Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Moderátoři slabí jak čaj, děvče je alespoň pohledné, ale jinak šílené a ten "šerif" v černém je totálně nezajímavý a kontraproduktivní, naprostá absence kouzla osobnosti. Nedodá tomu ani za mák napětí či dramatičnosti. Disciplíny jsou už navíc okoukané. O dabingu ani nemluvím, to překřikování se vážně nedá. A zařadit to po sériích "Kdo přežije" to naprosto zabíjí. Nemá to zkrátka žádnou "šťávu". ()

zhulosek 

všechny recenze uživatele

já nevím... Souhlasím se všemi, kteří tady nadávají na blonďatou prsatici, tragicky směšného Boyarda nebo na legračního profesora. ALE! Tahle soutěž je o úkolech, ty zůstaly stejné a stejně zajímavé. Byť mě ta sladkost okolo pořádně sere pokaždé sedím u televize a koukám jak se s nástrahami popere další družstvo... Možná jsem divný, ale dokud tam budou Kebule, Paklíč a Pačes budu se bavit. ()

Reklama

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tvrzení, že už "to není ono" považuju za hodně umírněnou verzi toho, že to je hrůza! Soutěžící jako by z oka vypadli těm umělinám, které se objevují ve Faktoru strachu, moderátor je mi více než nesympatický a ta karikatura otce Fury nestojí ani za zmínku. Soutěžní úkoly jsou pořád stejně dobré, ale to je všechno, za to nemůžu dát bohužel ani hvězdičku. Asi bych přijala raději to, kdyby opakovali původní díly, než vypouštět tady tohle. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Vážení diváci, rozejděte se a pokračujte dále, zde není nic zajímavého k vidění. Oproti původní sérii po stránce kvality zlepšení žádné, přidána však porce konzumu a debility. Mentálním postižením trpí nejen soutěžící, ale i průvodci hrou, nejhorší že všeho je pak ta vysmátá blonďatá kravka působící příjemně a inteligentně asi jako moderátoři TV N@VA. Z kouzla a dramatu původní relace nezbylo moc, při výběru úkolů se zřejmě rozbil generátor náhodných čísel a očividně je hybatelem této série hlavně komerce. Otce Furata nehledejte, ale parta skřetů naštěstí zůstala. Díky, dál si nebudu kazit chuť a krásné vzpomínky. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Krásný případ toho, jak se s rozestupem mění vnímání diváků. Před znovuuvedením na COOLu bylo hodnocení, pokud si dobře pamatuju, vyšší řádově o desítky procent, s připomenutím bohužel nostalgie opadla a poslední, co zůstalo stejně dokonalé a kvalitní, jak v našich vzpomínkách, je pouze úvodní znělka. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)

Reklama

Reklama