Reklama

Reklama

Epizody(6)

Sledujte první minisérii z dílny kanálu Discovery ohlášenou v loňském roce a natočenou na námět knihy Charlotty Grayové: Zlatokopové – Jak zbohatnout na Klondiku. Příběh vypráví o šesti lidech a jejich společném úsilí přežít a zbohatnout v malém městečku v odlehlé oblasti Klondiku. Přiblíží vám životy dvou nejlepších kamarádů z dětství, Billa a Epsteina, na konci 19. století, kteří se sjedou do hlavního města zlaté horečky v divoké oblasti Yukonu. Tento příběh o souboji člověka s přírodou se odehrává na území plném ukrytého bohatství, které však sužují drsné podmínky, nevypočitatelné počasí a zoufalí a nebezpeční lidé. Patří k nim chamtiví obchodníci, svůdné kurtizány a domorodé kmeny, které jsou svědky zkázy vlastního lidu i půdy rukou prospěchářských podnikatelů. V této řadě z dílny Paula Scheuringa, Ridleyho Scotta a Davida W. Zuckera hraje Richard Madden (Hra o trůny). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Plus ta místní supermegahustá roštěnka, která yb mezi těma zvířatama tam, přežila tak den, ta mě taky dojímá...komedie.

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Přijde mi to jako dost chujovina, zvlášť situace kdy polovinu podílu hlavního hrdiny vlastní úpis místní "obchodník", úpis se má vyplatit další den, náš hrdina najde zlato a pak se na to nějak zapomene a dělá se jakoby nic. Nikdo nikoho nevyplatí a milej zlatej  klidu hledá vraha namísto aby se snažil z nalezenýho zlata vyplatit svůj dílo, dokud mu nepropadne.

Zbranicus

Zbranicus (hodnocení, recenze)

Robb Stark přišel o všechno a tak se vydal na Klondike hledat zlato. V další knížce R.R.Martina se vrátí a bude mít víc zlata než je v Casterliové skále. A vrátí se nám král :D

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Takze v druhem dile vo ukazce kozeneho kostymku a milostne sceny jsem to vypnul nemam na to silu, je to nakonec horsi nez Snezna reka.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Doporucuji koment uzivatele Jarous, vidim to presne jako on, neprosto neuatenticke.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Celej seros neuveritelne moc schazuje ta 30 leta pistolnice co se tam prochazi v upnutejch kalhotach a sefuje mestum to je fakt tragedie, poazdy kdyz ji vidim mam chut to vypnout, drzi me out oh akorat Tim Roth a Rob Stark, naposledy mela na sobe upnuty eleastacky.

Uživatel kery- smazal svůj příspěvek.

Dines

Dines (hodnocení, recenze)

Kolik minut trvá jeden díl?? Nikde se nemůžu dozvědět, jestli jsou první dva díly spojené v jeden celek, nebo jeden díl trvá 90 minut.

na příspěvěk reagoval Torrs

Reklama

Reklama