Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (266)

choze 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodně nezáživně napsaný a natočený thriller s minimem akce. Scenáristé Skály napsali po letech její slabý odvar říznutý Tváří v tvář a nezachránil to ani rutinní rejža, ani nejluxusnější casting široko daleko, samozřejmě těžce nevyužitý, protože kromě tradičně fajn Costnera nikdo nemá co hrát. Sledovat Costnerovu postavu s jejím vnímáním světa přitom mohlo být dostat zajímavé i bez toho sci-fi bazmeku, ale holt by to chtělo schopnější tvůrce. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Kevin je pořád dobrej a o to líp, že na starý kolena točí i filmy, který žeru a který vyhledávám. Akčňáky jak bič! Ať už nedávný 3 dny na zabití, tak teď tenhle další sladkej bonbon. Navíc obsazení v podání starejch dobrejch mazáků Oldmana a Lee Jonese je taky plus Criminalu! Možná, že je to místama překombinovaný, možná že diváci čekali i víc, možná to taky není nejchytřejší film, ale každopádně solidně baví! Kevova rozdvojená osobnost za 70% ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý potenciál do budoucna, kdy by se látka mohla začít brát trochu vážně a ne jen na regály videopůjčoven. Tentokrát směska nadšení a zároveň smutku. Nadšení pro skvostné herecké obsazení, které jede full throttle ve svých rolích a solidní akci s kvalitní porcí krve. Costner si zaslouží uznání ještě extra, protože si tu dělá zálusk na zrození nového akčního hrdiny. Zmateného, vulgárního a nepředvídatelného, který nemá emoce a hodnoty. Kevin si to užíval vskutku znamenitě a chci ho vidět i v pokračování. Smutek pak z šablonovitého scénáře a tristní gradace. Potažmo ještě z kopírování zajímavých trademarků ze scénáristicky přínosných filmů z předešlých několika let (především Self/less), leč bohužel kopírování značně neomalené/nešikovné. Zatím béčko, nicméně dejte to Hillcoatovi a ten to vykropí tak, že budeme chtít trilogii. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Opět nevěřte místním Homoidům a Bukvolidem! Jde sice o rozmixovanou čalamádu ze všech možných omletých ingrediencí, ale tak nějak kompaktní, hustou, učesanou, dost zábavnou a poháněnou motorovým Kevčou. V podstatě reverzní Nesmrtelný, kde si figurant tentokrát polepšil. Z vyhřátého a prkenného tělíčka Gájena Gejnoldse jej tady totiž naroubovali do sympatického, chlapáckého a skvěle hrajícího sociopatického psychomukla Kostěje Nesmrtelného, a celé to vytunili panteonem neméně schopných profláklých xichtů. Tedy mimo té ohyzdné a toporné izraelské štěrbiny, jež patrně výtečně ocumlává obřízky, a proto mi poslední dobou kazí estetický dojem z každého druhého filmu. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak podobný film tu máme každý rok, převtělení do druhé osoby, přesouvání myslí jako tady. Bohužel ve většině případů to ne úplně dopadne. Jednoduchá zápletka, plná věci, které se mi derou z jiných filmů, hodně logických mezer a dlouhé stopáže. Je to velký škoda, vzhledem k hereckému ansáblu. Casting vypadal na papíře fantasticky, ale bohužel krom Kevina Costnera nemá nikdo z herců co hrát a mají minimální prostor. Vrcholem je Scott Adkins, u kterého bych čekal smrtícího zabijáka, který bude znepříjemňovat hlavnímu hrdinovi cestu a na místo toho se mihne v deseti minutách jako kancelářská krysa. A tak je to bohužel u většiny postav. Akčních scén moc není, ale i tak je fajn vidět rozsekávat Kevina frajera kladívkem a je to on, kdo drží laťku nad průměr. Zasloužil by si více takových rolí, ale v lepších filmech ala Liam Neeson......6/10 ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama