Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film inspirován skutečnou událostí. Vypráví otřesný příběh šestnáctileté hvězdné středoškolské studentky, která přeskočila ročník a dostala se do třídy se staršími děvčaty. Zpočátku se cítí velmi poctěna jejich přátelstvím, ale celý její svět se hroutí ve chvíli, kdy ji dívky brutálně zmlátí jen proto, aby mohly dát nahrávku incidentu na internet. (AdamKr)

(více)

Recenze (28)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Film ma celkom zaujal , bavil mi a aj v noci ma vydržal pri sebe držať celý čas.Už len z toho dôvodu že ma zaujímalo ako ich potrestajú.Bitka bola krutá a autor vás nešetrí , nepustí vám to raz , ale rovno aj 4 krát.Tie mrchy ma fakt srali byť tak tam otrieskam im hlavy o stenu.......Ale inak to nebolo až tak emotívne ako by som bol čakal.Koniec ma sklamal , výsledné tresty boli strašne malé , aj keď to mal byť šťastný koniec u mňa určite nie. ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený TV film a děsivý pohled na to, čím se dokážou pobavit a také pochlubit dnešní teenageři. Jodelle Ferland vyrostla z typické hororové holčičky v nadějnou mladou herečku. Trauma po útoku zahrála skvěle. SPOILER: Překvapil mě výrok soudu. Obžalovaným hrozilo doživotí, ale na přímluvu matky oběti vyvázly jen s podmínkou. Docela velký rozdíl. ()

Reklama

IPajule 

všechny recenze uživatele

Tohle je silné drama. Nestačila jsem se jenom divit, co dokážou chvilkové "kamarádky", které dokáží jen využívat někoho, kdo je na tom úplně nevinně. Kvůli zatraceným komentářů, které se na ně vztahují na sociální síti jí "zmlátí", že skoro nevidí, nebo jí chybí kousek ke smrti. Filmy se skutečnou událostí ukazují lidskou drsnou realitu. Tohle je jeden z nich. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Trochu nuda. Hlavní hrdinka si to vše zavinila sama, protože takové věci napíše na FB jen neskutečný idiot a ten si takový výprask zaslouží. Dobrá práce maskérů. Herci ušli, alespoň část se jich snažila. Film rozhodně nebyl nezajímavý. Konec mi naprosto unikl, ale také jen dokázal jaká, že je to hlavní hrdinka velká kráva. 201311080000/0000 ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Na TV film docela slušné, ale nemohl jsem se zbavit toho, že film zbytečně přehrává a je hnaný do extrémů. Zpracování ok, ale až na pár scén to na mě působilo opravdu málo uvěřitelně, ač se podle mě herci snažili, jak mohli (především Anne Heche). Jako špatný film to ale neberu. Jen to mohlo dopadnout lépe, kdyby se tolik netlačilo na pilu a přidalo se tam více emocí... 2,5*. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama