Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Recenze (596)

Jear01 

všechny recenze uživatele

Asi by to byla sranda kdyby tam nebyl Sandler.... podle mě ohromná škoda potenciálu a celkově to působí spíš jako kraťas kterej ani neni dobrej. ()

zvolsi 

všechny recenze uživatele

Díky dost špatným recenzím, ze všech možných stran a jednomu z nejtrapnějších idiotu tohoto století, Sandlerovi, jsem chtěl toto dílko vynechat! Naštěstí, jsou na ČSFD, kromě zaprdlých honičů eg a rádoby intelektuálů, i opravdoví odborníci se svým vlastním rozumem, jako například VERBAL a tak sem se na to přecejen podíval. Díky ti o moudrý :D Asi nejméně trapná komedie s tím trapákem Sandlerem. Každý kdo mastil Atárko a chodil do přesně takových heren, musí tenhle film ocenit!! Bavil sem se opravdu dobře a i když i tu byly trapné kousky, bylo jich pomalu. ()

bican1 

všechny recenze uživatele

Se Sandlerem sem neviděl žádný film asi 10 let a u Pixelů sem se občas zasmál, ale už natočil lepší komedie. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Není potřeba si nic nalhávat, jde o naprosto slaboduchou americkou kokotmedii, jakých Sandler točí tucty. Naštěstí já patřím k té šťastné generaci, která trávila dny i noci u prehistorických compů ve snaze ovládnout Pacmana, Supermária a King Konga, takže jsem alespoň chápal tu invazi rozpixelovaných figurek, která tvoří hlavní náplň filmu. Z určité nostalgie jsem tak ochotný přimhouřit obě oči a dvěmi hvězdičkami zachránit mimozemšťany z videoher od spočinuti v odpadu. ()

tomashinka 

všechny recenze uživatele

Jako technicky akční pamětník osmibitových Atárek, Sinklérů a Komodórů jsem byl opravdu zvědav, co Pixely nabídnou. Dostal jsem, co jsem očekával. V jádru to samozřejmě ptákovina je, ale film si na nic jiného nehraje a s nápadem použít prvky původních počítačových her jsem se nostalgicky vrátil do doby, kdy se postavičky z počítačových her skládaly z okem viditelných bodů. Líbil se mi samotný nápad - je originální, dobře použitý a pro tvůrce velmi praktický - umožňuje nekonečnou škálu kombinací, situací, obluda sem, JetPac tam... Líbil se mi děj - film je o něčem, má začátek, děj, konec - tak to mám rád. Film má příběh, hlavního hrdinu, vztahovou zápletku, dětského hrdinu, dobro a zlo, ale zlo není moc zlé, nikdo neumírá, nikdo netrpí a všechno skončí dobře. Dobře je udělaná grafika, objekty se skutečně neustále skládají a přesýpají z bodů, tak aby daly vyniknout názvu a pointě filmu - i to je zajímavé a originální. Líbilo se mi, jak hlavní hrdinové předpokládají na základě svých zkušeností z hraní her, kam a jak bude pokračovat další kostičkový "teror". Film je normálně vtipný, nenudí, zaujme nápadem, není zbytečně dlouhý, jsou v něm hezké ženské a klidně se na něj podívám znovu s dětmi na klíně, před kterými pak mohu machrovat a zasvěceně vysvětlovat, o co tenkrát vlastně šlo. S čistým svědomím bych dal 4 hvězdy, ale protože má film podle mého názoru nezaslouženě nízké hodnocení, které nechápu, dávám rád a zase s čistým svědomím 5. ()

ioope 

všechny recenze uživatele

Copak to tu máme tentokrát? Pixely...zní celkem originálně, bohužel, zpracování už tolik ne. Často užívaní slova mimozemšťané, klasická zápletka, klasické zamilování-se-do-sebe u hlavních postav, klasický šťastný konec pro děti. Důvody, proč ne pět hvězd. A teď proč tři hvězdičky. "Kostičky" a zavzpomínání si na mládí za jednu, Peter -si zaslouží hvězdičku sám o sobě- a nakonec samozřejmě vtip a parodie na "nerd stuff". ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet, žiaľ stupídna zápletka. Našťastie, niekoľko dobrých fórov, znesiteľný Sandler a hlavne kultové arkádové postavičky. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Desna ptakovina, ale ja se bavil, stary hry mam proste rad ;) Ikdyz Wreck-It Ralph je na podobny namet o dost zabevanejsi a kvalitnejsi film. Tady musim dat minialne jednu hvezdicku navic za Serenu ;) ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie tohto filmu je dosť nízke, musím sa však priznať, že som milo prekvapený. Sandlera mám rád a viem o jeho vzťahu, teda o vzťahu ostatných, voči nemu. A áno, aj tento film oplýval plno sendlerovskými trapárňami, avšak - dalo sa to vydržať. Vlastne - nie len že dalo, ja som sa celkom bavil. Pocta Pac-manovi, Donkey Kongovi, Spaceships a mnoho ďalším hrám v príjemnej (a miestami i vtipnej) komédií. Svižné tempo, vtipné situácie, šťastný koniec a úžasná Serena (hovorte si čo chcete, ale chcel by som sa s ňou zavrieť aspoň na hodinku do jednej miestnosti) robí z tohto filmu príjemnú, rodinnú a pohodovú vec. Dvíham hodnotenie o hviezdičku vyššie z príjemného prekvapenia a z nepochopenia takých nízkych hodnotení. Ak trpíte sandlerofóbiou, možno by ste sa mali prestať pozerať na jeho filmy, lebo nehodnotíte objektívne. ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Fakt p*del na plný koule a dokonce i s nadhledem. Někdo tady litoval nevyužitého potenciálu filmu, nevím co víc už chcete, jak lépe by toto mohlo být natočeno. Parádní spektakulární podívaná. No, holt Lovec jelenů to není (naštěstí). ()

David.Stanov 

všechny recenze uživatele

Abych doplnil svoje hodnocení, podle mě je to tak na 2 a půl. Tři prostě s čistým svědomím dát nemůžu, i když je mi vlastně líto že to má tak "málo". Je to taková jednorázovka, kterou už asi znova vidět nechci, ledaže by existovalo tlačítko reset, pro vymazání toho že jsem to už viděl. Ten nápad neni úplně špatnej, občas se i člověk zasměje. Sandlerovi se docela povedlo vymanit se z rolí úplnejch pitomců a kupodivu mi v tomhle filmu nevadil, jako v plno jiných. Sečteno podtrženo, oddycháček na jedno zkouknutí dobrý. Žádná sláva ale neurazí. ()

nicolePavs 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé pojetí her do Sci-fi filmu. Adam Sandler opět nezklamal. Podle hodnocení jsem neměla od tohoto titulu moc velké očekávání a proto jsem byla opravdu příjemně překvapena z celého filmu. Člověk na toto může koukat s kamarády, s rodinou nebo s dětmi a vždy se to bude líbit. A ta nostalgická vzpomínky na hry, které už v dnešní době nikdo nezná, přestože my "děti devadesátek" jsme tím úplně žili. A neni to zrovna nějak extra dávno. 90% si z mého pohledu Pixely opravdu zaslouží. ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Téda lidi, neskutečná oddychovka. A tolik nádherné nostalgie - staré poctivé hry na automatech, nadšení malých sympaťáků - a najednou střih a jsme v současnosti...a z malých sympaťáků jsou různě hubení či tlustí podivíni, jeden prezident, jeden smolař, jeden úplný mimoň a ten nejmenší sedí v base...ale pozor, vášeň z dětství se vrací v podobě mimozemské hrozby, a podivíni se musí opět spojit a vyhrát největší bitvu století... Super atmosféra, výborný humor, vyšpičkované dialogy a krásné retro postavičky z her. Pro starší milovníky těchto notoricky známých her přímo pohlazení po duši. Komedie, lehká, vtipná, dynamická...co dodat, bavilo mě to. Přiznám se bez mučení, už jsem to viděla čtyřikrát. :-) ()

panki9922 

všechny recenze uživatele

Pixels strieda pár svetlých okamihov - skok Adama Sandlera na Mini z budovy na budovu, všetko kde sa objavila Michelle a pár podarených vtipkov - s oveľa väčšou mierou trápnych či nelogických okamihov. Éra klasických videohier a arkád ma minula. Ak by som aj ale bol milovníkom pac-mana, neviem si predstaviť, že by som si čo i len o štipku viac užil túto detskú blbovinu. Azda len v tom detskom publiku si Pixels získalo priaznivcov. ()

bazmat odpad!

všechny recenze uživatele

Ve Futuramě byla mimozemská invaze jako arkádovka vtipná. Roztažení na celovečerák skončilo jako maximální trapnost. ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nestydím za to, že se rád nenáročně pobavím. A přesně tohle Pixely nabízejí. Je to přecpané pitominkami, překombinovanou a častou CGI akcí, herci přehrávají jak o život a jedno cameo střídá druhé. Je to zkrátka úplně praštěný film, kterýmu k dokonalosti chybí, aby Sandler v českém dabingu nepronášel moudra typu „nerdi nejlépe líbají, protože si toho váží“ nebo „já hrál skutečný videohry“. Naštěstí ho dost zaměstnává záchrana planety a úseky, v kterých nemluví jsou časté, dlouhá a hlavně, jsou takřka skvostné. Za retro guilty pleasure snímek, uhozený stejně jako třeba R.I.P.D. – Útvar rozhodně neživých agentů dávám pěkných 82%, na počest roku 1982, v kterém mladý Sam Brenner (Adam Sandler) vyhrál světové mistrovství v gameskách a do vesmíru byla vyslána videonahrávka, kterou si ti emzáci tak blbě vyložili!! P.S. Žádnou z těchto her jsem nikdy nehrál! P.P.S. Sean Bean kupodivu přežije! ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Nápad to nie je zlý ale výsledok je nepresvedčivý. V prvom rade scenár potom toporné herecké výkony. Jediný kto tu hrá dobre sú pixely. ()

kaliakra 

všechny recenze uživatele

Námet mal na viac, ale napokon to skončilo ako priemerný letný výplach. Neurazí, rozosmeje, nakrátko pobaví, ale nemá čím utkvieť v pamäti, lebo mozog pri jeho sledovaní určite potrebovať nebudete. ()

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama