Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Paja.93 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to má pořad o autech dělat, ale tento pořad ve mě vzbuzuje chuť žít. Taky je to asi, že koukám na HD na HD telce, ale ano! Samozřejmě většina aut co tam mají by mi v životě paní říkat nemohlo, ale vem to čert ne? Ukázat nám je mohou a on je to vlastně pořad pro oči. 3 pánové jsou vtipní a já jejich vtipy miluju, i když o Jeremyho bych si v opravdovém životě ani kolo neopřela, přece jen něco dokázal.Jejich výpravy jsou úžasné a i když si vydělávají strašné prachy co na tom? Dělají úžasnou show, která všechny baví. Mají tu nejlepší práci na světě a já jim to přeju! Protože když hlavně ve speciálech na ně koukám, říkám si, jak je na tom světě krásně :) ()

Vrata88 

všechny recenze uživatele

Tohle je nádherná ukázka jak se dá prakticky z každého tématu udělat přitažlivý pořad. Nikdy mě pořady o autech nebavily ale tohle je prostě dokonalý. Nezmeškal jsem ani jeden díl a dívám se na to dál. BBC na tom nešetří a to je dobře, radši si ani nepředstavuju kolik každý díl stojí. Je to vtipné, má to nádherné záběry (jak aut tak krajiny) a je to prostě boží. ()

Reklama

ti88na 

všechny recenze uživatele

Milujem túto relácia, lebo napriek všetkému nie je vôbec úzkoprofilová, ale aj zo mňa dokázala urobiť automobilového nadšenca. Jednotlivé diely, ale aj špeciáli sú zaujímavé, plné informácií a predovšetkým vtipné, zo skvelými hosťami. Nič z toho by však nefungovalo bez trojice špičkových moderátorov, ktorí cez všetky svoje rozdielne vlastnosti si pasujú ako zadok na šerbeľ. Milujem ich všetkých rovnako, ani jeden nevyčnieva nad ostatných, len sa skvelo dopĺňajú. ()

boni 

všechny recenze uživatele

V autech se moc nevyznám, respektive mě vůbec nezajímají. Automobilový sport nepovažuji za sport, auto prostě a jednoduše považuji za prostředek, kterým se přemisťujeme z bodu A do bodu B, a přesto Top Gear zbožňuji. To je dle mého soudu dostatečně flagrantní vyjádření kvality. Sice jsem neviděl všechno, ale i tak si dovolím tvrdit, že kvalita jednotlivých epizod je opravdu na konstantní úrovni. Určuje ji v prvé řadě obrovský rozpočet, který BBC díky průměrné světové sledovanosti okolo 300 milionů lidí Top Gearu dala, a v řadě druhé až neuvěřitelně sehraná moderátorská trojice, jenž vše podá erudovaně a zároveň s mimořádně infantilním humorem. V jednotlivých dílech většinou přeskočím minimálně celebrity v autě za rozumnou cenu, to mě vážně nezajímá, a někdy i testy méně zajímavých aut, ale jakmile dojde na hlavní zápletku, tak si můžeme být jisti, že to bude kvalita. A když nám ještě čas od času do toho hodili nějaký ten speciálek, tak to už si musíme zákonitě - a s maximální lascivností - mnout pytlík. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda aut, řvoucích a smrdících motorů. . Top Gearu však nemohu upřít jeho kvalitu a poutavost, která v kombinaci se suchým britských humorem činí pořad velmi atraktivním. Top Gear zcela jistě disponuje jiným rozpočtem, než-li "Autosalon", možná by jednotlivý díl převýšil i rozpočet českého celovečeráku. Kde jsou peníze, tam je show a Top Gear je převážně ta show. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Během testování aut na dráze nebo kola na čas celebrity v autě za rozumnou cenu můžeme vidět v pozadí na letišti modifikovaný letoun Boeing 747 s označením G-BDXJ, který byl použitý v bondovce Casino Royale (2006). Scéna s tímto letadlem se natáčela na letišti Dunsfold, kde se natáčí Top Gear. (Cheeker)
  • Top Gear není jen úspěšným televizním pořadem. Obdobného ohlasu se dostalo i stejnojmennému magazínu, který je nejprodávanější časopis o autech ve Velké Británií. (silebis)
  • Obrovský úspěch tohoto pořadu měl dokonce za následek ovlivnění prodejnosti jednotlivých automobilů. (Cheeker)

Reklama

Reklama