Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Pro některé možná až moc kýčovité, pro mě super zábavné, moje dekadentní já úplně zaplesalo ze všech těch absurdit. Shlédnuto asi za 3 dny, bavil jsem se každým dílem, nic se neopakovalo, nevařilo se z vody a 3 série jsou úplně akorát. Agresivita medvíděte mě kolikrát dostávala do kolen. K tomu další postavy, které nebyli vůbec homofobní nebo rasistické, dokresleno graeofílií a tadá máme tu seriál mého vkusu. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to sprosté, nekorektné a perverzné, ale hlavne neuveriteľne vtipné. Kombinácia výborne uletených postáv, nekompromisnej nekorektnosti a hlavne stopáž aj počet epizód, ktoré skončili skôr, než by sa zajedali. Toto je seriál, ktorý sa nebojí ukázať realitu nášho sveta. Rozhodol sa pre ňu veľmi morbídnou a pre spoločnosť zviazanú miliónmi stupídnych pravidiel nekorektnou formou. A preto je to taká zábava. Pretože porušuje pravidlá a robí si zo všetkého srandu. Niečo mi hovorí, že takéto seriály už moc vznikať nebudú, preto som za každý podobný kúsok veľmi rád. Woody a jeho partička sú neskutočné hovädá a zaručene pobavia. V rámci svojej viery dodávam, že so všetkými zobrazenými prejavmi rasizmu, xenofóbie, sexizmu a homofóbie zásadne súhlasím. Animák pre dospelých, ktorý je založený na čiernom a sprostom humore. ()

zipoo 

všechny recenze uživatele

"Ta děvka porodila, když jsem jí vojížděl. Takže jsem měl vlastně trojku." -- Tohle je šílenej nářez. Prostě se chechtáš od začátku do konce. Seriál jsem objevil až v roce 2018 a jedině dobře. Je to taková jiskřička v dnešním korektním světě. Buzny, potraty, tlusťoši, negři, nejhlubší kanálové dno a další edukativní témata vám dají pocit, že je tenhle svět zase jednou v pořádku! Jsem dojat. ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Toto je seriál, který se nebojí ukázat realitu našeho světa. Rozhodl se pro ni velmi morbidním a pro společnost svázanou miliony stupidních pravidel nekorektní formou. A proto je to taková zábava. Protože porušuje pravidla a dělá si ze všeho srandu. V každé postavě se dá najít podoba se skutečným světem. Woody je nenažraný mocichtivý šéf, Malloy rozmazlený spratek/domácí mazlíček, Steve je zase člověk, co bere vše příliš vážně a ve všem shoří. O dokotu Koozniakovi ani nemluvím. Každý díl je plný narážek, ať už více či méně čitelných, na situace, se kterými se denně shledáváme v našem světe. Tož sláva Brickleberry za to, že se nebálo nám všechny tyto věci ukázat a pěkně nás pobavit. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Steve na mýtině pronese narážku na film Bambi (1942). (Duoscop)
  • Když si Malloy prohlíží závěť, kterou po sobě zanechal Woody, tak je papír v jednom záběru nepopsaný. Později už ale popsaný je. (Duoscop)
  • V úvodu epizody jde v krabici zahlédnout figurka veverlíka, která odkazuje na epizodu Squabbits (2012). (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno