Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROČ JSTE SE NARODILI? PROČ JSTE SE VY TŘI NARODILI? KDYŽ SE NA VÁS DÍVÁM, JAKO KDYBYCH SE DÍVAL NA VELKOU PROPAST DEBILITY. CHCI ŘÍCT... DIVÍM SE, ŽE VÁS VAŠI NEUDUSILI, KDYŽ JSTE JEŠTĚ BYLI…“ /// Trio podřízenejch z prvního dílu zase bere spravedlnost do svých rukou. Bohužel teď sledujeme spíš trio dementů, který zkurví, na co šáhne. A to má bejt vtipný. Vono se to „nesere“ jako v jedničce. Tady se to „sere“ dementně. Jako když partičku nesvéprávnejch vypustíte z ústavu mezi spoluobčany. Takže spíš trapný. Jakožto obdivovatel inteligentního humoru radím – bič pryč! Ovšem anální a trapní fajnšmekři, tohle je prdel pro vás! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč trik s kartáčkem se nevokouká. 2.) Ptáky si třídím podle abecedy. 3.) Thx za titule ,,wacko“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Pokračování Šéfů na zabití dopadlo jako mnohá jiná. Naprostá tragédie. K smíchu tu nebylo naprosto nic. Spoustu scén tvoří jen jakési nesmyslné postávání tří pitomců a jejich neustálé blábolení, které spíš otravuje a cítíte se z toho nepříjemně, než aby vás to rozesmálo. Naprostá absence dobrého nápadu ve scénáři sráží film na hluboké dno. Netuším, jestli je Charlie Day takový uječený debil i v reálu, ale tady mne neskutečně iritoval. Marně hledám kladné stránky téhle břitké taškařice, která spadá do kategorie Blbý a blbější, kde nejde o to rozesmát diváka vtipem, ale co největším ztrapněním hlavních představitelů. Tomu bohužel neholduji. Štěstí, že tu byl alespoň Matkychtivej Jamie, který mi občas vykouzlil úsměv na rtech. Jinak je to bohapustá hovadina. 25% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, ale jedničku této neotřelé komedie jsem viděl poměrně nedávno a pokud to srovnám, u dvojky jsem se bavil o něco více. Obsazení dále naboptnalo a to ne nějakými béčkovými herci. Tady se jede první liga v podobě oscarového Christophhera Waltze, který opět dokázal, že je velice univerzální herec a zahraje takřka cokoliv a správně švihlého Chrise Pinea. Hlavní trojice opět nešetří s počtem absurdních situací a ačkoliv se sází na, vesměs přitroublé, gagy, na mě to kupodivu fungovalo a poměrně často jsem se smál. A co se si pamatuji, tak i více, než u právě u prvního filmu. A když už se to nějaké nové komedii povede, má u mě rozhodně velké plus. PS : Neskutečně jsem byl potěšen z návratu Jennifer Aniston a hlavně Kevina Spaceyho...80% ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Rovnako zábavné ako jednotka, no väčšia divočina než som čakal. To však vôbec nevadí. FIlm má počas celej svojej dĺžky, čo ponúknuť a kontinuálne baví. Ako komédiu ho môžem vrelo doporučiť (nakoľko v poslednej dobe veľa komédií, čo by stalo za zmienku nevyšlo). You got a lot of stuff sticking out; I got a lot of holes going in. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tragické nevtipné, trapné. Charlie Day je asi nejhorší komik století, přestal jsem sledovat It's Always Sunny in Philadelphia kvůli stylu humoru, který tam předvádí a tohle je ještě horší. Myslel jsem, že první díl nebyl tak zlý, ale koukám, že v hodnocení jsem se shodl v obou. Když oni nic jiného v letadle neměli... dobrovolně bych do toho asi nešel. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Variety nazval film "nechutným a neuveriteľne nevkusným pokračovaním". (Arsenal83)
  • The New York Times napísal, že film je „jedným z najnedbalejších a najzbytočnejších hollywoodskych pokračovaní, aké boli kedy natočené, nie je špinavší ani urážlivejší ako jeho predchodca z roku 2011, je však nekonečne hlúpejší a ani z polovice taký zábavný". (Arsenal83)
  • The Hollywood Reporter napísal: "Film presáva byť vtipný dlho pred stredom filmu." (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama