Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"To nebylo špatné na robota." YES! taková hláška na závěr se vždy hodí. Brian A. Miller, kamarád Bruce Willise se podíval na Ostrov a napadlo jej že by mohl natočit nový film o umělých bytostech. Zpočátku solidní atmoška, která se ovšem s blížícím se koncem totálně rozpadá. Závěrečné akční inferno v bude VICE budiž jasným důkazem. Tentokráte to máte za 40%, pane Miller. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Všetci od Vice čakali proste "více", no nakoniec škandalóznejší film snáď nevyšiel za posledných 20 rokov. Námet zrejme ukradnutý, bola podaná aj žaloba. Producent Emmett si do filmu dosadil ženu Ambyr Childers a milenky, hoci hrať nevedia, ale veď sú to len androidy, tak čo tam po hereckých kvalitách. A keď žena prišla na to, že je len súčasť háremu, tak prišlo k rozchodu, potom rozvodu a neskôr sa prišlo na to, že Emmett vlastne bežne dosadzoval herečky do rolí za sex, pričom taká Charlotte Kirk dostávala roly len preto, že ona šukala ešte vyššie - rovno z šéfom Warner Bros. No proste holývúd bez "v". Samé mrdačky, ktorá má väčšiu dieru, tá hrá, a potom vznikajú takéto zabudnteľné ukradnuté zlátaniny. Bruce Willis našťastie tiež už na túto rolu zabudol. A inak - bol strašne tvárovo kamenný. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Solidní direct to video akční sci-fi se sympatickými herci. Potěšilo mě především obsazení Thomase Janea a Johnathona Schaecha. Akční scény jsou dynamicky natočené a člověk se v nich bez problémů vyzná. Dobrá je i hudba a výprava. Willis v záporné roli neurazil a zcela evidentně přišel zinksovat svůj tučný šek za pár dnů natáčení. Celkově příjemný oddychový film na deštivé odpoledne. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LEPŠÍ REALITA, SVĚT NEKONEČNÝCH MOŽNOSTÍ, UTOPICKÝ RÁJ, KDE MŮŽETE MÍT VŠE NEBO DĚLAT VŠE CO CHCETE… VÍTEJTE VE VICE!“ /// Svět plnej A.I. sloužících k zábavě. A jak to tak bejvá, tam, kdy se něco může porouchat… a tak blondýně rupne v bedně (přehážou se jí obvody či co) a za rachotu samopalů a doprovodu kulek – zdrhne. Tož tam chvilku tu holku honí (no tak určitě by bylo zajímavější, kdyby to bylo vobráceně…), ale nejde jen vo honění. Myšlenka má prej bejt zajímavá… Bohužel… Takový béčko, postavený na dobrým nápadu, kterej ale přijde vniveč. Spousta samozřejmých náhod či znalostí táhne příběh celkem solidním tempem ke konci, kterej ale nepřichází dostatečně rychle. V dnešní době jsou filmy s Willisem podezřelý. V tomhle navíc hraje první housle jakási blondýna. Postava pěkná, stejně tak pusinka (ústa debile!). Bruce se nepouští do větších akcí, což je jeho štěstí, páč kdyby asistoval těm idiotům, co netrefěj při pádu z loďky vodu, definitivně by si to u mě posral. Škoda že nehrál tu holku. Mohlo to mít takovej travesti šmrnc! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jestli náhodou nežiju umělej život (jmenuješ se Robert? A živíš se… no fuj!…). 2.) Když jsem nemocnej, neposílaj ke mně doktora, ale inženýra (Jmenuješ se Robert? aha…). 3.) Thx za titule „num71 (+ Odar)“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další kousek s Brucem Willisem kde zase muže ukázat svůj znuděný výraz z posledních let ( vyjma Expendables,kde byl ale pár minut a s kamarádama),ale ejhle zase tak špatný film to není i když je to hlavně překvapivě kvůli Thomasovi Janeovi ,který film táhne a jeho výkon je srovnatelný s rolemi poldu z 80.let.Příběh založen na sci-fi podání,kde zákazníci mužou prožít v místě zvaném Vice své tajné tužby s místními lidmi tedy pardon roboty není zlý a připomíná tak trochu zvláštní dny.Jinak mínus je opětovně výkon Bruce to ať se na mě nezlobí ,ale i tak za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Variety označilo Willisa za toho, ktorý „mohol urobiť film zábavným, no na miesto toho bol on sám nudným“. (Arsenal83)
  • Los Angeles Times napísal, že ide o „dystopické sci-fi pre hlupákov“. (Arsenal83)
  • The New York Times napísal, že film „nemá absolútne nič, čo by sa dalo odporučiť“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama