Reklama

Reklama

Westworld - The New World

(série)
Trailer 3
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2020, 8 h 3 min (Minutáž: 58–68 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Aaron Paul, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandiwe Newton, Lena Waithe, Katy O'Brian, Tessa Thompson, John Gallagher Jr., Tommy Flanagan (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (80)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál si mě prostě nikdy nezíská, jelikož tomu nepomohla ani třetí řada. Celkem lituji těch, jež netrpělivě vyhlížejí řadu čtvrtou, jelikož to dvouleté čekání bude nejspíše opět nekonečné. Na začátek si odbydu to pozitivní. Což je v mých očích rozhodně skrouhnutí dvou dílů, tedy na 8. Vážně by se mi už v dalších dvou týdnech nechtělo koukat na další díl. Na druhou stranu má finále 70 minut, což z něj dělá ukrutně dlouhý díl, jež je tak pomalý jak to jde a jeho gradace mě nikterak nevytrhla z marasmu. K negativům...Trapný dějový oblouk pro Eda Harrise, jehož paradoxně nejsilnější scéna nás čekala v potitulkovce, kterou zřejmě ani citelné procento lidí neuvidí..naleštěná bída. Sebeukájení na nejvyšší úrovni, divné fantazie, laciné vykreslení persóny, jež lusknutím prstů boří vlády (imbecilní postava Seraca). Několik písniček bylo fajn, ale celkově mě stále stejně déminicky znějící soundtrack vlastně vytáčel. Neříkám, že soundtrack Ramin Djawadiho je špatný, ale byl špatně použit. Za mě tedy velké nedoporučení a celkem se divím, že si Westworld svá vysoká hodnocení stále drží, i tak ale vidím, že produkční hodnoty jsou nezpochybnitelně obrovské...5/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"jubilejní" třítisící komentář nemohl vyjít lépe - nuže - ač v trailerech nepřesvědčil,neměl jsem o Westworld strach a hodně jsem se těšil s čím tvůrci přijdou mimo park a dopadlo to tak,že jsem opět nadšen a sežral sem jim to i s navijákem.Tu a tam jsou hříčky s divákem,různé mindfucky a časové roviny,ale neznamená to,že by tvůrci vše servírovali divákovi na zlatém podnose.Třetí Westworld je celkem čistá žánrovka,která využívá výhody dnešních velkých seriálů a přináší skvěle vypadající svět budoucnosti,nejednoznačné postavy,dobrou akci a momenty ze kterých běhá mráz po zádech.Samozřejmě by se daly najít i mínusy (a to včetně některých momentů ve finále),některé díly nejsou natolik soudržné a trochu zbytečně rozmělňují tempo nastolené předchozí epizodou,ale za mě to není nic proč bych měl tenhle seriál přestat milovat a proč bych se neměl těšit na další řadu.To podstatné tady sice bylo řečeno,ale věřím,že nás dvojice Joy-Nolan dokáže opět překvapit...90% ()

Reklama

Damarus 

všechny recenze uživatele

Jen tu čtvrtou sérii natočte. Sice po úžasný první sérii a po těchhle průměrnejch dvouch dalších, má přízeň značně klesla, ale budu se koukat dál, páč se hrozně těšim jaký majstrštyky zase vytvoří pan Ramin Djawadi. Tenhle frajer dokáže nejen složit vlastní nádherný melodie, ale taky udělat z neposlouchatelnejch populárních (s)hitů poslední doby nádherný skladby, který maj svou eleganci a úroveň, za což ho obdivuju a miluju. Bez Ramina bych se až sem určitě nedodíval. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je jasné, že HBO teď vnímá Westworld jako svojí nejsilnější značku. Do seriálu jsou narvané nemalé peníze a jde to vidět. Také je zcela jasné, že zpětná vazba na druhou sérii byla velmi smíšená a HBO muselo být jasné, že stávající dějová linka to nebyla na více sérií schopná utáhnout. Třetí série je tedy jiná a to naprosto. Dokonce si troufnu říct, že je to v podstatě úplně jiný seriál, který pouze čerpá ze stávajících charakterů, ale naprosto změnil děj, žánr, prostředí. Prostě zcela nová show. Nechť každý posoudí tuto změnu sám, ale já jsem byl celkem pozitivně překvapen. Nejedná se už o chytrou sci-fi, nýbrž o akční epickou jízdu, ale možná je to právě to, co potřebovalo seriál nakopnout. ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Určitě není třetí řada Westworldu řemeslně špatně odvedená. Se scénářem se tu pěkně hraje, hudbou je nádherně prokreslený a ani režie není špatná. Na postavách stále záleží a minimálně charakter Dolorez se od druhé řady dost zlepšil, jen zkrátka nevím, jestli tenhle způsob pokračování kvituju. Ono už to totiž nemá to kouzlo TOHO původního Westworldu. Tak uvidíme, co předvedou ve 4. řadě. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • V tomto díle zazní píseň „Dissolved Girl“ od kapely Massive Attack a „Common People“ od kapely Pulp. (Epistemolog)
  • Ve scéně, kdy Maeve (Thandie Newton) ovládne drona, můžeme při útěku vidět, že ochranka má české CZ Scoprion EVO3. (UncleMorty)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama