Reklama

Reklama

Před půlnocí

  • USA Before Midnight (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jesse a Céline mají dvojčata Ellu a Ninu a končí jim prázdniny na jižním Peloponésu, kde s nimi byl i Jesseho syn z rozvedeného manželství Hank. Chlapec právě odletěl a dvojici po rozlučkové hostině s tamními přáteli čeká romantický večer v místním hotelu. Ten se však po slibném začátku změní v nelítostně upřímnou diskusi a bilanci, v níž hlavní slovo má výřečná Céline. Oba mají své kostlivce ve skříni, oba mají obavy z budoucnosti a oba se potýkají s realitou všedního dne... (Česká televize)

(více)

Diskuze

Marian_79

Marian_79 (hodnocení, recenze)

 tak Před pulnoci jsem videl až ted a jako .... musim rici ze spokojenost. Pustil jsem si par dnů pred tim oba prvni dily a tedy ten třetí krásně zapadl do série. Stejne nejvíce ocenuji Před usvitem ... nádherny film. 

Ta hotelová hádka byla, nooo nějak jsem to překousnul, ale prostě ve filmu neměla byt. Oni jsou spolu min. 10 let maji 2 dcery a ona vybuchne až na této dovolené? Ale možná to bylo tím že to celou dobu v sobě dusila neboť porád vsude s nima byli jejich dcery. Tedy měli po dlouhe dobe vecer jen pro sebe ..... Ale i tak, urcite si kazdy rodič nejak zarídí hlídání aby mohl mít  aspon 2x do roka vikend jen pro sebe. Ale.... na druhou stranu je to jen film. Za mne prvni dil dostal 5* a ostatni 4*

Zikus

Zikus (hodnocení, recenze)

Wade W.

SPOILER: Přesně. Komplikovaná byla už tehdy, ale tady byla vyloženě jeblá. Jesse s ní měl svatou trpělivost. Krom toho ji utvrzoval v tom jak je krásná, i když už to byla hruška. Ale jsem rád, že to dopadlo tak, jak to dopadlo- zůstali spolu a šťastni.

Wade W.

Wade W. (hodnocení, recenze)

Realisticky ten vyvoj postavy Celine. Z mladej kocky z vlaku, sa za 20 rokoy stala hystericka mamutica.

na příspěvěk reagoval Zikus

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Jediné vysvětlení je, že scénář je založený na postavách z předchozích dvou snímků (nebo jde, když to hodně zjednodušíme, o sequel). Ale tomu, proč spadli Linklater a spol. do téhle kategorie nerozumí ani oni, takže netřeba se zneklidňovat...:) http://carpetbagger.blogs.nytimes.com/2014/01/16/ethan-hawke-adapted-screenplay-nominee-for-original-characters/?_php=true&_type=blogs&hpw&rref=movies&_r=0

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

Neviete niekto náhodou, prečo je Before Midnight nominované na oscara za adaptovaný a nie za pôvodný scenár? Čoho by to mala byť adaptácia?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

poz3n

:D V této souvislosti mě napadlo, jak tu kdosi při recenzování 2. dílu přemítal, zda by se 3. část nemohla natáčet u nás. Nu, nestalo se, tak aspoň se tu v dost choulostivé souvislosti hovoří o jedné české ikoně (divím se, že z toho bulvár nedělá zajímavost ve svých "kulturních" rubrikách). Ale kdo ví, třeba v některé z příštích dekád jsem trio Linklater-Dephy-Hawke dorazí. Možná to už bude v dílu mapujícím podzim života.

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

Proč se ještě žádný patriot nezaradoval,z toho, že ve filmu zazní z úst hrdinů i "Váklaf Hávl"? :D

na příspěvěk reagoval poz3n

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Sagisia

Sagisia (hodnocení, recenze)

!!! Píšu si do deníčku...  to je dobrá zpráva, tohleto, červenec je co by dup. Já se tak těším :)

Hild

Hild (hodnocení, recenze)

No ne, dočkali jsme se data české premiéry. A to dokonce dříve, než jsem doufala :-D 

Aaron.

Aaron. (hodnocení, recenze)

tak hlavne z tak mala lidi ten prumer skace docela hodne, ja verim ze to bude dokonalost a doufam ze to bude v CR kinech driv nez bude neco na netu

evapetra

evapetra (hodnocení, recenze)

No tak , do kina na to asi nepůjdem, jak to tak vypadá. Že se ale už snížilo to hodnocení, co. Z původních 90 % na 79. To jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

evapetra

evapetra (hodnocení, recenze)

V USA to bude mít premiéru 24.května, tak snad to půjde někdy kolem toho léta i u nás.

evapetra

evapetra (hodnocení, recenze)

Tak na tento film se moc těším. Vůbec jsem netušila, že bude ještě pokračování. Jinak  Před úsvitem se mi líbilo více než Před soumrakem. Ale recenze a divácká hodnocení na další díl vypadají tak dobře, že už se nemůžu dalšího dílu dočkat. Taky by mě zajímalo, kdy to půjde vidět.

pepo701

pepo701 (hodnocení, recenze)

tak 10 mil. je uz riadna suma za prava...len aby teraz nenatahovali cas kym to pustia von...

na příspěvěk reagoval Hild

Hild

Hild (hodnocení, recenze)

Tak jsem předevčírem zhlédla Před úsvitem a před malou chvíli Před soumrakem a mám jasno v tom, jaký film je mým nejočekávanějším roku 2013.

na příspěvěk reagoval Narcis

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

poz3n

to netusim, ale vim, ze Pred soumrakem tenkrat v 2004 vysel v lete ... taky vime, ze natoceny a hotovy je to uz dlouho, tak snad ... jinak tady je zvykem udavat premieru hodne dlouho dopredu - treba uz i to co bude v rijnu a kdyz tu nic takovyho zatim neni tak se obavam nejhorsiho ...  ze si jeste dlouho pockame

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Sagara

zajimave i kdyz si myslim, ze takhle uz to nebude vono ... ale hlavne at uz zverejni datum kinopremiery ...

na příspěvěk reagoval poz3n

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Narcis

Ja si skor myslim, ze Jessie zostal vtedy v Parizi a odvtedy su spolu a my uvidime ako sa ich vztah posunul za tie roky.

na příspěvěk reagoval Narcis

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

pepo701

super - to, ze nas ceka dalsi inteligentni dialog je jasna vec, ted jenom doufam, ze zase nejak chytre vymysleli znovu shledani ... v Parizi to bylo fakt vymakany, tak uvidime - me by teda nastvalo, kdyby se jen tak potkaly na ulici - to nam snad neudelaji ...

na příspěvěk reagoval Sagara

atmen

atmen (hodnocení, recenze)

Tak nějak se obávám, zda třetí díl nepošlape vše krásné, co bylo v předchozích dílech.... Před úsvitem a Před soumrakem jsou pro mě nejromantičtější filmy a nechtěl bych si  tuto iluzi kazit... Ale takto jsem se bál již jednou a dobře to dopadlo...

na příspěvěk reagoval pepo701

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Natočí Linklater pokračování trilogie Před?

Natočí Linklater pokračování trilogie Před?

23.03.2020

Málokterý režisér využívá plynutí času do takové míry, jako Richard Linklater. Jeho snímek Chlapectví se točil 12 let, romantická trilogie Před úsvitem, Před soumrakem a Před půlnocí zase vznikala s… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama