Reklama

Reklama

Blade Runner 2049

  • USA Blade Runner 2049 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Třicet let po událostech prvního filmu odhaluje nový Blade Runner a důstojník losangeleské policie K (Ryan Gosling) dlouho ukryté tajemství, které je natolik zásadní, že by mohlo zcela rozvrátit poslední zbytky lidské společnosti. Toto odhalení ho nutí zahájit pátrání po Rickovi Deckardovi (Harrison Ford), bývalém Blade Runnerovi losangeleské policie, který je už 30 let nezvěstný. (Falcon)

(více)

Diskuze

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Jarin69

Snad žádná filmová série nemá mezi diváky tolik rozdílné reakce, jako právě BR a  BR 2049 :)

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Po letech jsem tomu dal znovu šanci a opět nic. Hudba nula děj a herecke vykony tak na polovině puvodniho filmu.

na příspěvěk reagoval Jakkob, Helo

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Byl zveřejněn další trailer pro BR: Black Lotus včetně data uvedení - tím je 13. listopadu letošního roku.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Feidias

Jj, hlavně to jedno létající auto/spinner jako by z oka vypadlo Káčkovu Peugeotu, toho si nešlo nevšimnout.. :)

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

Teď koukám, že mi našeptávač v telefonu u posledního příspěvku místo maximalisticky předělal na nacionalisticky a já si toho nevšimnul LOL.

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

Doomedx

Zak on už tento cut je dost nacionalistický a dlouhý. Jestli mu připadají 4 už hodně utahané tak to chápu, ale samozřejmě bych to stejně rád viděl.

Doomedx

Doomedx (hodnocení, recenze)

Chtelo by to ten Villeneuvuv extended cut i když k tomu řekl 2017: "I will not show it to anyone, the four hours, it doesn't work. The movie you see right now is the one." 

na příspěvěk reagoval mm13, Jakkob, Feidias

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

PKD

Kto je tu taký nehodný tejto diskusie?

A ešte poprosím preklad a následne kontext vety "Fuck if women". Dík.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Jakkob

Nesvata pravda. Ovsem ja, pokud bych videl 45min. a dodnes to nedokoncil(jako vztah), tak sem ani nelezu, pac by mi to bylo trapne. TO, je ma skryta pointa. :-/

na příspěvěk reagoval mm13

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

PKD

Když někdo nechce, tak se přeci nebude nutit... S takovou by se mu to pak jisto jistě nelíbilo.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Blablabla. Ale jisti lide dodnes nedokazali shlednouti tento film, a to jest na palici. Ale hl., ze si dela bastardy nalevo, napravo. Fuck if women. 🤮

na příspěvěk reagoval Jakkob

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

fallanga , Jakkob

To je zajímavé, kolik lidí to má takto nějak... :-) I já se k vám musím přidat, pánové, taky v mých cca 15 letech, kdy jsem to viděla poprvé, mne BR hrozně nudil (ani jsem ho nedokoukala), o pár let pozdeji jsem mu dala druhou šanci, a líbil se moc (a viděla celého :-)), a po dalších pár letech to byl rázem pro mne jeden z nej filmů vůbec. ;-)

A třeba takového bráchu to chytlo hned na první dobrou, a to mu bylo asi 12. :-)

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Však v pohodě, já to chápu. Je to zkrátka kult "jen pro někoho", ale to fanoušci vědí a hlavu si z toho nedělají ;) Nicméně jen málokterý fandom má tak moc zapálené fany, jako právě BR.. :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Jakkob

Chápu a přeju ti tu lásku, kterou chováš k tomuhle světu, já sám mám taky něco podobného, akorát je to z herního světa a naprosto ti rozumím, že čím víckrát si to viděl, tím je ta láska hloubější a hloubější. A to že to na Comic-Conech, atd to nemá takové zastoupení, neber jako kritiku a ti kteří tam jdou za Deckarda, sou podle mně trochu víc vyzrálejší. Tím nechci urazit nějak ty, kteří se rozhodnou tam jít, za někoho ze SW či z Marvel světa, ale ono se těžko vysvětluje že máš na sobě kostým Capitana Ameriky z Občanské války, (komiksové) což jak víme, taky neni žádná hezká taškařice, ale většina nepozná ty jemné detaily které, ten kostým bude mít a bude to brát, jako nedospělý kostým. Což je trochu problém, ale to sem odbočil :) 

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Já byl více než 10x v kině, a doma jsem to viděl nepočítaně-krát ;) A dost nemám ani zdaleka, stejně jako u prvního filmu. A depka to rozhodně je, a taky má být, ostatně i v knížce to tak bylo, ačkoli si z ní první film bere jen něco málo, nicméně i o té tíživé atmosféře to má být.
A jinak BR cosplayerů je celá řada, a FB je plný skupin věnujících se tomu či onomu právě z BR. Ačkoli jasně, žádná konkurence pro masové fenomény jako SW či Marvel to pořád není...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Tak ruku na srdce, kolikrát jste ten film viděli ? Já dvakrát a mám dost, jako je to skvělý a to ve všech směrech, ale tam míra deprese, beznaděje, zoufalství je tak velká že tenhle film rozhodně bych zařadil mezi top deset nej depresivnějších filmů. A taky to dost vypovídá o samotném filmovém světě, na Comic-Conech, sci-fi fesťácích, atd uvidíte víc Picardů, Darth Vaderů a Aloy, než  Deckarda a nebo kohokoliv z těch dvou filmů. 

na příspěvěk reagoval Jakkob

fallanga

fallanga (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Máš pravdu, tohle (i jednička) jsou hodně nedivácké filmy. Když jsem poprvé viděl jedničku, v nějakých patnácti letech, tak jsem to ani nedokoukal, bylo to strašně pomalé a konverzační. Dneska beru jedničku za jeden z nejlepších sci fi filmů vůbec a tenhle díl považuji za nejlepší sequel od dob druhého Terminátora. Musíš se prostě smířit s tím, že naprostá většina lidí se u filmu nechce dostat do existenční krize, či začít zpochybňovat všechna dogmata podle kterých žili. A je to naprosto validní přístup, ač z mého pohledu trochu smutný.

na příspěvěk reagoval Jakkob, Idée_fixe, TheDarKnig

Související novinky

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

18.10.2023

Režijní legenda Ridley Scott (Gladiátor, Černý jestřáb sestřelen) má v těchto dnech plné ruce práce s propagací a taky finálními úpravami Napoleona předtím, než jeho velkolepý válečný film s… (více)

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

11.10.2022

Kenneth Branagh (Vražda v Orient expresu, Smrt na Nilu) má nejenže hotový scénář ke třetímu filmu z jeho detektivní série na motivy knih Agathy Christie, ale navíc už i plné obsazení. Hercule Poirot… (více)

Filmový BioShock našel režiséra

Filmový BioShock našel režiséra

26.08.2022

Netflix, BioShock a režisér Já, legenda nebo Hunger Games. Tak přesně tahle kombinace teď má fanoušky dnes již kultovní herní série přimět k tomu, aby se začali mírně těšit na filmovou adaptaci.… (více)

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

12.02.2022

Amazon Studios pořídilo práva na seriálové zpracování kultovní sci-fi Blade Runner režiséra Ridleyho Scotta a rovnou tak oznámilo, že chystá hrané pokračování ke snímku Blade Runner 2049 od Denise… (více)

Reklama

Reklama