Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

Han22 

všechny recenze uživatele

Paradoxně snesitelnější než první díl. Nechutná fekální hovadina je to řádná, scény plné blití, spermatu a perverze jsou tu stále (TV show), ale díky zasazení do budoucnosti a jakémusi pokusu o příběh je to sledovatelné. Ke konci mě ty postavy začaly i celkem bavit, asi jak si člověk zvykne na retardovaného, ale vtipného a věrného kámoše. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

V ramci svebytneho zanru fekalniho humoru pomerne solidni zabava obsahujici i nekolik opravdu ultimatnich vtipku a konverzacnich prohozu, cameo ci narazek. Neurazejici popcornova spotrebka, kterou oceni predevsim pratele ze zelenho udoli. Rob Corddry se docela vyradil, tak styloveho idiota aby clovek pohledal... :) ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po sympatické, ale ničím převratné jedničce, která mě štvala spíš odfláknutým zpracováním, přichází dvojka, o kterou nejspíš nikdo neprosil. Tvůrci bohužel přidali spíš na fekálním humoru (ne že by ho v jedničce bylo zas tak málo) a většina kouzla je v tahu. Navíc ve většině stopáže se neobjeví John Cusack, takže to všechno táhne především trio Corddry, Robinson a Duke, kteří se až moc spoléhají na opakované hláškování. Přibráním Adama Scotta se kvalita sice mírně pozvedla, ale nikterak výrazně. Pro fanoušky Community a/nebo Silicon Valley je příjemným bonusem účast Gillian Jacobsové, resp. Kumaila Nanjianiho. Všehovšudy to za lepší než dvě hvězdičky ovšem není. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že Hot Tub Time Machine má svoje pokračovanie, tak som sa celkom potešil. Jednotka bola fajn, len občas až príliš perverzná, no toto pokračovanie ma normálne že sklamalo. Aj keď ústredná myšlienka bola v podstate dobre vymyslená, ale nejako mi to v konečnom dôsledku prišlo celé dosť zbytočné. A musím uznať, že absencia postavy Adama v podaní Johna Cusacka bola dosť citeľná (bez neho to proste nebolo až tak ono). Čo ja viem, čakal som rozhodne viac, škoda toho... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel, ale rýchlo som pochopil, o čo v nej išlo. Dvojka má svoje svetlé momenty, prízemný humor, hlášky a perfektnú výrivku. Hlavne to drží ukecaný Corddry, ktorý je rebel, robí si srandu zo všetkých a všetkého. Ako oddychovka na občasné uchechtnutie fajn, inak to dojem nezanechá. 2 z 5 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama