Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Loutkový film o jedné májové noci v lese poblíž Athén, kde se odehraje příběh dvou nešťastně zamilovaných párů, divadlem posedlých řemeslníků a nadpřirozených bytostí. (woody)

Recenze (49)

BlueNeon81 

všechny recenze uživatele

Videné v Krnove z pôvodnej filmovej kópie s pomerom strán 2,55:1 a 4 kanálovým stereo zvukom. Jedným slovom: úchvatné. :) ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Tohle není úplně pro mě. Každým okamžikem je cítit stáří filmu. Nemohl jsem se do příběhu dostat, dlouhé pasáže ticha s hudbou, která mne rozhodně nenadchla. Nic, co bych mohl doporučit. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 6/10. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Loutky ano, příběh ani náhodou! Možná je dobré si nejdříve přečíst a pak teprve sledovat. Avšak bez této přípravy z příběhu pochytíte opravdu jen kusé informace! ()

the_weaver 

všechny recenze uživatele

Animace slavná, chvíle dlouhá.↵  Čím to je, že film ač hezký jen slabě hřeje? Snad roztěkaným dějem, jemuž pointa schází a autoři to vědí, jelikož jej sami nakonec pouze (divokým) snem označí? Nebo kvůli povrchní zápletce, která nepobaví ani nevtáhne, a to i přes povedenou animaci, prostředí i hudební doprovod? ()

Megahead 

všechny recenze uživatele

bábky a celkové zobrazenie prostredia je celkom podarené, aj keď miestami príliš tmavé. Avšak skôr ma neoslovil dej, ktorý v určitých častiach akoby stagnoval a rovnako aj dabované akoby neidentifikovateľné hlasy niektorých postavičiek. Chýbal tomu akoby spád a možno len jemné doplnenie dialógov, nie len jeden rozprávač, čím to vyznelo monotónne. Hudba k jednotlivým scénkam je schopná. ()

Související novinky

Sen noci svatojánské s živým doprovodem

Sen noci svatojánské s živým doprovodem

05.06.2020

K 60. výročí uvedení světově proslulého a mnoha cenami ověnčeného  loutkového filmu Sen noci svatojánské slavného malíře a sochaře Jiřího Trnky připravila společnost JV Classics jeho obnovenou… (více)

Reklama

Reklama