Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (Cinemart)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (398)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem tragédii, dostal jsem tragédii. Se scenáristou Skipem Woodsem (první Hitman, X-Men Origins: Wolverine, Smrtonosná past 5, Arnieho Sabotáž...) je to prostě nadmíru jednoduché. Vypadl z něj totiž další tupý akčňák, ve kterém vás nezajímá nikdo a nic a doufáte tudíž v jediné – co nejkratší stopáž. Agent 47 má naštěstí jen 96 minut. I tak se ale jen budete chytat za hlavu, protože Woods vymýšlí jednu kokotinu za druhou a nestydí se přitom okatě vykrádat Terminátora, Bournea a další žánrové klasiky. Chvílemi potěší snaha o to, budovat některé scény jako herní levely (musíš se tady vyhnout všem kamerám atd.). Když se v nich ale pohybuje totálně marné obsazení a akce vlastně nudí stejně jako kostrbaté dialogy, je to dost k ničemu. Tak nashle za dalších 8 let, Skipe! (4/10) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od toho vůbec nic...dobrýho, ba naopak, trailer mě vyděsil.Jenže jak už to tak bývá, nakonec mě to dobře pobavilo.Scénář Skippa Woodse je místy sice dokonale imbecilní, jak už bývá u tohohle patlala zvykem a dialogy bolí jako rány pažbou Hitmanovou 45. , jinak se ale jedná o nabušený akční výplach plný efektivních akčních scén, brutálního zabíjení a hektolitry krve.Nemusim tady hudrovat a dělat ze sebe podělanýho pokrytce, jednoznačně uznávám, že scénář je zhovadilá sci-fi pohádka, ale co jako čekat u akčního výplachu navíc podle lehce nadprůměrný hry.O neskutečný kus lepší než původní kokotina s bejbyfejsem Olyphantem.Rupert Friend to zahrál skvěle a role 47. mu sedla jak prdel na hrnec.Walkera si tam nedokážu vůbec představit.Vzhledem k rozpočtu to vydělalo slušně a já bych se dvojce vůbec nebránil.Královsky sem si užil pohodovej akční film, kterejch se točí čím dál míň.Solidní béčko, kterýmu už chyběly jen kozy Olgy Kurylenko.Překvápko.70%. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ani netuším čo to vlastne malo byť. Remake ? Reboot ? Ak teda tvorcovia zamýšľali niečo viac, nechápem prečo zase mal na starosti scenár a príbeh Skip Woods, ktorý mal na starosti aj predošlého Hitmana. Zo začiatku som síce kýval hlavou, keď som sa dozvedel, že sa chystá zase ďalšia verzia Hitman a ešte k tomu od toho istého človeka. Každopádne musím uznať, že Rupert Friend to zahral dosť dobre. Dobre, povedzme si na rovinu, že mu stačil iba jeden výraz a moc toho hrat nemusel, ale žral som mu to a bavil ma, pretože jeho postava a akcie mali ďaleko lepšiu choreografiu a viac Hitmanovských (okopírovaných z hry) scén. Ale možno je to všetko somarina čo tu píšem. Klamal by som keby som napísal, že Hitman s Olyphantom bol lepší. Neviem, nepamätám si ho už. Ale mám pocit, že toto ma o niečo viac bavilo ako predošlá verzia. P.S.: menšie (ne)prekvapenie mate aj za titulkami, tak to hneď nevypínajte. 60% - 3* ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Rok 2015 bych z filmového hlediska označil jako rok nepovedených filmových restartů (viz fantastická čtyřka, kurýr a hitman). Problém není v postavě je jedno jestli ho hraje Friend nebo Olyphant, ale v tom, že se tvůrci naprosto vykašlali na to, jak je myšlena postava elitního nájemného vraha, který v PC hře (dle které je film inspirován) zabije pouze svoje cíle a ne dalších 150 lidi jak v tomto filmu. Pokus číslo jedna pro agenta 47 dopadl alespoň průměrně, todle je podprůměr 4/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když se podívám na zdejší hodnocení, tak mi nějak uniká, co diváci očekávali. Pro mě je Hitman jednou z mých oblíbených comicsových postav, a tak jsem očekával comicsovou akci, rubanici a přímočarý děj. No a to se mi vše vrchovatě splnilo včetně pěkné kamery a úderné hudby. Jen mně trochu vadilo, že jsem hned zkraje prohlédl Sylara (pardon, Zacharyho Quinta, tedy Johna...). Jemu to padoušství kouká z očí (čestnou výjimkou byl Spock). Pokud ovšem divák nechápe, že se nejedná o verbální umění, ale o comicsovou oddechovku, pak jeho smůla, měl si vybrat něco jiného (třeba Hamleta). A potěšila mě účast J.Prochnova, byť se mihl jen v pár okénkách. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Členovia taktickej jednotky používajú paintballové masky Dye I3. (Game90)
  • Film je adaptáciou videohry od spoločnosti Io-Interactive. (toi-toi)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama