázdné šablony, které jsem od sebe sotva rozeznal. A byla to škoda, designově i animačně (u lidí a lodí) se jednalo o moc hezkou podívanou (zejména tedy na těch pár přitažlivých nahotinek ;-)). 5/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Svatá trojice nesmrtelných nepřátel brouků se vrací v poněkud krkolomném animovaném provedení. Nic, co bychom neviděli v mnoha podobných mutacích předtím a spíš bych si to chtěl zasmažit na PC, než na to jen apaticky čučet - to není tak úplně ono. Zahraňujou to naštěstí ty krásný CGI kozy všude kolem, jinak už to ale vážně chce další Dead Space. Herní nebo filmovej, whatever. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hvězdná pěchota se vrací v animovaném pokračování. Johny Rico (nyní generál) a Carmen (nyní velitelka bitevní lodi) se vrátili, aby čelili dalšímu útoku brouků. Sci-fi filmek nabízí pěknou animaci, zezačátku i nějakou tu lehce erotickou pasáž a hlavně masakr jak lidí, tak brouků. Animák se mi hodně líbil a dávám 80% :) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)
  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)

Reklama

Reklama