Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Bruci, Bruci, Bruci, že se na to nevykašleš a nejdeš radši do důchodu. Expendables 3 odmítneš z finančních důvodů a upíšeš se radši na takovou kravinu? Nechápu tě, ale tohle do kvalitního snímku má hodně daleko, akce občas docela dobrá, ale nebylo jí tolik. Nápad Vice má, jen ho uskutečnit, mohla z toho být slušná podívaná. A je z toho jen nuda a šeď, škoda .. 4/10 = 45% ()

FaceMan odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné čo som zistil je, že za chvíľu si môžem vyrobiť aj psa ktorý je už dávno po smrti. Ale aby po ňom nešiel útulok tak ho budem musieť poslať do tajnej krajiny (watch dogsaby), kt. si ale nalepím na nástenku. To preto lebo keby náhodou niekto prehľadával môj byt, aby vedel kde má ísť. To je život nedoprajú mi mať ani robota psa. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle by i mohla bejt dobrá podívaná kdyby tam nebylo tak nudný tempo. V tom filmu se skoro nic nestalo až na konci a ještě ke všemu to byla slátanina tak 4 možná více filmů dohromady. Bruce Willis mě přímo sere, do Expendables nechtěl, že mu dávaj malý pěníze a místo toho bere tyhle debilní filmy, který za nic nestojí. 40% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další kousek s Brucem Willisem kde zase muže ukázat svůj znuděný výraz z posledních let ( vyjma Expendables,kde byl ale pár minut a s kamarádama),ale ejhle zase tak špatný film to není i když je to hlavně překvapivě kvůli Thomasovi Janeovi ,který film táhne a jeho výkon je srovnatelný s rolemi poldu z 80.let.Příběh založen na sci-fi podání,kde zákazníci mužou prožít v místě zvaném Vice své tajné tužby s místními lidmi tedy pardon roboty není zlý a připomíná tak trochu zvláštní dny.Jinak mínus je opětovně výkon Bruce to ať se na mě nezlobí ,ale i tak za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Tak co pak tu máme za béčko ? No, béčka mám rád, ale spíš ty akční, zde to moc nového nepřineslo, skoro žádná hluboká zapamatovatelnost, ale přežít se to dalo úplně v pohodě, takže při váhání mezi 2 a 3 * jsem se přiklonil nakonec k té třetí. Jako jednorázovka to vůbec neurazí. Tak s čím začít ? Nedá se to nějak moc pitvat. Příběh určité zajímavé aspekty má, takže si to tu pozornost určitě nějak udrží. Nějaké pranice zde nečekejte. Je tu teda dost přestřelek, kamera je v pohodě, ta technická stránka je na béčko tak akorát. Relativně krátká stopáž, dost dialogů, ale nuda zde rozhodně není. Jen by to chtělo vylepšit scénář, přidat zajímavější akci, nějaké naháněčky atd a hned by to bylo možná lepší. Výraznou chybu film určitě nemá, jen je to takové moc obyčejné. Hudba je taková normální. Herecké obsazení je na tom celkem dobře. Bruce Willis je tu možná zbytečný, ale ujde. Ostatní – neměl jsem s nikým problém. Trochu mi to připomnělo jiné filmy, třeba Náhradníci – sice zdáleně jen, ale přesto. Takže neškodná oddychovka ne jedno shlédnutí, takže u mě čistý průměr, který by náladu zkazit neměl. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • The New York Times napísal, že film „nemá absolútne nič, čo by sa dalo odporučiť“. (Arsenal83)
  • Na exteriérové zábery opusteného kostola Evana (Bryan Greenberg) bol použitý bývalý slobodomurársky chrám The Temple Downtown v meste Mobile. Exteriérové zábery reprezentujúce futuristické mesto sú z centra Miami na Floride. (Arsenal83)
  • Do hlavnej ženskej roly sa mohlo dostať niekoľko známych herečiek, ale producent Randall Emmett obsadil do hlavnej úlohy svoju vtedajšiu manželku Ambyr Childers, no zároveň najal niekoľko svojich "tajných" mileniek, ktoré mali na prstenníku iniciály „RE“. Ešte počas natáčania sa 6-ročné manželstvo rozpadlo, Emmett požiadal v apríli 2015 o rozluku a Childers podala v roku 2017 žiadosť o rozvod, ktorá bola v tom istom roku zavŕšená. O Emmettových praktikách neskôr informoval 29. júna 2022 LA Times, ktorý ho obvinil, že ponúka ženám filmové úlohy výmenou za sex. (Arsenal83)

Reklama

Reklama