Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

venca163 

všechny recenze uživatele

Problémem tohohle seriálu je, že si za ty tři série nedokázal moc vybudovat ústřední postavy. Z 6 hlavních se snad dá brát jako jediná plnohodnotná postava s trošku víc propracovanym charakterem Steve. Ten medvěd, ta kundička a Woody dají dohromady tak za jednu a půl postavy, navíc ten medvěd kopíruje takovej ten ohranej prototyp cynika co hazí hlášky z gauče. Tlusťoška a černoch už jsou vyloženě do počtu, jejich jedinym atributem je nějaká úchylka, což je na celej seriál fakt málo. Rozebírání a šťouchání do citlivejch témat jsem si samozřejmě užíval, i když ta nevyzrálost se projevila i v poměrně dost kolísavý kvalitě jednotlivejch dílů. Některý momenty morálně na hraně jsou ale prostě k nezaplacení. Rozhodně to stojí za vidění, protože podobných pokusů pořád neni dost. Nejoblíbenější postava: retardovanej kámoš toho rednecka s kšiltovkou a jeho osvícený momenty. (75%) ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Omylem jsem přepnul na kanál tehdy pojmenovaný Prima Comedy Central a líbily se mi ty některé situační gagy typu, že se dva chlapi perou a medvěd to pochopí jinak, či zápletka o tom správcovi parku a vztahu s čerstvou osmnáctiletou. Ale dívat na v každém díle na to, jak tam teče krev, jasně červená krev, která mě znechucuje, to ne. Ale odpad tomu nedám. Už mi takovéhle pořady neznechutí jako celek. ()

Reklama

0kozel 

všechny recenze uživatele

Tohle je nářez! Je to sprosté, nekorektní a perverzní, ale hlavně neuvěřitelně vtipné. Pauzy mezi vtipy nejsou dlouhé, ony totiž nejsou žádné. Zahlédl jsem to náhodně v ukázce a hned jsem věděl, že to je můj šálek kávy. Rozhodně to není pro každého, komu vadí drsnější humor ať to radši vůbec nezkouší. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě nečekaně vyrolovaly víčka až někam hluboko do vnitřka očních důlků, poměrně dost fórků bylo nadmíru brutálních, ale vtipných, i smíchy jsem vyprsknul. Zbytek první série se mi tak bomba nejevil a celá ta podobnost s McFairlainovýmy ptákovinami, mi trošku kazí chuť v dalším sledování. Samotný fórky jsou super, ale postavy jsou špatně a navíc hodně okatě recyklovaný, ze všech možných úspěšných seriálů. Od tvůrců sázka na jistotu. O de mě 70 %. ()

KofiAnnan 

všechny recenze uživatele

„Nazdárek zlato, nazdárek lásko, nazdárek moje fešando“. Původně jsem dala 4*, ale tenhle seriál má tak geniálně chytrý vtipy, že to musí být jedině za plný počet. Čím vícekrát jsem to celé shlédla, tím víc to miluju. Pokud jste vyznavačem sdělování krutých životních pravd humornou formou tak Brickleberry je přesně trefa do černýho. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Scéna, kde si Malloy přeje být velkým, odkazuje na film Velký (1988). (Duoscop)
  • V úvodu epizody položí Ethel svůj hrnek vedle mikrovlnky. Později bude ale v mikrovlnce. (Duoscop)

Reklama

Reklama