Reklama

Reklama

Epizody(10)

Na počátku 14. století ovládají velšské území angličtí baroni. Ti jsou k vesničanům velmi krutí a vybírají obrovské daně. Proti nim se postaví bývalý rytíř Wilkin Brattle... (TV Prima)

Recenze uživatele Helo k tomuto seriálu (1)

Mistr popravčí (2015) 

Hodně slabý 3 kousky, páč jsem zatím ani neměl sílu to dokoukat. Slabá hudba, scénář má občasný světlý chvilky, ale jinak je taky debilní, postavy vesměs nesympatický, atmosféra středověku nic moc a to "fantasy" se do toho absolutně nehodí. Snad jen to lehký gore občas stálo za to. Celkově to působí, že si to chce hrát na GoT a to i erotikou, která je však patřičně ocenzurovaná a tak je tam úplně k ničemu. A nechápu tu cenzuru - lidi rozsekaný na kousky ukazovat můžou, ale nedejbože, aby někde vykouklo prso. Jo a vlastně jsem se na to přestal dívat v momentě, kdy začali dávat The Last Kingdom, páč to je úplně jiná třída. ()

Související novinky

Nový western od tvůrce Zákonu gangu dostal zelenou

Nový western od tvůrce Zákonu gangu dostal zelenou

20.10.2022

Kurt Sutter svoji tvůrčí štaci u stanice FX zakončil nešťastně, když byl vyhozen poté, co se údajně nechoval ke svým kolegům a podřízeným úplně nejlíp. Autor seriálů The Bastard Executioner, Zákon… (více)

Reklama

Reklama