Reklama

Reklama

Epizody(10)

Na počátku 14. století ovládají velšské území angličtí baroni. Ti jsou k vesničanům velmi krutí a vybírají obrovské daně. Proti nim se postaví bývalý rytíř Wilkin Brattle... (TV Prima)

Recenze uživatele filmmovier k tomuto seriálu (1)

Mistr popravčí (2015) 

Vizuální lahůdka s fantastickou znělkou, výborným námětem a skvlěým hereckým obsazením. Na první pohled skvělý mix stvořený ke kvalitnímu dílu. Jenže poté, co jsem viděl úvodní dva, nudné a dějové naprosto nezajímavé epizody jsem se nějak nemohl dokopat k tomu dalšímu a vyoadá to, že už to nejspíš nedokoukám. Možná dělám chybu a chci věřit, že v dalších dílech se to zlepšilo, ale pro mě je tenhle historický fantasy kousek, který letos mohl být tím nejlepším, obrovským zklamáním s nefunkčním příběhem. Navíc, už na začátku tam bylo postav jak ve Hře o trůny a to už bych as nevydržel. I když mě TBE nezaujal, z celého srdce mu přeji prodloužení pro další sezónu, ale tohle prostě není pro mě. 60% za dva díly. ()

Související novinky

Nový western od tvůrce Zákonu gangu dostal zelenou

Nový western od tvůrce Zákonu gangu dostal zelenou

20.10.2022

Kurt Sutter svoji tvůrčí štaci u stanice FX zakončil nešťastně, když byl vyhozen poté, co se údajně nechoval ke svým kolegům a podřízeným úplně nejlíp. Autor seriálů The Bastard Executioner, Zákon… (více)

Reklama

Reklama