Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (369)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vadí mi sice v poslední době stále víc a víc narůstající trend animovaných filmů, které jsou vlastně jenom změť Jackie Chanovských bláznivých honiček vynásobených na druhou, gagů, beroucích si na paškál co zrovna letí a citací sto a jeden žánrů a kultovních filmů, jenže když ti tučňáci jsou tak zatraceně roztomilí, až se do očí mužně zamlžují. A hlavního hrdinu těch profesionálů od vedle dabuje Sherlock. A ono je to namíchané fakt energicky a v neustávajícím šíleném tempu. A ty jednotlivé citace a vtípky stále fungují. No prostě na slabší 4 se to ještě vyšplhá. Ale raději mám, když se to ještě zkombinuje s osobitějším příběhem a zasazením - například historie nebo... lego? PS: Poslední film roku, to tomu taky musí dodat jistou výjimečnost! ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Neoriginální těžce ujetá slátanina, která nemá obdoby... A je neskutečně zábavná! Po epozodních rolích si tučňáci konečně ukradli vlastí film a zcela poprávu je to pecka. Kadence akce, hlášek, skečů a gagů je taková, že se člověk ani na chvilku nenudí.Zběsile šílené tempo je občas zaseknuto perfektním dialogovým humorem a když dokáže člověk vypnout mozek, tak se musí skvěle bavit... Solidní 4* ()

Reklama

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Potešujúca zábava pre nenáročných, vtipné a humorne znesiteľné no stále bez silnejšej opory a potrebnej hĺbky pre rozvoj skutočnej podstaty snímku. Vždy to bude digitálny prerast cez hlavy, vizuálna a tempom zbesilá jazda bez štipku vážneho nadhľadu, i keď miestami to chce za pomoci emócií dosiahnuť. Mne sa Tučniaci z Madagascaru veľmi nepozdávajú, možno sem tam trafia nejaký vtip a hlášku takmer do čierneho no za cenu štvornásobného plytvania môjho drahocenného času. Zlé to nebolo, ale repeté nepripadá v úvahu... 60% ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, to je příjemné překvapení! Tak nějak jsem čekala další animák pro děti, kde se inteligence vtípků sníží, aby je pochopili i osmiletí caparti, ale Tučňáci na to vyzráli. Nabízejí srozumitelný příběh (nepochopený padouch, vztah velitel Skipper a benjamínek Vojín, dvě soupeřící zvířecí party), ale navíc i kopu výborných hlášek a vizuálních vtípků, například naše parta tučňáků tancujících bavorácké tanečky (v bavoráckých krojích!), šanghajské "mořské panny", honička na Benátských kanálech... Prostě tohle je praštěný, chytrý a rychle odsýpající animák, u kterého by mi rozhodně nevadilo pokračování. 80 % ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nemáš rodinu a všichni tu umřeme.............. Tak jsem nevěděl, zda dát za tři nebo za čtyři. Smíšené pocity se nějak nechtěly rozhodnout. Nakonec rozhodla scéna s křupkama a nástup jiných postav. Jakoby se tvůrci chtěli posunout dál a naštěstí nenechají tučňáky táhnout celý příběh. CITÁT - Bylo dokázáno, že Kočičí jazýčky obsahují jen 17% koček........ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)
  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno