Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (495)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Založeno na dvou z největších klišé romantických/rodinných komedií. Za prvé je tu tatík se třemi holkami a máma se dvěma kluky. Že kluci potřebují tátu a holky mámu je nabíledni. No pak je tu klasické schéma, kdy se dva zprvu bytostně nesnášejí, dokud přes počáteční nesmělé sympatie dokráčejí až k lásce nebeské. Ale to tady nebylo vůbec na škodu. Navíc i v té záplavě otřepaných vtípků se našla řada těch originálních. No a hlavně Drew Barrymore a Adamu Sandlerovi to tady neskutečně klapalo .Do toho krásná Afrika, všetečný prvůodce Mfana, taneční kreace Terryho Crewse a minirole Shaquilla O´Neala. Tuhle komedii v africkém rytmu jsem si zkrátka užil. 85% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Frank Coraci je vlastně takový americký Zdeněk Troška. Příběh určitě neurazí, je to celé miloučké, střídají se srdcervoucí kukuče s ufňukanými, jenže úroveň vtipu je zaseknutá někde na pomezí 3. třídy základní školy. Tak nám Adam Sandler jezdí na pštrosovi, no a co? Romantika začne částečně fungovat až na konci a Adam Sandler mě celý film připadá jako by ho to celé ani trošku nebavilo. 45% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja tie rodinné filmy alá Adam Sandler mám rád. Na hodnotách postavený príbeh, ktorý sa na nič nehrá a je pozerateľný všetkými generáciami. Ono je to v určitom zmysle slabosť a Guilty pleasure, ale Sandler jednoducho vie. Nemusí vyzerať ani nejako bohovský, ale jeho cit pre podávanie sentimentu je úctihodný a stále fungujúci. Film možno nemá miesta, kde rozosmieva, ale má pasáže, kde sa musím stále usmievať. A Coraci je jeden z mála ľudí, ktorý to so Sandlerom vedia. Krásna Barrymore a ešte krajší nový objav Bella Thorne. Keď vyšla do svetiel reflektorov v tých šatách, tak sa mi v hlave tiež ozývala hudba. A ďalšia parodická eskapáda inak drsného Terryho Crewsa znova poteší. Pre mňa príjemná oddychovka, ku ktorej sa veľmi rád vrátim. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ondro mal pravdu, že po trafke, dám tomuto Sandlerovi vysoké hodnotenie. Ja som mal pravdu tiež, bola to sračka. Iná než som čakal, taká tá pozitívna, pohodová sračka, nebál by som sa až použiť zdrobneniny. Minimum fekalizmu, Drew ňuňu, Wesley Crews (trafka) .. Sandler s Coracim zabodovali, navodili mi dobrú náladu a z rodinného filmu nemám ani chuť vracať. Našli mieru ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po těch hrůzných Sandlerových odpadech z posledních let vlastně docela fajn romantika. Na svižnost a vtipnost 50x a stále poprvé či Zkus mě rozesmát se sice nová sandlerovina kvůli několika trapným pasážím nechytá. Mezi nim a Drew Barrymore to ale pořád skvěle funguje a najde se zde i pár překvapivě povedených scén. A Terry Crews zde vyfasoval největší WTF roli tohoto roku. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Na jméno Espn (Emma Fuhrmann) přišel Adam Sandler (Jim) při návštěvě restaurace Boca Raton na Floridě, kde měl majitel restaurace fotky svých dětí a u jedné bylo napsáno právě jméno Espn, a tak ho Sandler požádal, jestli by ho nemohl použít v novém filmu jako jméno pro jedno ze svých dětí. (veronikajel)
  • Vo filme si zahrala celá rada známych juhoafrických tvárí, najznámejšia z nich je Josette Eales. Cameo si strihol aj juhoafrický hráč kriketu a jeden z najlepších nadhadzovačov Dale Steyn. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno