Reklama

Reklama

Westworld - The New World

(série)
Trailer 3
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2020, 8 h 3 min (Minutáž: 58–68 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Aaron Paul, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandiwe Newton, Lena Waithe, Katy O'Brian, Tessa Thompson, John Gallagher Jr., Tommy Flanagan (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (80)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"jubilejní" třítisící komentář nemohl vyjít lépe - nuže - ač v trailerech nepřesvědčil,neměl jsem o Westworld strach a hodně jsem se těšil s čím tvůrci přijdou mimo park a dopadlo to tak,že jsem opět nadšen a sežral sem jim to i s navijákem.Tu a tam jsou hříčky s divákem,různé mindfucky a časové roviny,ale neznamená to,že by tvůrci vše servírovali divákovi na zlatém podnose.Třetí Westworld je celkem čistá žánrovka,která využívá výhody dnešních velkých seriálů a přináší skvěle vypadající svět budoucnosti,nejednoznačné postavy,dobrou akci a momenty ze kterých běhá mráz po zádech.Samozřejmě by se daly najít i mínusy (a to včetně některých momentů ve finále),některé díly nejsou natolik soudržné a trochu zbytečně rozmělňují tempo nastolené předchozí epizodou,ale za mě to není nic proč bych měl tenhle seriál přestat milovat a proč bych se neměl těšit na další řadu.To podstatné tady sice bylo řečeno,ale věřím,že nás dvojice Joy-Nolan dokáže opět překvapit...90% ()

Drirr 

všechny recenze uživatele

Wow. Přijde mi naprosto skvělý, jak Nolan a spol. šlápli do moderních filosofických témat. Po ghost in the shell v první a fenomenálně rozpitvaného transhumanismu ve druhé řadě tady máme hutné zamyšlení nad koncepty Nicka Bostroma (ať už je to superinteligence nebo simulační argument). Stejně dovedně nám každá série navíc střídá žánr či způsob vyprávění - po westernovém dramatu přišel komplikovaně ale precizně vyprávěný thriller, aby ho ve třetí řadě vystřídalo akční cyberpunkové scifi. Nezbývá než se těšit, co přinese čtyřka. 90% ()

Reklama

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávam 4* ale priznám sa, že sa mi to páčilo prinajmenšom rovnako ako druhá séria. Oproti nej sa štylizácia seriálu pozmenila a nadobudla výrazne cyberpunkové rysy, čo sa prejavilo okrem iného aj na (opäť) skvelom soundtracku od R. Djawadiho. Príbeh ako taký je však výrazne zoštíhlený, na jednej strane priamočiarejší a ľahšie pochopiteľný čím ide divákovi vstriec, na druhej strane však postráda akúsi auru myšlienkovej dômyselnosti a komplexnosti ako tomu bolo v predošlých dvoch, ale najmä v prvej sérii. Napriek tomu, stále baví a Aaron Paul zapadol dokonale. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplne nechápem ako to že ma tretia séria najslabšie hodnotenie. Pritom sa mi páčila viac ako druhá určite. Síce dĺžka epizód sa mi zdala pridlhá ale osem zbehlo pomerne rýchlo, aj keď zmizlo pár postáv. Najmä Hopkins a Ed Harris, ale ten sa nachvíľu objavil. Stále sa na to pozeralo dobre. A celkovo hodnotím celý WestWorld za vydarený sci-fi seriál od hbo. 4* ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jiné. Zatímco rozdíl mezi první a druhou sérií byl spíše ve stylu vyprávění a akce, tak ve třetí došlo k totální změně prostředí, ve kterém se odehrává. Na druhou stranu zase došlo ke spojení prvních dvou ve smyslu děje - filozofování a akce. Zde bylo obého celkem dost bych řekl. Trvalo mi díl či dva, než jsem tomu přišel na chuť a trošku se zorientoval, ale poté už vše šlapalo. Opět nebylo jasné, kdo je dobrý a kdo zlý, těžko někomu fandit. Každý měl svou pravdu a motivaci a ve své podstatě dávala i smysl a člověk s ní více či méně mohl souhlasit. Sympatie se tak přelévaly v průběhu dílů. Děj je opět celkem zamotaný, je třeba dávat pozor a být ve střehu. Ale velmi dobře vyprávěn, poutavě, zajímavě. Takže opět za 4*. Je to jiné, ale stále výborné. Nolanovi to řízení světa strojem trošku drtí makovičku - viz Lovci zločinců. Howgh! ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení třetí série probíhalo ve španělské Barceloně, Valencii a Gironě. (Epistemolog)
  • Ve scéně, kdy Maeve (Thandie Newton) ovládne drona, můžeme při útěku vidět, že ochranka má české CZ Scoprion EVO3. (UncleMorty)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama