Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když jsem zcela náhodou narazil na tenhle seriál, zapůsobilo to na mě jako zjevení. Naprosto geniální záležitost, u které jsem málem umřel smíchy. Takhle nadšený jsem byl naposledy snad někdy na konci devadesátek z Městečka South Park. Je to strašně chytré, neuvěřitelně zábavné a dokonale se to strefilo do mého vkusu. Některé díly jsou sice slabší, ale ve většině je tempo fórů naprosto zničující - u spousty epizod jsem myslel, že puknu smíchy. Překvapivě skvělý je i český dabing - měl jsem možnost vidět to v originále i českém dabingu, a bavilo mě obojí. Škoda, že vzniklo jen 36 epizod, ale na druhou stranu to asi skončilo dostatečně včas, než by tvůrcům došly nápady. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé díly maj cca 20 minut. A když se z 10 minut chlámete a 10 minut je vám zle, asi to není to pravé. Byť k tomu má tak blízko. Z tohoto jsme bohužel vyrostl. A stačilo mi. Nechci seriál shodit, protože si jde perfektně za tím, za čím si jít chce a jistě má solidní základnu fandů. Já mezi nimi nebudu. Stačily mi 3 díly. A i když další mohou být lepší, styl už si u mě seriál vybudoval a já si nemyslím, že by se radikálně pro mé ideály změnil. Dobrá animace, super postavy a parádní prostředí. Jen už to není pro mě. Bavte se :) ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Bezbrehé až do trápna idúce vykrádanie MacFarlanea, Stonea s Parkerom a aj Hannu s Barberou znamená, že počas celého seriálu sa nemožno ubrániť tomu dojmu ´´však to všetko som už niekde videl, ale vo vtipnejšom podaní.´´ Brickleberry je má však jednu výhodu a tou je minimálny rozdiel v kvalite jednotlivých dielov, tu sú všetky rovnako slabé. Veľká škoda, že Comedy Central nedal do placu radšej nové diely Ugly Americans, ale venoval sa tejto biede produkovanej trápnym Toshom. ()

Erik.Zakovec 

všechny recenze uživatele

Jak už někdo zmínil, docela fajn animák na zkrácení času. Něco ve stylu Family Guye, akorát ten humor je trošičku jinde. Doporučuju tomu dát šanci, neni to pro všechny, ale pokud máte rádi Amercan Dad, Family Guy, Rick and Morty a South park, tak se vám tohle určitě bude líbit. Nejvtipnější mi zatím přišla první epizoda druhý série. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Tulák, který se objeví na minigolfu, byl zastřelen v epizodě Ranger Games (2013). (Duoscop)

Reklama

Reklama