Reklama

Reklama

Blade Runner 2049

  • USA Blade Runner 2049 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Třicet let po událostech prvního filmu odhaluje nový Blade Runner a důstojník losangeleské policie K (Ryan Gosling) dlouho ukryté tajemství, které je natolik zásadní, že by mohlo zcela rozvrátit poslední zbytky lidské společnosti. Toto odhalení ho nutí zahájit pátrání po Rickovi Deckardovi (Harrison Ford), bývalém Blade Runnerovi losangeleské policie, který je už 30 let nezvěstný. (Falcon)

(více)

Diskuze

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

Jakkob

též nevím jestli bych chtěl riskovat třetí díl. Na jednu stranu jo. Na druhou stranu bych se toho už bál. Příjde mi, že tohle pokračování se povedlo skoro úplně nejlépe jak mohlo. Udržet laťku pro třetí díl, navíc je tam pár indícií o čem by asi byl a nejsem si úplně jistý jestli by to mohl být zajímavý film.

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

SsgtJira

Tak je docela zřejmé, že si tvůrci tak nějak chystali prostor pro případné třetí pokračování, kterého se ale díky nic moc výdělkům třeba ani nedočkáme. Já osobně bych byl možná i raději... Jen s tím propojením BR a Alien Univerza bych moc nepospíchal - ono sice oba dva světy sdílí mnoho společného a spousta fan. teorií se snaží prokázat, že jde o jeden a ten samý vesmír, ale oficiálně to nebylo nikdy potvrzené a upřímně i pochybuji, že někdy bude...

na příspěvěk reagoval Feidias, Gladiator15

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Takže konečně to mám i já za sebou a dojem mám stejně rozpačitý jako u A:C.. jo tady to dopadlo vážně líp, ale i tady mám pocit, že tu něco chybí, některé věci jsou zmatečné, nedovyprávěné.. A i jako u A:C mám i zde problém s tím, že jsem asi čekal "tak trochu jiný film" holt doba osmdesátek je už nenávratně pryč.. Za mě tedy 80%, ale potenciál to mělo na čistou 100.. PS: těšme se tedy po vzoru aliení série, že to dovypráví další díl ( jiná možnost se ani nenabízí a jsem i zvědav, jak dojde propojení obou světů /BR a Alien/ ).

na příspěvěk reagoval Jakkob

Slartibarkfast

Slartibarkfast (hodnocení, recenze)

Omlouvám se, že jsem tu reagoval na to tupé hovado, co nemá o filosofii ani páru. Rozepsal se mi do pošty jako ten nejubožejší sráč.. inu, prostředky a styl argumentace hovoří za vše. Již se nebudu vměšovat.. ;)

na příspěvěk reagoval Helo

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Říkám si jak to bude s tím odstavečkem nakonec. U prvního dílu to asi z dlouhodobého pohledu není špatné:

Of course, there is also more to be considered with regards to a movie's financial impact, from television and streaming rights to DVD and Blu Ray sales, to merchandising and more, but that's beyond the interest of this story, as well as most investors, stockholders, and other bookkeepers.

merit1

merit1 (hodnocení, recenze)

Slartibarkfast

Pobavíme se o Schopenhauerovi jelikož si ho četl slovo od slova jako já, takže ho máš podobně v malíku jako já .😉 Takže pro tebe nebude problém mi vysvětlit, jak se Schopenhauer staví ke zvířatům, k rostlinám, jaký má vztah ke Goetheovi, k Hegelovi, k sebevraždě, rozebereš mi jeho teorii hudby, teorii génia, jaký ma vztah k samotě v Aforismech, k životní moudrosti, jak se projevuje vůle v jeho knize O vůli v přírodě, a jak ji popisuje ve svém hlavním díle Svět jako vůle a představa I a II, jaký závěr vyvozuje ve svém spise O ženách, a jaký ve spise O smrti? Máš to přece v malíku, víš dobře kam spěje Schopenhauerova etika, jaký má Arthur vztah ke Kantovi, nebo ke kočím, nebo k pudlům?🐩🐩🐩🐩🐩🐩 ( mantegna )

merit1

merit1 (hodnocení, recenze)

Slartibarkfast

Startibarkfast: co to tu lžeš ty primitivní osle. Tys někdy se mnou vedl konverzaci o Schopenhauerovi? 👎🏿👎🏿👎🏿Ty pako drzý. Vždyť nemáš žádné znalosti. Už tenkrát na OSUDU si se musel poníženě odplazit, jako intelektuální nula bez znalostí a erudice. Ty troubo ubohej. Přečti si své přispěvky,  jeden protimluv za druhým.🐀🐀🐀🐀Zajímavé, že se vždycky vyrojí idiot, co nemá jak reagovat. Pamatuju, jak si nechápal ani tu Pascalovu argumentaci, kterou jsem tě zničil ty hovado blbý.🤣😂😅😀😄😆😉😊✌️ ( mantegna )

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Slartibarkfast

Já osobně nemám potřebu to nějak víc rozvádět, ostatně od toho tu nejsou diskuze, kde by se měl člověk prvořadě věnovat diskuzí nad tím či oním filmem/seriálem. Ale chápu, že někdy to k tomu prostě sklouzne, stane se... Každopádně pro mě je to člověk, jehož styl vedení diskuze mi není ani trochu blízký či příjemný a proto na něho zcela logicky nemám ani potřebu reagovat. Nic víc, nic míň. A soudit ho - to jaký je atd., když psaný projev je k takovému posouzení žalostně málo, je tak nějak mimo moji kompetenci.

liskam

liskam (hodnocení, recenze)

Helo

Sincario: výroba 30mio. Zisk celosvetove 85mio. Arrival: výroba 47mio. Zisk celosvetove 203mio.

Uživatel Slartibarkfast smazal svůj příspěvek.

Slartibarkfast

Slartibarkfast (hodnocení, recenze)

Jakkob

On je pan Mantegna lapen ve svých představách a výmyslech, že scela jasně popírá fakta a skutečnosti. Párkrát jsem s ním zapředl hovor, přesněji on se vetřel svými hloupými poznámkami do hovoru cizího, a zjistil jsem, že ten pán je pitomec a nabubřelý uctívač filosofie, a přitom neznám Schopenhauera ba Platóna! :D Nereagovat.. jen vás zasype nesmysly a smajlíky. Je to zřejmě nějaký druh retardace či autismu.

na příspěvěk reagoval Jakkob, merit1, merit1

merit1

merit1 (hodnocení, recenze)

bigsaw: když můžu pomůžu, ale tady je to marné. Myšlenka v BR 2049 prostě není.😢😢😥😥😰😪😪😪😪😪😪😪😥😥😥😥

 (hodnocení, recenze)

merit1

Tak můžeme jít šicí v klidu spát.Jsme rádi ,že nám pomužeš s náma hledat tajemství.Takže si nevyhrál jenom ty ale všichni s tebou.Díky znalče.

na příspěvěk reagoval merit1

merit1

merit1 (hodnocení, recenze)

bigsaw: chce to fakt big myšlenku z BR 2049. 😉😊☺️😁😄😄😃😀 Ale nedočkám se jí. Už jsem se smířil. Když jsem ji tam nenašel já, tak už nikdo.😊😊😊😉😆😁😄😂🙊🙈 ( mantegna )

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Nejlepší je na takové příspěvky/uživatele nereagovat, ostatně i když se člověk s nejlepším vědomím a svědomím pokusí o nějakou reakci, ve finále z toho stejně žádná rozumná diskuze a výměna názorů nevzejde a spíše je to jako když přiložíš pod už tak bublající kotel...

na příspěvěk reagoval Slartibarkfast

merit1

merit1 (hodnocení, recenze)

Tak jsem se stal opět vítězem své vlastní soutěže.🏆🏆🏆🏆🏆🥇🥇🥇🎖🎖🎖🏅🏅🥇🥇🥇🎖🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 Bylo jasné, že nikdo nepřijde s jedinou myšlenkou z Blade Runner 2049, když v něm žádná není.🙈👎🏿🙊 Oslavovači tohoto filmu by moc rádi vyargumentovali, kde tkví jeho kvalita, ale sami to netuší. Jak píše Rochefoucauld : ,,existují mimořádná tajemství lidí zcela bezduchých." 😃 😊A všichni tito tajemnůstkáři jsou fanoušky Blade Runner 2049. Zeptejte se jich, kde je kvalita tohoto nedůstojného a prázdného pokračovaní mistrovské jedničky a nastane ticho. ,,Kdo mlčí ten křičí." jak říká Cicero v Řeči proti Catilinovi. Mlčení je jako hlasitý výraz odporu. Tito zcela myšlenkově prázdní, bezduší fanoušci, bezduchosti Blade Runner 2049 se v tomto filmu konečně poznali.😉😊🤣😂😅😀😄😆✌️😉👍👍👍👍👍🙊🙈 ( mantegna )

na příspěvěk reagoval Abes

MasterMagic

MasterMagic (hodnocení, recenze)

Jakkob

No a pokud Čína dokáže, že je schopná chodit i na filmy mimo sérii Transformers a Rychle a Zběsile, tak bychom se vyhoupli na docela slušnou částku. Můžeme doufat, že to bude finishovat alespoň na $400 mil.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Helo

Taky nevím, nějak jsem se po tom nepídil, ale jelikož jsem nikde o žádných velkých finančních propadech nečetl, tak to asi, předpokládám, bylo lepší než tady u BR 2049...

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Jakkob

Tak on je to jeho styl ty pomalý filmy. Sicario i Příchozí působily podobně "těžce"... ale je pravda, že nevím, kolik na těch trhnul, jakkoli kritikou byly chválený obdobně jako toto :)

na příspěvěk reagoval Jakkob, liskam

Související novinky

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

18.10.2023

Režijní legenda Ridley Scott (Gladiátor, Černý jestřáb sestřelen) má v těchto dnech plné ruce práce s propagací a taky finálními úpravami Napoleona předtím, než jeho velkolepý válečný film s… (více)

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

11.10.2022

Kenneth Branagh (Vražda v Orient expresu, Smrt na Nilu) má nejenže hotový scénář ke třetímu filmu z jeho detektivní série na motivy knih Agathy Christie, ale navíc už i plné obsazení. Hercule Poirot… (více)

Filmový BioShock našel režiséra

Filmový BioShock našel režiséra

26.08.2022

Netflix, BioShock a režisér Já, legenda nebo Hunger Games. Tak přesně tahle kombinace teď má fanoušky dnes již kultovní herní série přimět k tomu, aby se začali mírně těšit na filmovou adaptaci.… (více)

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

12.02.2022

Amazon Studios pořídilo práva na seriálové zpracování kultovní sci-fi Blade Runner režiséra Ridleyho Scotta a rovnou tak oznámilo, že chystá hrané pokračování ke snímku Blade Runner 2049 od Denise… (více)

Reklama

Reklama