Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Recenze (49)

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[!SPOILERY!] Seriál som najprv videl ,len do 3. dielu a nakoniec som ho odhodil z dôvodu ,že ma to nebavilo. No dnes [31.12.2018] som sa rozhodol dať seriálu druhú šancu a pozrel som si všetky diely prvej série (zatiaľ). A musím povedať ,že už dlho som nevidel tak dobrú chobotinu! :D Prvé 3 diely ma nebavili ,pretože sa seriál eštelen začínal ,no zbytok je bomba! Najlepší diel bol ten s "Meeseekmi". (keďže som fandom Navratu do Budúcnosti tak je logické ,že aj toto ma nakoniec vtiahlo.) Škoda tak maximáne českého dabingu ,ktorý nieje žiadna sláva ,no dá sa to počúvať :/ Taktiež mi príde ,že 11 epizód je na sitcom málo. Za skvelé ukončenie roka 2018 vďaka tomuto seriálu ,dávam prvej sérií 5* a dúfam ,že príbeh s "Evil Mortym" sa ešte viac prehĺbi. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja tieto animované mindfuckové veci naozaj môžem. Nie lenže je to skvelá paródia na sci-fi žáner, ale zároveň si robí srandu aj z určitých vedeckých teórií. Všetko to, čo ste si mysleli že nedáva vo filmoch zmysel je tu spravené veľmi zmysluplne. Alkoholik a debil na ceste dimenziami a vesmírom. Som nadšený. Prvá séria - 100% ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď serial nieje nejako dlhý, tých 11 epizod sa zdalo priveľa. Rick and Morty ako dvojica podarená, ale ako celok nestačilo na to aby som si pozrel dalsie serie, postupom času možno dám šancu. Nakoľko som mal stiahnutú prvú sériu, musel som pozrieť. Slušný priemer, ktorý neprekonal ani futuramu a podobné seriály už vôbec. Až tak dobre to na tie vysoké percentá nebolo. 3* ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám za sebou první sérii a vzdávám to. Zasmál jsem se dvakrát, což je teda na 4 hodiny komedie žalostně málo. Hodně to stojí na popkulturních odkazech, které mi ale mnohdy unikají, protože americkou kulturu zase tak neprožívám. Druhá věc, která mi nesedla, je šílená zběsilost. Mezi větami prakticky nejsou žádné mezery, pořád jede nekontrolovaná smršť. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Rick a Morty je hodně populární seriál, který zaujal svět převážně svým humorem a celkem originálním stylem animace. Já avšak po dokoukání první série přes průměrné-nadprůměrné hodnocení nevím, jestli chci pokračovat. Ano, jsou tu dost záživné a zajímavé epizody. Jsou tu i také, které si ode mě vysloužily 5/5. Já si ale i přesto nepamatuju jediný vtip, u kterého bych se nějak výrazně zasmál. A to opravdu není dobře. Přesto, že jsem tuhle sérii neviděl poprvé, nemám žádnou chuť v seriálu pokračovat. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (61)

  • Mutanti Cronenbergové jsou pojmenováni po kanadském režisérovi Davidu Cronenbergovi, který proslul tzv. body (tělesným) hororem. (Firebug)
  • Název epizody Rixty Minutes odkazuje na americký publicistický pořad 60 Minutes (od r. 1968). (Firebug)

Reklama

Reklama