Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Takové silnější tři hvězdy. Adamovi s Drew to vždycky moc sluší a tak nějak jim ten pár pokaždé věřím (příkladem budiž mnoho natočených filmů). Občas se tam mihnou nějaké dobré fórky, mezi které se zamotá klasický klišovitý příběh, na který jsme ale všichni určitě zvyklí. Velké + za Bellu Thorne - další nová oblíbená redheadka do mé sbírky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame prvu nepodarenu spolupracu Sandlera s Barrymore. Nie je to ani dost infantilne, ani romanticke, ani rodinne. Proste nic. Je tu z kazdeho rozku troskum ale nic poriadne. Trochu mi to pripomenulo film Couples Retreat. Herci si vysli na skvelu dovolenku na exoticke miesto, ale divak z toho nic nema. P.S: Kde je Buscemi alebo Schneider. To uz aj oni nechali Sandlera v štichu? 5/10. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na Adamovi Sandlerovi je už docela vidět, že stárne a jeho obličej vypadá místy hodně unaveně, ale spojení jeho osoby s Drew Barrymore opět funguje. Ty dva si ve filmech prostě sednou. Není to vtipné od začátku do konce, jsou zde hluché, romantické momenty, ale ti dva to zachraňují, stejně jako klasické sandlerovské postavičky, kterých je i tady dost. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice příjemné překvapení. Doufal jsem, že pro mě Blended bude alespoň guilty pleasure, ale velice mě překvapilo, jak dobře jsem se bavil. Drew Barrymore mám rád a celkem nechápu obecné přirovnávní Sandlerových filmů či přímo Adama Sandlera k Troškovi nebo Magnuskovi. Jistě, ne všechny jeho filmy jsou dobré či vtipné, ale většina z těch, co jsem viděl mě bavila a ačkoli se i v Blended objevuje nemálo rádobyvtipných a přehaných situací (typu někdo něco řekne a vzápětí kouká na pářící se nosorožce), pozitivní atmosféra převažuje a mě zkrátka bavilo na to koukat...a co víc, občas jsem se i pousmál a ke konci měl radost, že jsem si pustil skvělý feel good film. Spokojenost. PS : Skvělý twist k jejich staršímu společnému filmu :) PPS : Naprosto bezkonkurenční Terry Crews bavil pokaždé, co se ukázal..nebo spíš jeho tělo :) ... 70% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jak to tak bývá, obyčejný začátek, který se každou minutou proměňuje do úžasné a velmi vtipné omáčky, která dokáže vyždímat smích z každého, kdo má smysl pro humor. Blended tak trochu útočí i na emoce, filmu to ale rád odpustím, protože jsem se opravdu nehorázně tlemil každou chvíli a nebylo pochyb o tom, že této komedii roku 2014 dám plný počet. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • Když jde Jim (Adam Sandler) po dovolené za Lauren (Drew Barrymore), tak vidíme scénu přesně opačnou, než ve filmu Píseň pro nevěstu (1998), kde spolu také hráli Barrymore a Sandler. Tam jde Sandlerova ex otevřít dveře Barrymore, kdežto v tomto filmu jde ex Barrymore otevřít Sandlerovi. (veronikajel)
  • V Africe v pokoji nezbyde na Jima (Adam Sanders) postel, a proto spí s nejmladší dcerou. To však nedává smysl, protože se jednalo o pokoj připravený pro pět dětí a logicky tedy i pěti postelemi, ovšem Jimova rodina je čtyřčlenná - Jim a tři dcery. (velkyvezir)
  • Vo filme si zahrala celá rada známych juhoafrických tvárí, najznámejšia z nich je Josette Eales. Cameo si strihol aj juhoafrický hráč kriketu a jeden z najlepších nadhadzovačov Dale Steyn. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama