Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (607)

tron 

všechny recenze uživatele

70 %. Knižka Joea Hilla mala dobrý nápad, ale inak to bola dosť veľká nuda, no film ma prekvapivo bavil. Je vážny i humorný, je temný i dojemný. Daniel Radcliffe to vcelku v pohode dal. Scenáru sa podarilo vyťažiť z knihy len to najlepšie a je príjemne osviežujúci a nečakaný (Lee rohy nevidí, čo znamená najmä to, že sa „ovláda“ a nehovorí to, čo si myslí). Plus krásna lesná výprava. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Nedotažený pokus posunout se zase trošku jinam. Na jedné straně stojí skvělá, originální, vtipná, mysteriózní kriminálka, ovšem z té druhé jí stahuje krvavé, přeplácané fantasy. Velmi nevyvážený počin jako by byl slepec dvou odlišných filmů ze stejným tématem, zhruba do poloviny jde o skvělou podívanou, jenže pak se to zlomí a jde to jen dolu. Málo u kterých filmů je mi líto promarněné šance, tohle je jeden z nich. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Juno Temple umí chlapovi nasadit (pa)rohy kurva osobitě! Tady je vidět, že i pejsek s kočičkou můžou uvařit zatraceně dobrej eintopf, když k sobě nejdoucí ingredience vyváží alespoň celkem dobře odhadnutým poměrem, kdy se jednotlivé chutě nepřebíjí a vynikají v ten správný moment každá zvlášť. Horns, to je komediální horor, kriminální thriller, romantické drama, fantasy... a všecko to ve spojení s vizuálem, soundtrackem a správně poskládaným dějem funguje bez nejmenšího ruchu. Divím se, že komedie není uvedená i v kartě filmu, momentů, které byly minimálně úsměvné, když né rovnou do smíchu uvrhující, nebylo málo. Někomu narostou křídla po Redbullu, někomu dočasně výměnou za pořádný rohy, mně ze zad kromě beďara nevypuklo naprosto nic, ale stejně si na tomhle filmu pekelně ulítávám. 80% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Paráda, vtipné momenty střídají ty děsivé, ty milé a ty neskutečně "out of place" - je to sice tak trošku mišmaš, ale tyhle vyšetřovací/ztracené lásky věcišky já obecně můžu, navíc Daniel Radcliffe hraje parádně a když ještě připočtu skvělý soundtrack, není moc co řešit. Škoda jen toho wtf finále, jinak bych šel i vejš :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $173,948Tržby Celosvetovo $3,347,106▐ režisér Alexandre Aja dokáže z akéhokoľvek námetu(aj prašteného) dosť vytrieskať a tu mu to tiež celkom dobre vyšlo, podarené, hravé, zábavné, roztomilé a desivé, mix všetkého /60%/ ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Ig Perrish (Daniel Radcliffe), i jeho žena Merrin Williams (Juno Temple), mají odmala rádi britského zpěváka Davida Bowieho. Ve filmu tak vícekrát zazní jeho skladba „Heroes“, která vyšla na stejnojmenném albu v roce 1977. (rublik05)
  • Vo filme odznie aj známa titulná pieseň seriálu Vikingovia (od r. 2013) -  "If I Had a Heart" od Fever Raya. (Arsenal83)
  • Heather Graham, ktorá si opäť zopakuje svoju úlohu servírky v reštaurácii v drevorubačskom meste, kde bolo záhadne zavraždené mladé dievča, je jednoznačne odkaz na jej rolu v seriáli Twin Peaks (od r. 1990). (Arsenal83)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama