Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (255)

raroh odpad!

všechny recenze uživatele

Ne každé zachycení neherců může dopadnout jako raná Chytilová, později D. Hanák nebo ještě mnohem později Třeštíková. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Poněkud tento formát nechápu. Vadí mi u slovenské Súdné siene, vadí mi tady. Neherci přehrávají nějaké kauzy, bez emocí, bez hereckých zkušeností, a podle toho neživotně celá dramatizace vypadá. Náměty jsou zajímavé, ale jak my můžeme vědět, že při dramatizaci nedošlo k úpravě příběhů tak, aby se hodily do krámu a lidi na to koukali? ()

SLOTH odpad!

všechny recenze uživatele

nejhorší "herecké" seskupení v dějinách televize. Přehrávání a řešení trojky z matiky má všechno! ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, jasně, dokumentární... :D Hodně amatérské herecké výkony celkový dojem opravdu hodně ničí. Je fakt, že se takovéto věci opravdu dějí a byla by chyba to popírat, jenže s ohledem na zpracování mám přinejmenším dost velké pochyby o úmyslech tvůrců. Nejspíš jen chtěli lidi nalákat na cizí neštěstí. ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Pouze ohodnocena 21. epizoda (http://www.iprima.cz/krizovatky/videa/krizovatky-zivota-21). Stejně jako Sára H., talentovaná dívčina, herečka hl. postavy této epizody, česká verze herečky AnnySophie Robb, bych i já se vyhnul tomuto seriálu/epizodě, kdyby tam nehrála. Sára má v sobě jistou esenci schopného talentu... A k té epizodě to máte tak, že iluminátští plutokraté (nemyslím Sářinu rodinu, apod.!!), sionističtí archonti, potřebují mít co nejvíc ovčanů zapojeno v procesu globálního (z)chudnutí. Aby pouze oni měli z ovčanstva (plný) užitek, zatímco by tito Rothschildové, Saxe-Coburg-Gothajští, a jiní sionisté neměli čip voperovaný poblíž životně důležitého orgánu (mozek), tedy zezadu na krku. Tihle ilumináti by si užívali luxus v (podzemních) pevnostech typu Majáku Ptyč (nyní poblíž Plzně budovaný). Tyhle pevnosti se celosvětově budují na různých místech planety. Plán je takový, aby byly dostupné jen a pouze pro 100 000 nejbohatších plutokratických archontů (počítá se totiž s redukcí obyvatelstva, kvůli 3. světové válce...). Proč to ale píšu? Protože Sára má relativně přijatelné geny (slabší ale, než její kámoška Gabča); rodiče má vzdělané, a určitě jejich celá rodina není ovlivněna siokřesťanstvím. Když Sára nestuduje zpěv na hudebním gymnáziu, tak prožívá styl života, tak odlišný od toho mého, pro sionisty patologického. A jestliže její rodina nezchudne (nestane se obětí Šejtánova plánu), tak bude mít vše o mnoho víc fajn... ✔ Seriál jako celek neguju, je to píčovina, a nejsem sebevrah, abych ztrácel čas něčím tak primitivním. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Je až zarážející, kolik je zde špatného hodnocení. Mě to baví. Kašlu na to, že tam nehrají v podstatě žádní herci. Občas se zasměji nějakému příběhu. Např. rodinka žije klidným životem do té doby, než otce napadne, že začnou hubnout, jenže máma to porušuje a děti krmí samými sladkostmi. ()

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

Skloubit dohromady vyhrocené příběhy, které jedou podle scénáře, ale zároveň se snaží tvářit, že se jedná o skutečnost zpracovanou stylem reality show, je v tomto provedení neuvěřitelně otravná záležitost. Všechny ty vymyšlený hádky, záchvaty vzteku a ječení od podprůměrných herců, ve formátu falešné reality show, tvoří totální dno současné televizní zábavy. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Podobný pořad jsem před rokem viděla na jednou německém kanálu. To, že se teď dostal k nám, se vlastně dalo čekat. Ve své podstatě nemám nic proti a myslím, že i ty nulové herecké výkony jsou svým způsobem záměrné. Schválně zkuste porovnat s tou německou verzí, tam ti lidé taky téměř nehrají... ()

keddy79 odpad!

všechny recenze uživatele

Nebezpečně šlape na paty německému Lenssen & spol., které považuji za vrchol hrůz televizní tvorby. Viděli tvůrci své dítko? ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Je mi to líto. Náměty jsou zajímavé a byla jsem na příběhy docela zvědavá. Ale herecké výkony jsou opravdu strašné, vstávají u toho vlasy na hlavě. Hvězdičku dávám za nápad, ale koukat se budu, až/pokud to někdo natočí ještě jednou a slušně. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Sama se divím svému hodnocení. Když jsem viděla před nedávnem jeden z dílů, tak mi přišlo toto černé hodnocení naprosto oprávněné. Ovšem nyní jsem si říkala, že se více vzdělám a pustím si pořad od prvního dílu a třeba i změním názor. Někdy se docela vyplatí svůj názor přehodnotit. U tohoto seriálu mě dost zajímá příběh, který je mnohdy docela nejapně natočen a vůbec herecky velmi laicky podán. Zajímají mě příběhy, které mají co nabídnout, takže ze 40ti dílů mě zaujme pořádně třeba jen 20, a i tak dost nadávám na zpracování. Odměňuji tedy třemi hvězdami pouze ty potencionálně dobré scénáře. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Aktuální témata ze života, to jistě ano, ale bohužel s velmi špatným zpracováním. Představitelé jednotlivých příběhů působí nedůvěryhodně a jsou těžko uvěřitelní. Pak to vypadá jako nechtěná komedie a to určitě nebyl ten pravý záměr. Jako dokument je to úplně na nic a také mi nic nedalo. Akorát jde o ztrátu času. Primo, takhle, prosím, už raději ne. ()

..Lucas.. odpad!

všechny recenze uživatele

Nápad tohoto pořadu je velmi dobrý, ale to provedení.. Amatérské výkony ne(herců), které nemůže snad nikdo ocenit. ()

stration odpad!

všechny recenze uživatele

Tady by se dalo vymyslet maky posměšných a urážlivých komentářů. já jen napíšu, že jsem zcela v šoku a větší píčovinu jsem v životě neviděl. To nemůže prima ani myslt vážně. Odpad všech odpadů! ()

Reklama

Reklama