Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka určena "překvapivě" hlavně pro fandy, jež se budou pousmívat u každého odkazu či jen camea známé postavy. U tohoto snímku totiž platí, že čim víc jste teenagerské očko Veronicu žrali, tím víc si budete pomlaskávat. A jelikož už jsem já toho za ty léta dost pozapomněl, tak jsem se malinko ztrácel a zas tolik se tedy blahem nerochnil. Pohodová atmosféra z toho však vyloženě čiší, charaktery mají i po letech stále co nabídnout a nehorázně rychle to odsýpá. Samotná detektivní zápletka ovšem zas tak zajímavá není a dost postav je zde násilně přidaných zkrátka jenom proto, že je fanoušci chtěli vidět. Jedná se tak hlavně o hodně povedený pozdrav milovníkům seriálu, jemuž se tak dá díky tomu odpustit spousta neduhů. Další řadu seriálu bych si dal paradoxně ale hned. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy patřil seriál Veronica Mars k mým nejoblíbenějším a taky proč ne, když se tak příjemně lišil od tehdejších teenage sérií odehrávajících se na střední škole. Nebylo to hloupé, hlavní hrdinka nebyla žádná ufňukaná bárbína, ale zajímavá, nebojácná kočka, co nikdy neměla problém kohokoliv odpálkovat trefnou hláškou a ještě to fungovalo jako docela slušná detektivka. A jelikož byl seriál zrušen po třetí sérii bez uspokojivého ukončení, jsem tak trochu vděčná za toto rozloučení po deseti letech. Sice už pro mě film nemá takové kouzlo jako tehdy seriál (což je pochopitelné), Veronica dospěla a z té drzé, sarkastické holky už zbyly spíš jen občasné záblesky a nemůžu se ubránit dojmu, že samotný krimi případ byl sešit hodně horkou jehlou, jen jako nezbytná berlička k setkání se starými známými, popř. k uzavření nevyřešených linek. Ale nostalgie je holt nostalgie a já se ještě naposledy ráda vrátila do Neptunu, zavzpomínala na staré časy a vlastně si to i celkem užila, takže za lepší tři. SPOILER: Už jen proto, že jsem se konečně dočkala toho, až se dají Veronica a Logan definitivně dohromady, áááách... ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Veronica Marsová, mám rád ten seriál. Toto je ďalšia epizóda, nič iné. Je tam Veronica Marsová a detské konštatovanie (to bude statív!), naivné dedukcie postavené na hlavu ... a ona je Veronica Marsová a všetko vyrieši. Veronica Marsová. Mám ju rád. Mám rád jej detektívne príbehy pre malé dievčatká, a la SuperMax. Tento film splnil všetko čo sľuboval ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Tak nějak to dopadá, když si děcka hrajou na dospěláky a pustí se do řešení „zapeklitých” zločinů. Věrohodné jak blázen a o žánr mysteriózní to nezavadilo ani omylem. Zaláskovaná linka taky ničemu nepomohla, stojí totiž za starou belu. Seriál jsem neviděla a po zhlédnutí tohoto filmu s ním určitě nebudu ztrácet čas. (40%) ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Film Veronica Mars mal všetko, čo si fanúšikovia seriálu mohli priať: Veronica kicking ass and not taking names, Logan obvinený z ďalšej vraždy :-), skorumpovaný šerif, inside joky, napätie a násilie a hlavne - Veronica a Logan spolu. Navyše Veronica sa vrátila k súkromnému detektívstvu v Neptune, pretože "you can't claim victory if you leave the ring." Awesome. Neviem, či to bolo až také awesome pre tých, ktorý seriál nepoznajú, ale pre mňa fan heaven :-) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The Veronica Mars Movie Project či Veronica Mars: The Movie. (MikaelSVK)
  • Na policejní stanici zmiňuje Leo (Max Greenfeld), že slyšel, že Veronica (Kristen Bell) pracuje u FBI. Ta mu odpovídá: "Možná v příštím životě," čímž naráží na zrušenou 4. řadu, která se měla odehrávat právě u FBI. (BlackJoanna)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama