Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 1

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Videa (42)

Trailer 1

Recenze (819)

verbal 

všechny recenze uživatele

Mkfrlejn, kujón jeden, konečně překročil svůj stín a vymedvídkoval dokonalé humory. Abych zabránil dalším exotickým müslitelům v kurvení zdejšího hodnocení, vymyslel jsem jednoduchý test, který determinuje, zdalipak jste už zralí na tento typ laskavé lekrace nebo byste se měli nadále syndromaticky hihňat výhradně u romantických kokomédií s Dženyfer Anyston a opěvovat tu hnisavé, debilní taškařice Setha Rogena. Tak, zamyslete se nyní krátce nad pojmem „mastné krámy“. Pokud jste se zasekli pouze u uzenářského řetězce, pak jste nepochybně přesně tím prudérním sebestředným kokotem, za nějž vás okolí právem považuje, a nepomůže vám, ani kdybyste si na spánek přiložili všeléčivou sojku a nechali si proklovat lalok. Vy raději zůstaňte ve svém upjatém a bigotním světě a místo tohoto si raději počkejte, Až vyjde měsíc nebo jiná „duchaplná“ smaženice, při které si intelechtuálně poprskáte fiží. No a my, ostatní, co jsme se s kamennou tváří v pohodě dopracovali až k olejovité menstruaci, zapomeneme jen na okamžik, kdy Bárny nasral panu Tau do buřinky, směle si zapětkujeme a budeme příjemně naladěni z toho jemného, vytříbeného, milého, něžného a neskonale citlivého humoru, co tak rozkošně pohladí po šulínku každého nenapravitelného romancynika. A „Přilož si na to sojku“ by mělo okamžitě zlidovět. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Pre mňa jedno veľké prekvapenie. Nie je veľa westernových komédií a tie čo sú, tak zvyčajne za moc nestoja." Toto napísal "misterz", a ja nemôžem inak, iba súhlasiť. Ja osobne som sa pár krát fakt slušne zasmial. S hodnotením som na vážkach, no myslím že veľmi silné tri sú lepšie, ako veľmi slabé 4. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Takhle do Divokého Západu ještě nikdo nešil. MacFarlane brutálně reviduje westernovou romantiku a říká nám, co sami dobře tušíme při sledování westernů - že v té době bysme žít opravdu nechtěli. Slušných fórů je dost a rozhodně nebyly všechny vystříleny v trajlerech, herci jsou taky fajn a k tomu dvě camea roku. Osobně se mi to líbilo víc než trochu přeceňovaný TED. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Celkem silné zklamání. Ač s přihlédnutím k současné úrovni Family Guye se možná ani není čemu divit a Seth by se jen ještě chvilku rád povozil na vlně své slávy a vydojil ještě nějaké ty chechtáky. Dvě hvězdy za Liama, Charlize, camea a pár dobrých vtipů. Seth chudák zoufale neumí hrát a humor a vůbec celý "příběh" je tak smutně slaboučký a bezpohlavní. Nejvíc je mi líto Patricka Harrise. Je ještě k pochopení, že ho dejme tomu štve, že je proslavený jednou rolí, jednou postavou. Opravdu si ale myslí, že se z této škatulky vymaní tím, že přijme roli ve filmu, kde tu roli hraje jen pod jiným jménem a dokonce opakuje svoje hlášky (!!!) ze seriálu? Nevkusné... 50% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Jak vidno, Charlize Theron, narozdíl od zdejší pubescentní většiny, co slintá nad jejími fotkami popř. si ho honí u jejích videí, smysl pro humor a sebeironii nepostrádá. Mohlo to být sice ještě o poznání nekorektnější, ale za ten nadhled, humor všeho druhu, ANO i inteligentní, si S. MacFarlane body právem zaslouží. Tenhle netradiční pohled na zkurvenej divokej západ, kdy chlap spořádaně čeká dole v bordelu na svou šukající děvku (pardon dívku) a naopak ženská chlapovi vystřílí na pouti růži resp. kachničku, (na)učí ho střílet, sežene chlast a výživný koláček- nepostradatelné to ingredience při západu slunce, nepostrádá nápad, (ne)vkusně baví a to se počítá! Pokud (romantickou) komedii, tak takovouto, kdykoliv a kdekoliv. Ne nutně na divokém západě. A (děti) nezapomeňte...na pouti se umírá! Palec nahoru za SPOILER návrat do budoucnosti resp. Ch. Lloyda a nespoutaného Djanga resp. J. Foxxe. 80%[Btw, konečně jsem pochopil, proč měl Krakonoš stále po ruce, nejlepší přítelkyni sojku]. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Seth MacFarlane napísal na námet svojho filmu román, ktorý bol uvedený na trhu 4. marca 2014. (figliar)
  • Ve scéně, kdy se střílí na "Runaway slave", se Anna (Charlize Theron) vsadí, že trefí každou vystřelenou kulku. Je slyšet 12 výstřelů, ale cílů je pouze 10. (M1k3k)
  • Při závěrečné přestřelce zpívá Albert (Seth MacFarlane) arabskou písničku. Ve skutečnosti se jedná o skladbu "Tarzan Boy" od zpěváka Baltimora. (Nýdnol)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama