Reklama

Reklama

Když po celém světě přistanou tajemné vesmírné lodě, dojde k sestavení elitního týmu – v čele s odbornicí na lingvistiku Louise Banksovou (Amy Adams) – s cílem zjistit, jaké mají mimozemšťané úmysly. Zatímco celé lidstvo balancuje na pokraji globální války, Banksová se společně se svým týmem pokouší ve velmi omezeném čase najít odpovědi – a aby je byla schopna najít, bude muset přistoupit k činům, které mohou ohrozit nejen její vlastní život, ale dost možná osud celého lidstva. (Falcon)

(více)

Diskuze

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Helo

Nečetl jsem to, film jsem ještě neviděl, tak se bojím spoilerů. Podle délky články i diskuze pod ním jsem usoudil, že by to mohlo být zajímavé, tak jsem to sem prdnul.

mitrax

mitrax (hodnocení, recenze)

Stallone

to mas ako s tou rozpravkou o nahom cisarovi a jeho novych satach :) Ok, priznavam bez mucenia, ze som isiel na film s nejakymi ocakavaniami a nie zrovna malymi, ktore pramenili z toho, ze kamarat mi povedal, ze to na CSFD ma velmi vysoke hodnotenie. Uz som si to tu s ostatnymi vydebatoval a mam poucenie, ze bez dalsej informacii - kolko ludi film hodnotilo - je samotne hodnotenie filmu bez vypovednej hodnoty. Ja pri jednej hviezde zostavam nakolko horsie ako Prometheus to nebolo. Ani ten Prometheus by nebol zly keby povodny scenar nedali prepracovat. Myslim, ze ten nestastnik sa vola Damon Lindelof - udajne "Přední světový scenárista". Mimochodom prave citam clanok kde pisu, ze scenar na Prometheus 2 nenapise :DDD No to je jedno. Si to kukni ked to vyjde na DVD ale kedze mas rad horory tak to kludne odignoruj. Ja som si napriklad teraz pozrel Don't Breathe a tym si spravil naladu. A to nie som fanusik hororov ale sci-fi :D

Warfery

Warfery (hodnocení, recenze)

Je to taky ve 3D nebo jen 2D? 3D jsem to zatím v žádném kině nenašel.

na příspěvěk reagoval mm13

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Psychor a stallone to tu pohnojili... este Kanala, Kastratora a Anglanka a bude tu uplne ze super 

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

tomas.malo

A já ti tvrdím, že takový žebříček před několika lety pro držitele karty v CINESTAR CLUBU BYL!!!!!!!!!!!!!!

Ten e-mail co jsi jim posílal byl totálně mimo a nepochopen. 

Obrať se na CINESTAR PLZEŇ. 

na příspěvěk reagoval tomas.malo

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Stallone

KLAMAR a DEMAGOG! Cinestar nikdy taky rebricek zakaznikov nemali! Uz v inej diskusii som ti dokazal ako klames, vyjadrenim marketingoveho oddelenia Cinestaru. KLAMAR, KLAMAR!!! a kokot :-)

na příspěvěk reagoval Stallone

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

Taky unsubuji tuto diskuzi, takových expertů je plný CSFD. Škoda, že se serou, kam můžou.

na příspěvěk reagoval Pilda17

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Psychor

to už říkal Goebbels, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou...ve tvém případě to ale neplatí, můžeš to sem napsat ještě milionkrát....a stejně budeš jen pro smích....experte

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Dale

Aha, takže ty budeš zřejmě nepoučitelným demokratem, který se bezpochyby domnívá, že například v otázce štěpení jádra má názor tisíců laiků větší váhu než názor jednoho doktora jaderné fyziky? Já jsem největším hororovým expertem na celé csfd.cz, takže v rámci hororového žánru lze můj názor považovat za objektivní pravdu.

na příspěvěk reagoval TheDon

Dale

Dale (hodnocení, recenze)

Psychor

Aha, takže o kvalite snímku vypovedá to, ako sa ten film páči Tebe a nie pár tisícom iných ľudí... :))

na příspěvěk reagoval Psychor

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Torpid

Jde především o to, jaké filmy se do TOP 300 dostaly. Jakožto zdejší hororový expert jsem bytostně přesvědčen o tom, že Alvarezův Don't Breathe svou kvalitou strčí všechny tyto snímky s přehledem do kapsy. Drtivá většina místních uživatelů se však cítí nejjistěji v mělkých mainstreamových vodách a jelikož ty nejlepší horory současnosti cílí především na náročnější diváky, tak zkrátka mainstreamové publikum nedokáže jejich dokonalost plně obsáhnout, což se bohužel následně odrazí i v nižším hodnocení. Eggersova geniální Čarodějnice například bezpochyby patří mezi deset nelepších snímků v dějinách kinematografie a přitom tady získala od místních hororových diletantů sotva nějakých ušmudlaných 57%. Názorný důkaz toho, že zdejší hodnocení nevypovídá o skutečné kvalitě snímku vůbec nic. Osobně si žebříčky pročítám pouze za účelem pobavení.

na příspěvěk reagoval Dale

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

TheDon

Jo pravda Instalater je vyjimecne, ale taky od Nolana, to je zaruka kvality. Takze krome Nolana fakt nic.

