Reklama

Reklama

Ztráta paměti

Obsahy(1)

Simon Cable se probouzí v nemocnici s totální ztrátou paměti. Nevzpomíná si na své manželství, okolnosti smrti vlastního bratra, ani dopravní nehodu, která ho málem stála život. Má vymazané poslední dva roky života. Jeho lékař mu pomáhá paměť obnovit a postupně se Simonovi začínají vybavovat jednotlivé události ve snech. Brzy zjišťuje, že je v těchto "vzpomínkách" schopen měnit věci, které se mu v minulosti staly. A pokusí se změnit svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

AbelXavier 

všechny recenze uživatele

Srovnani s Butterfly efektem je nesmyslne, I Inside je vice temny v porovnani s onim az teen thrillerem. Skoda ze nebylo lepe vysvetleno ono cestovani v prostoru, kdyz se nahle zjevoval ve svem dome a pak zase zpatky v nemocnici. Prvni pulka vyborna stred vychladnul, ale zaver se nepokusil o americke klise a tim si ziskal mou prizen. Fajn prekvapko. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Výborně, doktore, fakt jste ho uklidnil......... Simon (Ryan Phillipe) to nemá lehké. Má ztrátu paměti a zároveň si vzpomíná na dva časové údaje vzdálené od sebe dva roky. Co se mu zdá, co je realita, co je vize, co vzpomínka a co je jen přání ? To zatím nikdo neví, natož Simon. CITÁT - Mám pocit, že dost často pykáme za to, co se stalo........... Simon začne brát své vize (stále netuší, která je ta pravá) vážně a začne se snažit měnit vzniklé situace. Povedený mix ze snímků Osudový dotyk a Svěrací kazajka. CITÁT - Ještě máme na vybranou......... ()

Reklama

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Hodně zamotaný film, neustále přemistování z budoucnosti do minulosti a přítomnosti, člověk se v tom hodně ztácel, tedy aspon já.. proto jsem film zkoukl podruhé..ne že by mi to pomohlo, ale o něco lépe jsem se orientoval.. Skvěle to zahrál můj oblíbenec Ryan Phillippe, takže celkové hodnocení je 4* ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Ztráta paměti je hodně zamotaný film, zdánlivě postrádající logiku a vyžaduje si nejedno zkouknutí. Ale při nejhlubší analýze se člověk může dostat k celému vysvětlení všech spojitostí ve filmu. Skvělý R.Phillippe, úžasné tempo se strhující hudbou v zádech a atmosféra, která nejednou nahání husí kůži. ()

kjakob 

všechny recenze uživatele

Film si dokáže vybudovat atmosféru skrz sem tam dobré střihy, originální hudbu a výkon Ryana Phillippeho. Ale ten závěr. Autoři zjevně šli na celou látku originálně a do zápletky se ztrátou paměti zabudovali ještě cestování v čase. Nápad to není špatný, ale provedení pokulhává. Díky tomu se film stává někdy nepřehledným a naráží na řadu nelogičností v ději. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 5. června do 19. července 2002 ve Velké Británii. (GASTON73)

Reklama

Reklama