Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to všichni srovnávají s Duelem od toho nemehla Spielberga. Mě se to líbilo teda určitě víc. I když ten Duel nebyl zase až tak špatnej (spíš bych měl říct, že to nebyl jeho nejhorší film). No ale na Jízdě do pekel se mi líbilo víc věcí, než jen utržená spodní čelist (to by mě zajímalo, jestli se ten přeživší v komatu probere, tak jak bude kousat, chch). Třeba Steve Zahn, kterej mi připadá v každým filmu jako takovej dobrej pošuk. Ale ani ten druhej nebyl špatnej. Jinak tu holku Sobieski fakt nemám rád, spíš bych si tam představil nějakou jinou ňufinu, třeba tu druhou unesenou, ale to je jedno. Dalo se. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Jízda do pekel“ z mého pohledu nepřináší nic závratně zajímavého. Je to téma, které už bylo do roku 2001 docela dobře vytěženo, ať už snímkem „Duel“, nebo obdobně laděným a také velmi povedeným filmem „Stopař“. „Jízda do pekel“ má sice svůj drive a Leelee Sobieski rozhodně vždy zaujme, ale ani tak to není něco, co by měl drželo v napětí. ()

Reklama

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Vskutku docela povedený thriller o vtipu, který se změnil v děsivou noční můru. Celý film má opravdu dobré a svižné thrillerové tempo. Do hlavní role filmaři obsadily teenegerovskou hvězdu“ Paula Walker, kterého opravdu já nemám rád! Je pravda, že se tady docela Walker snažil, ale taky to nebyl žádný zázrak. A když už jsem u těch herecký výkonů, tak i Leela Sobiesky se taky moc nepředvedla. Asi nejlepší zručně natočená část filmu byla, když šofér kamionu (ze kterého si vystřelily dva mladíci) šel na schůzku ze ženou a zjistil, že to je muž a že je objetí vtipu. Samozřejmě šoféra kamionu chytilo psycho a dotyčného zabil. Proč je výborná zrovna tato pasáž? Protože celou tu dobu oba dva mladící poslouchají u stěny co se právě děje ve vedlejším pokoji. A tato pasáž je vyjímečná hlavně díky tomu, že ani na vteřinu kamera neukáže co se ve vedlejším pokuji děje a pouze sleduje ty dva mladíky jak jsou zužovány strachem. Myslím si, že tato pasáž byla opravdu mistrovsky natočena. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Napínavý, štýlový thriller v štýle takého Stopára, postavený najmä na vysokooktánovom napätí, dobrom, civilnom hereckom prejave v skvelom "kamiónovom" cestnom americkom prostredí, funkčnej, pevnej réžii a tajomnej postave Rustyho Naila a jeho hlase, celý film tvárou neukázanej, a správne nedopovedanej. Teším sa na druhý diel. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Oddychovka výborná a znepokojující stejně jako ozvěna na tomto profilu. Více Leelee a černého humoru, méně patetických keců a namísto lepších tří jsou to horší čtyři. Pro mne ještě pádnější důvod, proč se přemísťovat zásadně vlakem nebo letadlem než Duel (a o něco méně pádný než Stopař). 65% Zajímavé komentáře: Marius, Bluntman, Tommy987, Ender66, Niella, Filip.S, Lookass ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)

Reklama

Reklama