Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Aby byl nablízku své tajné lásce, nastoupí začínající producent do televizní společnosti KBS. Vstoupí tím ale také do potrhlého světa, kterému vládne sledovanost. (Netflix)

Recenze (11)

kubka4 

všechny recenze uživatele

Oproti "běžným" korejským dramatům je toto jiné, originální a to se mi na něm líbí. Po několika zhlédnutých dramatech jsem už začal některé pasáže korejských seriálů předvídat, ale u Producera to prostě nebylo možné. Byl také asi první seriál, kdy jsem nefandil hlavnímu hrdinovi v dosažení svých cílů. Herecké výkony a hudba výborná, zábáva také na jedničku. Sečteno, podtrženo dávám 5* ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Hodil by sa mi krajší názov 2 dni a 1 noc podľa názvu hlavného programu. Štýl akože interview neznášam, takže hneď v polke prvého dielu som to chcela vzdať, ale vidieť IU a Kim Soo Hyuna v jednom seriáli ma lákalo, oni sú proste obidvaja krásni ako bábiky :) Myslím si, že IU tu hrá dosť sama seba - speváčku a herečku, ktorá je síce populárna, ale v podstate sa cíti sama. Potešilo ma aj mihnutie ďalších známych hercov, ktorí hráli sami seba... - Lee Seung-gi Lee, Ah-Ra, ktorú ani nevidím v zozname ... Dielov bolo menej ako obvykle, ale boli dlhšie. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Parádní obsazení, ale promrhaný potenciál, scenáristicky nebyla zápletka špatná, stejně jako hlavní idea seriálu, představit lidi za kamerou. Seriál má zajímavé charaktery, ale nedostatek "melodrama" na korejské poměry, navíc jak už tady psala coffee Kim Soo Hyun tady hraje strašný mameluka, který místo aby šel po Cindy ( známá jako IU, Lee Ju-un), tak jde po starší, navíc služebně nadřízené. Humor občas pobaví, herecké výkony ok, ale nic co by mě výrazněji zasáhlo, to by se musel dost radikálně přepracovat scénář, přepólovat některé vztahy... ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Úžasný. Jiný. Žádný klišé. Sympatická sestava herců. Víc než hezký soundtrack. Výborně napsaný scénář. Spousta opravdu vtipných scén. Romantika šla trochu do pozadí, ale není to na škodu. Téměř všechny díly mají stopáž filmu, přesto mi utekly jako voda. Odlehčená atmosféra pro mě byla rozhodně vítaným zpestřením. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

To, co charakterizuje tenhle seriál je pracovní den jako hlavní téma. Skoro celý se odehrává v práci, do ní prostupuje osobní život a naopak. Zní to banálně, ale odlišuje to Producenty od ostatních seriálů. Jedná se o realistickou výpověď blížící se všedním životům většiny lidí. Okořeněno je to zajímavým formátem, zúčastnění komentují své jednání, jakoby s nimi byl dělán rozhovor s kamerou v ruce, možná budete muset chvíli zvykat, je to dobrý způsob života a hry. ()

Reklama

Reklama