Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Automobily miluji, britský humor taky a především mám slabost, pro toto komediální trio britských herců. Jeremy, Richard a James udělali z původně obyčejného autosalonu neskutečnou show s obrovským rozpočtem, který samozřejmě dotuje BBC a vyplatilo se. Některé díly jsou nepřekonatelné zejména speciály a více než pořad o autech se zde kolikrát řeší něco úplně jiného. A jenom to prospívá, protože Top Gear není jenom nějaký obyčejný televizní pořad, Top Gear je především vynikající show u které si dokáže každý výborně odpočinout a pobavit se. A o to v dnešní době jde na prvním místě. Auta se samozřejmě řeší taky, ale většinou ty cenově nedostupná a nejsilnější, což si rád bere pod svoje křídla Jeremy, jehož nejoblíbenější slovo je POWEEEER!. Není díl, který bych neviděl a doufám, že TG se bude i nadále ubírat stejným směrem, protože vše co jsem vyjmenoval z něj v mých očích dělá jeden z nejlepších televizních pořadů co jsem kdy viděl. ()

Mafian 

všechny recenze uživatele

Nejlepší televizní pořad všech dob? Nepochybně. Top Gear (zde nepochopitelně označený číslem 2010) se stal fenoménem díky povedenému mixu nekorektního humoru, zajímavých informací o automobilech a osobitosti všech tří moderátorů, jenž jsou důkazem, že muž nedospěje, pokud se jedná o auta. Clarkson, May a Hammond se pro tento pořad narodili a mě jejich Top Gear okouzlil... ()

Reklama

BC 

všechny recenze uživatele

Auta jsou pro mě vším. Celou patnáctou sérii jsem shlédl během jednoho jediného dne, šestnáctou vždycky v pondělí, poté, co byl vysílán nový díl a hořím nedočkavostí na červen, kdy se má začít vysílat řada sedmnáctá. Miluju Clarksonovy kecy, miluju větu "How hard could it be?" a co miluju nejvíc, to jsou jejich výlety, třeba přes Vietnam na fichtlech, přes Amazonský prales k Tichému oceánu, přes Botswanu v autech s pohonem jedné nápravy nebo na severní pól (jo, autem). 6* ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Autům příliš neholduji, byť mi řidičský průkaz nechybí. I když mě tedy nechávají novinky ze světa automobilismu chladnější než ostatní příslušníky stejného pohlaví, nutno uznat, že autoři Top Gearu odvádějí svou práci velmi kvalitně a ukazují, že i recenze na auta mohou být podávána velmi zajímavě a netradičně. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Auto relácie moc nemusím a až kým neprišiel Top Gear tak som to považoval za príšernú nudu. Ale po prezretí jednej časti na prima cool som zmenil názor. Stiahol všetky série a teraz mam prezretých okolo 50 častí. Clarksonov humor je fakt dobrý a hlavne jeho doberanie Hammonda nemá chybu. Aj keď občas mi jeho humor príde suchý a až moc britský nie je to tak hrozné. Mayovy chudákovy zase zvyšný dvaja robia večne zle takže aj v tomto je kúsok srandy. Ich komenty a recenzie sú veľmi dobré. Nejde o žiadne technické hodnoty a podobne, proste povedia to tak, že aj hoc jaká baba, slečna, žena, ktorá nemá ukončené technické vzdelanie to pochopí. A samozrejme aj chlap...BOMBA 100% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Obrovský úspěch tohoto pořadu měl dokonce za následek ovlivnění prodejnosti jednotlivých automobilů. (Cheeker)
  • Top Gear není jen úspěšným televizním pořadem. Obdobného ohlasu se dostalo i stejnojmennému magazínu, který je nejprodávanější časopis o autech ve Velké Británií. (silebis)
  • Stiga, testovacieho jazdca Top Gearu, si "zahrali" traja pretekári. V rokoch 2002 – 2003 to bol Perry McCarthy, jeho identita však bola odhalená, a preto musel byť Stig odetý do čiernej kombinézy zabitý. V roku 2003 jeho miesto zaujal "biely" Stig v podaní Bena Collinsa, ktorému v roku 2010 vyšla autobiografia, kde odhalil Stigovu totožnosť. Kto stvárňuje Stiga v súčasnosti zatiaľ nie je známe. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama