Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (908)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Bora Dagtekin | Hudba: Beckmann, Djorkaeff, Beatzarre | Distribúcia: Constantin Film | Štúdio: Constantin Film, Rat Pack Filmproduction | Rozpočet: ? $ | Tržby: - $ || Film, ktorý popiera všetky doterajšie predsudky voči nemeckým komédiám. Má to nápaditý scenár, skvelú réžiu, super charizmatického hlavného predstaviteľa, a najviac gagov na filmovú minútu za posledných päť rokov. Možno je to len obyčajný film na jedno videnie, ale ja som sa dnes smial od začiatku do konca. A záverečné klišé nebolo emočne hluché. A to sa veru často nestáva. Ako ani to, že bol český dabing výborný. Nebyť titulkových scén z natáčania, bolo by to úplne čistých 5. (Ps: Z morálnej stránky je ten film chodiaci rozpor, ktorý by trebalo zakázať, a zároveň povinne premietať.) 90% | Atlas Praha, CZ Dub, 26.8.2014 | ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Julie se předrogovala :). ■ Je to milé, zábavné a dobře se na to kouká. Dobře vybraní herci, včetně žáků a řiditelky. Za problém považuji český dabing, na který jsem si musel možná půl hodiny zvykat. Při nejbližší návštěvě Vídně utíkám do prodejny Satyr koupit DVD. ■ "Promiňte, ale my tu máme hodinu." ■ Koupil jsem DVD, viděl v němčině, zjišťuji, že se jedná o film, který by mi nevadilo vidět ani čtyřikrát za sebou a zvedám hodnocení na maximum. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená německá komedie. V jednoduchosti je krása a tento film si zřejmě najde své cílové diváky. Když opomenu ten přeslazený glückliches Ende, tak není téměř nic k vytknutí. Snímek si na nic závratného nehraje a sype jednu parádní hlášku za druhou. Nasmál jsem se vážně do sytosti. Herecky mě snímek taky nijak neiritoval. Nevybavím si lepší německou komedii. Tohle se vážně extrémně vydařilo. Navíc jsem si mohl vyzkoušet, co všechno z němčiny už se mi podařilo zapomenout. Naštěstí tu byly čobolácké titulky, bez kterých bych se rozhodně neobešel. Docela mě udivuje, že se zde nashromáždilo tolik negativních ohlasů. Každému muselo být jasné do čeho jde. Typický německý humor. Buď ho máte rádi, nebo ho rádi nemáte. Je to stejné jako s německým pornem. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv německé komedie budou v mém podvědomí navždy německými komediemi (tj. špatnými filmy), dal jsem tomuto snímku šanci a nebylo to nejhorší rozhodnutí. Do vlaku vskutku ideální, člověk u toho nemusí výrazně přemýšlet a překvapí ho občas dobře pálené hlášky, které nejdou daleko k vulgarismu - ovšem inteligentně umístěnému. Takže víceméně příjemná věc na odreagování, akorát mám pocit, že Německo nemá žádnou jinou ženskou herečku nežli Karoline Herfurth, která je právě neblahou připomínkou příšerných německých pokusů o teenagerské komedie... ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

U první půlky jsem málem usnul a ta druhá mě pro změnu fascinovala. Nádherný příklad toho, jak dokáže jedna, dvě písničky změnit absolutně názor na film. (viz. Let Her Go, Pumpin Blood). Fakjů pane učiteli je taková kvalitnější odpověď z Evropy na Zkaženou úču. ___ (Jiráskovo divadlo, Nový Bydžov) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Keď Zeki Müller (Elyas M'Barek) v závere volá s prostitútkou, tak na mobile spoločníčky jasne vidieť, že nikam nevolá. (domco10)
  • Když Zeki (Elyas M'Barek) poprvé vejde do třídy 10 B, je tabule zavřená, avšak v dalším záběru je otevřená a je na ní sprostý obrázek. (LERw!g)

Reklama

Reklama