Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

shuster

Souhlasím. Hodnocení mi také přijde zbytečně nízké, ale budiž.

Za mě je to celkem solidní "pokračování" no.... ono to není pokračování ani remake. Řekněme volná inspirace. A tak ten film i funguje. Vadí mi tam jen Bracey. Když koukám do zajímavostí, kdo to hrát mohl, tak mi přijde, že vzali toho nejméně vhodného.

Každopádně si štáb natáčení asi užil. Kam se na tenhle film co se akčních scén a vlastně i námětu hrabou kraviny jako XXX nebo série FaF.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Inac preco nemozem davat komentare aj ja? Preto, ze som nevedel zopar teoretickych sraciek pri kvize? Verte mi ze moje komentre, by sa niesli v podobnom ducho ako verbalove, len by boli viac k veci ;) 

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Znova nerozumiem tym hodnoteniam tu. V podstate celkom dobry film. Najprv som myslel, ze to bude blby remake Bodu zlomu so Swayzem a Reevesom, ale aj napriek tomu, ze idea bola ta ista, nakoniec usudzujem, ze je to uplne iny film. Celkom dobre a aktualne spracovany na temu extremnych sportov a ekoterorizmu. Koniec sa mi subjektivne nepacil, na mieste agenta by som ho to nenechal dokoncit, ale zatkol by som ho... Inac v pohode. Hlavni hrdinovia sice nebol taki "krasavci", ako Swayze a Reeves, ale pripadali mi prirodzenejsie ako extremni sportovci, takze z mojho pohladu celkom podareny film, co poviem len o velmi malo inych remakoch...

Odkaz pre adminov: Mohli by ste kurva umoznit skontrolovat aspon gramaticke chyby, alebo preklepy, pred odoslanim prispevku, aby som to nemusel mazat a pisat ako novy prispevok?

na příspěvěk reagoval SeTTi

Uživatel shuster smazal svůj příspěvek.

Uživatel shuster smazal svůj příspěvek.

Uživatel shuster smazal svůj příspěvek.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Krásný film, co se týče prostředí a ani efekty nebyly špatné. Ale Děj nestál za nic.

Nakonec jsem dal 4 hvězdy, protože přece jen je to akčňák a na logiku se člověk koukat nesmí, ale je mi líto, nakolik to ukazuje, jak si lidé neváží života.

Příroda je mocná a snažit se jí pokořit bude vést vždy jen ke smrti. Nevím, proč se lidé stále snaží hrát si ve všem na Boha.

bananas

bananas (hodnocení, recenze)

"Myšlenky jsou mocné" kua to jsou dialogy hodné party adreanalíňáků!

 (hodnocení, recenze)

Na film se musí divák dívat z různých stránek, nebot' jen jedna mu stačit nebude. Valící se kamenní, lezení po skále bez jakéhokoliv jištění a pak skok z vodopádu-tohle bylo na mě vážně trochu moc.....jinak to bylo odělané obstojně.
Na film sem se docela těšil a dostavilo se mi mírné zklamání. Hodnocení tomu sedí. Slabší tři hvězdy.

bero

bero (hodnocení, recenze)

Některé záběry byly vizuálně perfektní ovšem jako film neskutečná pičovina.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ten film mi prišiel, že nebol ano kokot ani piča. Nie som pohoršený, že som to videl, ale ani ma to nenadchlo. Respektíve niektoré kaskadérske výkony ma nadchli, ale film dokopy vyšiel do stratena.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Príbehu sa nezastávam. Ale o ten mi v tomto filme vôbec nejde a dobre viem že bude stáť za hovno. Som však na to pripravený. A to, že sa nedarí vzbudiť strach o postavy, je možno tvoj problém. Pre mňa je to úplne rovnaké ako u akčných klasík. O takého Seagala som bál tak maximálne, keď mu testovali v nemocnici cholesterol. Rovnako o Arnieho a Slya som sa nebál nejak extra. Takže to je len tvoj subjektívny pohľad. A neviem prečo by som mal porovnávať Skalu a FF? Však to sú filmy kde každému ide o niečo iného.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Samozřejmě, že se divák o postavy skutečně nebojí, ale jde o to vnutit mu ten pocit, že ano. Což se FaF nedaří, protože to začíná být sci-fi. Nejde o rok výroby. Já prostě jen tvrdím, že je zatracenej rozdíl mezi např. Skálou a posledním FaF. A nemyslím tím rok výroby. Pokud to nevidíš, tak už fakt nevím:) Já netvrdím, že ty akční scény v posledním FaF jsou zlý. Bavil jsem se a některý byly fakt parádní, ale sorry, ten příběh je blitka.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

S tým vôbec nemôžem súhlasiť. To že to je štýlový big budget film vôbec nemení fakt, že hrdinovia sú ľudskí. Už len to, že ich poznáme z predošlých dielov ich dosť poľudšťuje. A že sa o nich človek nebojí? WTF však každý diel zomrie nejaká postava. Gisele, Han, Vince... . A aj pán Diesel balansoval na hrane smrti. A logicky že sa o jeho postavu nebojím keď viem, že bude v ďalšom diely. Rovnako som sa nikdy nebál o Riggsa, McClana alebo 99% postáv Slya a Arnieho. A že to je drahé a má to moderný, možno až komixový look? No a? Ja som fanúšik akčných filmov. Nie starých akčných filmov. Mne sa páčia najlepšie kúsky každej doby. Nie som zaseknutý v 80. a 90 rokoch. Taký Dark Night je pre mňa úplne špičkový film a napríklad kick ass super akčná komédia. Ja mám rád aj komixovky len mi vadí, že ich je veľa a vyzerajú ako cez kopírák. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Z toho filmu se prostě nikdy nestane klasika, protože nemá dobrý postavy. Jako ok, Walker a Diesel jsou sympaťáci a člověk je má rád už z předchozích částí. Ale chybí tomu prostě lidskej element. Filmy jako Die Hard, Lethal Weapon nebo třeba Skála mají lidský hlavní hrdiny.  Dokonce i Con Air, kterej působí na první pohled povrchně a sebeironicky má lidský akční hrdiny. Naproti tomu poslední FaF je prostě jen dobře natočenej a prachama vyfutrovanej komiks, kde se nebojíš o hrdiny ani náhodou a kde jsou "lahůdkový" scény typu auto letí kolem helikoptéry ve vejšce věžáku a pan Diesel vystrčí ruku z prdele a pověsí na helikoptéru tašku s granátama. Wtf?

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Tak to k tomu patrí úplne od začiatku. Dokonca prvý diel mám pocit, že bol iba o machrovaní. Až postupne pridávali ďalšie aspekty. Nadávať na machrovanie pri FF 7 mi príde ako pretiahnuť sedem extra škaredých kuriev a tej poslednej za to vynadať. A ja nehovorím, že všetko je tam super. Ale pokiaľ to má to čo to má mať, pre mňa je už menej dôležité čo prevyšuje. Aj pri komédií sa v prvom rade pozerám, či ma rozosmeje. Až v druhom slede riešim či ma bavia scény, kde sa práve neváľam od smiechu.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Podľa mňa každý správny fanúšik akčných filmov musí milovať FF. Ako som napísal. Má to všetko, čo má akčný výplach mať. Veľkolepú akciu ale aj dobré bitky, vtipné hlášky, svaly, obľúbených hercov, pekné baby, stále sa tam niečo deje, človek sa nestačí nudiť. A navrch rozlúčka s Walkerom bola veľmi vkusne spravená. Mala silu a nebola odfláknutá, ale zároveň z toho nesršalo prvoplánové citové vydieranie. Nevidím, jediný dôvod prečo posledné tri diely nemať rád. Prvé štyri sú mi vcelku ukradnuté.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

ywo666

tak mi kurva potom povedz preco metalista zere F&F ??? to mi hlava nebere... taky Ray Winston v tomto by Kamena aj Naftu zozul a vyplul :))

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Na trailery ma teda moc nezaujímalo. Pochybujem, že to bude prevyšovať FF v aspoň jednej kategórií: bitky, obľúbené obsadenie, svaly, hlášky, šialené kúsky, kvantita akcie, sexi baby.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

slavnostne prisaham, ze tomu dam uz len z principu viac ako F&F7 a mozno aj viac ako som dal sestke :)

na příspěvěk reagoval ywo666

Reklama

Reklama