Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (942)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

- I Believe I Can Fly - Todd Phillips testoval v mainstreame hranice čierneho a zvrhlého humoru. Napadlo ma The Hangover: Into Darkness :) Je to iné ako predošlé časti a chápem, keď budú skalní fanúšikovia jednotky sklamaní, pretože scenár trochu zabúda na Phila a Stua a humor je tiež na inej (vyššej?) úrovni. Všetko to ale slúži iba pre prospech veci, dokonca aj scény, nad ktorými budete krútiť hlavou. 85%, výborná zábava, najlepšia časť a mne osobne tam chýbala iba tradičná Stuová pesnička. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $103miliónovTržby USA $112,200,072Tržby Celosvetovo $362,000,072Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,968,835 //počet predaných kusov 313,423 Tržby za predaj DVD v USA $7,503,854 //počet predaných kusov 438,706║ nuž trapošina do tretice čo viac dodať, toto ide úplne mimo misu zábavnosti, toto z dvomi troška zábavnejšími scénami na komédia fakt nestačí, a zas záhada čo na takomto niečom môže stáť $100miliónov, jedine fakt honoráre za nič /15%/ ()

Reklama

chezush 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vlčí smečka se rozloučila důstojně. Nechápu, že má někdo tendenci porovnávat to s prvním dílem. Jestli čekáte stejnou jízdu jako v prvním díle, budete zklamaní. A zklamaný může být i ten, kdo není milovníkem těchto tří hovad a jejich humoru. Tohle je totiž úplně jiná jízda.. Jízda, která se po většinu času točí kolem Alana a Chowa. Někdo s tím možná bude mít problém, ale mně to vyřazení ostatních postav ze hry ani moc nevadilo. Já se zasmála (miluji lízátkovou scénu!), i když těch vtipů, které zas tak vtipné nebyly, mohlo být méně. Co jim ale vážně neodpustím je má srdcovka Johny Cash - Hurt, kterou dokonale posrali. Každopádně svůj účel to splnilo a na konci mi bylo tak trochu smutno, že tahle jedna velká pařba končí. Vůbec bych se nebránila dalšímu pokračování, protože ačkoliv se to nese ve stejném duchu, pořád mě ty jejich kocoviny baví. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit, ještě těžší nějak smysluplně okomentovat tenhle snímek. V první řadě musím říct, že (z mého pohledu) není rozhodně tak vtipný jako dva předešlé díly, i když jsem měl asi tři opravdové záchvaty smíchu. Je i dosti jiný, "dospělejší" z pohledu situací které hlavní hrdinové řeší, což je podle mě jen dobře. Navíc, mi přijde, že i herci hrají o dost lépe, zejména Galifianakis a Jeong. Za mě 75% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

A ta pařba je kde? Nebýt Alana, moje hodnocení by bylo hodně, hodně bídné. Díky pár světlým chvilkám, které by se daly spočítat na jedné ruce, se pokusím na tuhle "srandu" zapomenout a budu si pamatovat vlčí smečku tak, jak ji znám z prvních dvou dílů. Jako by ti kluci vyrostli z puberty... Slabé 3*. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Píseň "Hurt" zazní ve snímku dvakrát. Jednou jako karaoke od Chowa (Ken Jeong) ve verzi Johnnyho Cashe a podruhé ve verzi od Nine Inch Nails. Je zcela zřejmé, že tato píseň nebyla vybrána náhodně. Vystihuje hlavní myšlenku příběhu filmu. (P. J. D.)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama