Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

venca163 

všechny recenze uživatele

Problémem tohohle seriálu je, že si za ty tři série nedokázal moc vybudovat ústřední postavy. Z 6 hlavních se snad dá brát jako jediná plnohodnotná postava s trošku víc propracovanym charakterem Steve. Ten medvěd, ta kundička a Woody dají dohromady tak za jednu a půl postavy, navíc ten medvěd kopíruje takovej ten ohranej prototyp cynika co hazí hlášky z gauče. Tlusťoška a černoch už jsou vyloženě do počtu, jejich jedinym atributem je nějaká úchylka, což je na celej seriál fakt málo. Rozebírání a šťouchání do citlivejch témat jsem si samozřejmě užíval, i když ta nevyzrálost se projevila i v poměrně dost kolísavý kvalitě jednotlivejch dílů. Některý momenty morálně na hraně jsou ale prostě k nezaplacení. Rozhodně to stojí za vidění, protože podobných pokusů pořád neni dost. Nejoblíbenější postava: retardovanej kámoš toho rednecka s kšiltovkou a jeho osvícený momenty. (75%) ()

D.Newman 

všechny recenze uživatele

Nedokážu rozpoznat, jak moc jsem zaujatej tím, že jsem si zkrátka už velmi oblíbil všechny postavy a nebo je to opravdu tak dobré.. Tak či tak, líbí se mi to více než Paradise PD i víc než Griffinovi či Americký táta.. Důležitá věc! Je nutný tomu dát chvíli čas.. Po prvním dílu si říkám.. "Co to je zase za přehnanou trapárnu alá poslední serie Simpsonů.." Druhý díl malinko lepší, ale pořád jsem měl tendenci smazat celou serii co jsem právě stahnul.. No ale zkoukl jsem asi 4 díly a říkám si, že tomu teda ještě dám příště šanci... No a další díly jsou čím dál tím lepší.. 2. a 3. série jsou pecka!!! A Ethel... To je úplně největší animovaná hyperkost...=) ()

Reklama

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Toto je seriál, který se nebojí ukázat realitu našeho světa. Rozhodl se pro ni velmi morbidním a pro společnost svázanou miliony stupidních pravidel nekorektní formou. A proto je to taková zábava. Protože porušuje pravidla a dělá si ze všeho srandu. V každé postavě se dá najít podoba se skutečným světem. Woody je nenažraný mocichtivý šéf, Malloy rozmazlený spratek/domácí mazlíček, Steve je zase člověk, co bere vše příliš vážně a ve všem shoří. O dokotu Koozniakovi ani nemluvím. Každý díl je plný narážek, ať už více či méně čitelných, na situace, se kterými se denně shledáváme v našem světe. Tož sláva Brickleberry za to, že se nebálo nám všechny tyto věci ukázat a pěkně nás pobavit. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Ano, je to vulgární a jede to tvrdě do všemožných tabu, menšin a předsucků. Ano, místy jsem se hodně smál. Ano, hlavní blondýnka by byla v reálu velmi dobré řezivo. Ale to je asi tak všechno. Brickleberry je typický americký animák pro jednoduché émerické masy. Gagy jsou parádní, ale všechno kolem stojí za hovno. Snaha o nějakou logiku, ponaučení, celistvost, na to zapomeňte. Umím si to skvěle představit jako párminutové kousky na youtubu popřípadě nějaký maloformátový styl jako Happy Tree Friends, ale takhle to klesá do americké žumpy jménem USA cartoon. Sorry buddy, too simple for me. ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • U automatu si Connie přeje, aby měla Ethel větší prsa, což se jí vyplní. Později má ale Ethel zase svoje prsa. (Duoscop)
  • V baru Steve prostřelí Ethel ruku. V dalších záběrech už ale má ruku v pořádku. (Duoscop)
  • Začátek seriálu se neobešel bez negativních hodnocení kritiků. Většina z nich tvrdila, že seriál napodobuje animací velmi podobný seriál Griffinovi (od r. 1999). (kery-)

Reklama

Reklama