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Pilda17

Já právě zase jo, ať už Instalatér, nebo Marťan....jenže tohle je dost jiný....spíš bych to přirovnal třeba ke Kontaktu s Jodie Foster.

na příspěvěk reagoval Pilda17

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Pilda17

Hele, mně se to fakt moc líbilo. Myšlenkou. Ve svých oblíbených mám hodnoceno od devíti lidí. Devětkrát plná palba. Srovnat? To bude hodně těžký srovnat. Nebo přirovnat. To mě nech ještě chvilku přemejšlet.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Torpid

Lidi filmy nenadhocuji, jen se meni lidske chute. Ja osobne nenajdu moc filmu pod rok 1980, ktere bych dokazal ocenit. Muj otec si naopak pusti radsi neco starsiho nez novinku. Ja si treba nedokazi predstavit film, ktery by dokazal sesadit TOP5 filmu v zebricku, takovy uz se jen tezko natoci.

Torpid

Torpid (hodnocení, recenze)

Letos se zatím do TOP300 na ČSFD dostaly 3 hrané /Gibson, Sully a Příchozí/ a dva hudební dokumenty /CAve, Beatles/. A to mi nepříjde zase tak moc. Reeguju na ty nářky , že lidi nadhodnocujou nový filmy a nemají nakoukáno.

na příspěvěk reagoval Pilda17, Psychor

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

TheDon

Jinak co k tomuto filmu, s cim by si ho srovnal? Koukam, ze mas hodnoceno a ja posledni dobou sci-fi nedam vic jak prumer, takze i z tohoto mam mirne strach.

na příspěvěk reagoval TheDon

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

TheDon

Jo hromada lidi uz nechodi do diskuzi, takze obcas napisi s nekym postou a to je vse. Jedina diskuze, ktera funguje je o Premier league, kterou mam 4 roky, davame tipy a bavime se o fotbale nebo sportovnich filmech. Za 4 roky zadna hadka, v pohode pokec a jakmile se nekdo objevi, kdo diskuzi narusuje, dostava hned ban a je klid :)

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Pilda17

Všiml jsem si toho, už je to nějakej pátek, co jsme měli tu společnou hejterskou diskuzi a co se vlastně od té doby změnilo? No, ruku na srdce, vůbec nic. Spíš naopak. Halda lidí sem úplně přestala chodit a nesere to jen Tebe.

na příspěvěk reagoval Pilda17, Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

TheDon

Me taky ostatne jako ten druhy, ale kam vlezu, tam je diskuze dojebana. Navic dostavaji bany lidi za kraviny a tyhle zvirata maji moznost diskutovat porad, pritom se od nich nic normalniho nedozvis. Ja jsem tu dost casu, ale diskuzuji uz minimalne, protoze jakmile se objevi jeden z nich, diskuze ztrati smysl. Hromadu lidi sem uz nechodi, coz mw taky stve a prave kvuli nim.

na příspěvěk reagoval TheDon

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Pilda17

mně taky...moje přítelkyně (modelka) udělala čízkejk a asi jsem ho sežral až moc.....Sralone je mi u prdele...:)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Související novinky

Mahershala Ali si vyzkouší sci-fi

Mahershala Ali si vyzkouší sci-fi

28.02.2019

Pár dní po jeho druhé oscarové výhře za roli v Zelené knize se Mahershala Ali (Temný případ, Moonlight) upsal dalšímu ambicióznímu projektu. Zahraje si hlavní roli v nezávislém sci-fi snímku… (více)

Clooney a temné sci-fi

Clooney a temné sci-fi

22.06.2018

Přestože se momentálně studio 20th Century Fox nachází uprostřed přetahované o to, kdo ho nakonec koupí (aktuálně vede Disney), pokračuje společnost ve své tradici a čerstvě teď získala práva na nový… (více)

Vin Diesel si zahraje Bloodshota

Vin Diesel si zahraje Bloodshota

09.03.2018

O comicsovém nakladatelství Valiant Entertainment jste možná nikdy neslyšeli. Podobně jako Marvel a DC ale má svůj propojený vesmír s tisícovkami postav, který se teď převádí na velké plátno.… (více)

Zemřel hudební skladatel Jóhann Jóhannsson

Zemřel hudební skladatel Jóhann Jóhannsson

11.02.2018

Pokud vás fascinovala hudba u Zmizení, Sicaria a Příchozích, začínáte číst velmi smutnou zprávu. V pouhých 48 letech nás totiž opustil její autor Jóhann Jóhannsson, jeden z nejvýraznějších hudebních… (více)

Reklama

Reklama